СВАТБЕНАТА ТОРТА!

<< < (12/183) > >>

Katerina:
Аз също уважавам изключително много "100 грама сладки"  *DRINK* *DRINK* *DRINK* Предлагат перфектен вкус и уникален дизайн :-) Изделията им са винаги пресни, което не е за пренебрегване. Е цените са им малко завишени, което е заради наложеното име на пазара.

И все пак мисля, че хубава торта може да се поръча и в някоя не чак толкова популярна сладкарница и попадението пак да бъде много успешно ;-) Всичко е индивидуално........ Зависи от бюджета, с който разполагате, от стила на сватбата, от това до колко държите на името и т.н.

dgudge:
Ние намерихме една такава сладкарница със собствено производсво и цената на парче е 0,50 ст. Тортата беше по наше желание във формата на сърце на три етажа и шоколадова разбира се ! Беше много вкусна и предлагат тортатат ви си стои на стойката режете захранвате ,правите каквото правите и после се прибира а за гостите от същата торта  се дават парченца  направени предварително. Това беше идеално защото сърце не се леже на еднакви парчета и с готовите парчета беше идеална идеята а тортата си остана цяла е освен там където ние резнахме :)

dgudge:
Това е нашата торта - във формата на сърце , беше много вкусна и ни излезна тортата плюс готови парчета за гостите отделно - за да не се разваля тортата - 130 лв. Гостите ни бяха 120.

dessi:
 :!моля те кажи коя е тази фирма  с 0,50 ст парчето- доста изгодно, къде се намира-  *YAHOO* може и на лични, Мерси

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Нашата торта, както вече съм споменавала, беше подарък от ресторанта! беше на 3 етажа, всеки с формата на сърце, различно по големина, беше прясна и много вкусна!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница