СВАТБЕНАТА ТОРТА!
tan4eto:
И аз съм фенка на розите,на сватбата рози ще има навсякъде, разбира се и на тортата!!!
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Еееее, прекрасни тортички.... :hiphip: :hiphip: :hiphip:
Нашата торта не сме я мислили! От ресторанта ще ни е подарък и ние казахме, че искаме да е на етажи!!! И ще бъде изненада!!! :[ Дано е хубава и вкусна... ммммм.....
После ще разказвам!!! ;)
Яни:
Цитат на: Teo в март 20, 2006, 22:47:38
Тортите е кулминацията на сватбата. Тази статия е интересна може би ще ви е полезна. \има една интересна торта там\ :D
Тео, много ми се иска да видя физиономиите на гостите, които присъстват на сватба с такава торта ! O_O O_O ohmy ohmy *happy*
denisimo:
Много ми харесва тази с бебенцата :girlsigh: :girlsigh: И с футболистите я бива, понеже сме фенове семейно, ама чак пък за сватба 8P 8P А иначе нашата беше на етажи, само че не на отделни поставки ами един над друг и беше много нежна и непретруфена-бяла с кремави цветя и крем шампанско *DRINK*
Може би на някои би им се сторила прекалено семпла, както и цялата ни сватба вообще, ам ание така искахме-вкусове разни :P :P
denisimo:
Ми то не е много скромно ама от всички сватби на които съм била нашата най си ни харесва 8P 8P Но това е нормално като се има предвид, че абсолютно всичко сме организирали сами както на нас ни харесва и дори родителите ни не участваха, но така удоволетворението после е пълно, мога да ви уверя :dance: :dance:
Извинете, че се отплеснах, че това хич не е по темата :[ :[ :[
Навигация
[0] Списък на темите