Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 04, 2025, 05:43:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБЕНАТА ТОРТА!  (Прочетена 360189 пъти)

lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #750 -: септември 05, 2007, 16:20:35 »

http://www.yoannacakes.com ето тук можеш да разгледаш сайта им
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #751 -: септември 05, 2007, 19:46:27 »

Момичета бих искала да попитам нещо цените.Тъй като съм от малък град и тук няма особено голям избор-разбирайте,че има само една сладкарска къща.Та въпроса ми е нормална ли е цената от 300 лева за торта,от която ще излезнат 70 парчета?

Мила, мисля, че няма значение в кой град си, но 300лв. за 70 парчета си е дране на кожа. Някое от момичета предложи да си поръчаш от друг близък до теб град - мисля, че е права!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #752 -: септември 08, 2007, 09:35:12 »

в Неделя искат за 120 парчета 354 лв в Двете Фукли е ндаже по -скъпо защото искат и около 200 лв за стойката естествено ти ги връщат после но не мисля че ще имаме да ги даваме за някаква си стойка да имат да взимат beating *crazy*все оща не сме ходили до Романс но и след като ги посетим ще имаме още по-голяма яснота!!!милото на 15 ще ходи до Благоевград на мач и мисля да го изпратя на място да пита в сладкарница Йоана как седят нещата само да им намеря адреса че той ми е ориентиран но надали ще му е до обикаляне в търсене на мястото laugh
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #753 -: септември 09, 2007, 17:26:25 »

Kleo, аз днес поръчах тортата в skyline и ми излезе 80 парчета по 2.60 и само 50лв. за стойката , които ще ми върнат smile И тортите са много вкусни  good
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #754 -: септември 09, 2007, 17:31:16 »

аз мисля да поръчам от сладкарница "Йоана" в Благоевград милото отива на мач там и ще види как стоят нещата но цените са много приемливи и много харесах вида на торите и милото също че и кума се влюби в една от тях и то се оказа точно тази която с милото бяхме избрали DANCE само като иде ще опита и ще избере каква да е точно но не зная за стойката колко взимат май нищо yahoo
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #755 -: септември 12, 2007, 09:51:18 »

специални благодарности на теб Лили @}->--много ми помогна а таман се бях отчаяла а сега съм girl_in_love милото ще ходи да види как ще се случват нещата а да те питам аз разбрах или пшоне така ми каза жената от цеха по телефона че твоята стойка е била 300лв (питах за тортата и тя ми каза де извинявай ако има нещо give_rose)та питам върнаха ли ти ги после и кога и общо взето как я докараха и такива неща че съм притеснена а ти имаш опит и аз за това да те изтормозя малко! =]извини ме ако те притеснявам с нещо но знаеш как сме ние нервните булки crazy
Активен
lolita
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #756 -: септември 12, 2007, 10:27:08 »

kleo_20 искренно се надаавям да бъда полезна. За мен подготовката и самата сватба беше едно невероятно преживяване и това малко или много ме връща към тези приятни емоции.Ще ти пиша на лични, ако имаш въпроси ми ги задавай там ще се радвам да мога да помогна.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #757 -: септември 19, 2007, 11:31:22 »

Ето я и нашата торта. Колко перипетии изживях заради нея броени дни преди сватбата няма да ви разказвам, но до последно се съмнявах какво ще излезе и бях много песимистично настроена, но за моя радост тя се оказа прекрасна в деня на сватбата. Ето я:

Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #758 -: септември 19, 2007, 12:36:09 »

и аз искам ако имам фигурки да са такива хумористични,а тук във Варна нещо не мога да открия такива....
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #759 -: септември 19, 2007, 12:39:32 »

Тортата се прекрасна, незнам дали си е заслужавало всичките перипетии около нея,  Girl_sing но определено  е много различна и запомняща се...а и ако са я правили в Балчик Girl_hide...браво за изпълнението Bravo, значи лека-полека са започнали да се ошлайфат майсторите-сладкари... good
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #760 -: септември 19, 2007, 12:42:45 »

Да, в Балчик е правена.  good Майсторките бяха 2 млади момичета на около 25 години и ме разбраха точно какво искам.
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #761 -: септември 19, 2007, 14:47:31 »

Страшна ти е тортата, толкова е оригинална и дано е да е била толкова вкусна, колкото и красива. Искам само да потам и аз за фигурките в Балчик ли ги намери, защото са много сладки. Аз си харесах едни дето булката влачи младоженеца, но май нямам време да ги поръчвам от Америка, а и ще трябва после да ги отдавам под наем, за да избия разходите им. 
Активен
Jungle
Сватбар

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #762 -: септември 19, 2007, 14:49:12 »

prin4ipessa - тортата наистина е страхотна. И фигурките са наистина по- различни. От България ли са, защото такива съм виждала само в чужди сайтове.
А колко време преди сватбата се поръчва тортата? Чудя се дали е време...

P.S- Таничка, изпревари ме с въпроса за фигурките  give_rose
« Последна редакция: септември 19, 2007, 14:50:46 от Jungle » Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #763 -: септември 19, 2007, 14:52:49 »

tanichka аз също видях на едно място такива фигурки дето Тя влачи младоженеца и на мен много ми харесах, но не ми казаха, че трябва от щатите да се носят...Казаха, че трябва да проверят дали ги имат в момента, че бяха на снимка.Това е в сладкарница Валентино в кв.Чайка за 19 бл.,аз също мисля да ходя да проверя със сигурност там!Имаще и една, на която булката е вдигнала младоженеца във въздуха и се кани да го ритне напред та да изхвърчи  laugh laugh laugh
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #764 -: септември 19, 2007, 14:56:21 »

Ами за фигурките мисля че бях споменала някъде по-напред в темата, но пак ще кажа. Ние си го поръчахме по e-Bay в Германия. Може да проверите и вие на страницата на e-Bay дали ги предлагат още, но не съм много сигурна дали правят доставки до България, макар че откакто сме в Евросъюза е напълно възможно.
Активен
Страници: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: