Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:44:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на милото ни Слънце-18.07.2009  (Прочетена 97157 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юли 06, 2009, 11:06:42 »

Айде миличка остана вече много малко да станеш и ти булка.знам че ще бъдеш невероятна и всичко ще бъде страхотно.Пожелавам ти спокойни метри до заветния ден.Целувки и прегръдки от мен!!!
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #76 -: юли 06, 2009, 12:50:39 »

Най-накрая да се добера до тук и да се отчета  postman
Първо малко снимки (на нещата, които съм снимала). Халките са ето тук: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/Svatbeni+neshtica/Halki/?action=gallery
Обувчиците ми: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/Svatbeni+neshtica/Obuvki/Zlatni/?action=gallery
"Булчинските" ми очила: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/Svatbeni+neshtica/Obuvki/DSC_3128.JPG.html?action=gallery
Вариант на украсено шампаснко: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/Svatbeni+neshtica/Chashi/DSC_3125.JPG.html?action=gallery

През уикенда свършихме много добра работа:
- в ресторанта уточнихме менюто, кога ще се украсява, кога ще се носят тортата, схемата на масите, алкохола...;
- поръчахме си тортата;
- резервирахме хотелските стаи;
- ходих на пробен грим и прическа и вече се спрях на гримьор/фризьор;
... и още други уточнения, които ни бяха важни smile
Остават ми обаче хиляди уж дребни неща, а аз съм цяла седмица на работа и не знам как ще успея да ги вмъкна в обедните почивки и след работа  pardon Вече сме супер изтощени insane Ноооо почивка - след 2 седмици Wink
Питайте или напомняйте ако пропускам нещо.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юли 06, 2009, 14:18:07 »

Светле, мила, не остана и до вашия ден много време.
Искам да ти пожелая спокойствие през оставащите дни и приятна подготовка!
Нещата ви са много хубави, халките ви са абсолютно същите като нашите (поне до колкото виждам де)  girl_wink

За питките да те питам/подсетя - че не видях дали си писала за тях. А ти защо си на работа тази седмица, не успя ли да вземеш отпуск  shok
Ще се справите с всичко, въпреки, че наистина последните дни има доста, макар и дребни задачки.
Успех, с теб сме, нали знаеш  give_rose
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #78 -: юли 06, 2009, 15:11:47 »

Мерси, Роси  give_rose
С питките и пилето свеки обеща да се занимава. Кумската торта ще е по-специална и ще я поръчаме като занесем захарните фигурки за сватбената торта.
Забравих да спомена, че попълнихме вече документите за гражданския брак. Написах се с тире  pardon Ама такова чудене беше - в последния момент буквално го написах. Свеки ще ги носи (декларациите) другия понеделник. Та ако нещо ми прещрака, ще поправяме  tease
Сега уреждам мноооогото уж дребни неща - свещи, украси, козметици, аксесоари, бельо, бижута и всякакви други покупки.
А отпуската я пуснах така - една седмица преди сватбата и една след  pardon Дано ни стигне времето smile
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 06, 2009, 16:21:30 »

Браво Светле! :bravo:Свършили сте доста работа,ама то и не остана :girl_wink:Обувките ти са трепач! *THUMBS*И очилата.... *INLOVE*Не се и съмнявам,че ще си супер булка! give_rose
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юли 06, 2009, 16:27:30 »

Оф, Светле, много съм смотана и изтрещяла в първия си работен ден - аз си мисля, че 18-ти е тази седмица и затова питам дали не си в отпуск  crazy
Ще ти стигне съвсем спокойно времето - не се тревожи  good
И аз така измислих фамилията - в последния момент, докато седях на стола и попълвах декларацията в общината - взех само неговата.
Милото ми се чуди какаво толкова съм го мислела, толкова ли било важно  tease

Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #81 -: юли 08, 2009, 10:33:53 »

Хайде да се похваля какво още свършихме:
- имам си рокля за подписването - най-накрая  Yes То беше голямо избиране, голямо нещо  nea Ама такъв цвят да е, такъв плат да е, ама еди си какъв модел да е ....... и накрая от много избиране си купих съвсем семпла бяла рокличка  girl_haha
- имаме свещи - изработени специално за нас  girl_wink - свещите са на Price's, а една жена ни ги изрисува ръчно с морски мотиви  Curtsey
Посещаваме вече козметици и фризори. Трябва да отида тази седмица и на маникюр, че да се реши какво ще се прави с ноктите ми.
Вчера ходих до магазина, където ми е булченската рокля (те ми я съхраняват), за да видя какви бижута ще й отиват. Гледам, че имат същата рокля като моята, но в бяло. Помислих си, че някой е видял моята и е си е поръчал да му направят такава, но продавачката каза, че вече са я пуснали като конфекция  shok Те, още като стана моята, много я харесаха и й правеха снимки. Явно вече ще предлагат такъв модел. Дори и болеро като моето бяха направили smile
В галерията можете да видите етикетите ни за вино и ракия: http://forum.svatbata.bg/index.php/v/fidanka/Svatbeni+neshtica/Pokani+i+nomera+na+masi/vino_cherveno.jpg.html?action=gallery

Вече много взехме да се изтощаваме, ама наистина нямаме никакво свободно време  tease После сигурно ще ми липсва цялата тази лудница  pardon , но сега си е доста изморително
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 08, 2009, 10:36:54 »

eтикетите са супер, много ми харесват  Bravo
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #83 -: юли 08, 2009, 10:41:29 »

Милото ги направи  good Той направи и поканите, и номерата на масите, и многото им варианти Wink
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юли 08, 2009, 11:24:34 »

И на мен много ми харесаха етикетите. Милото ти приема ли поръчки Wink
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юли 08, 2009, 11:26:36 »

Светле, етикетите са супер. Видях и поканите и номерцата на масите. Мога само да кажа едно голямо браво на Краси за добре свършената работа.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юли 08, 2009, 14:50:38 »

Браво на момичето  Bravo чудесни неща просто
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #87 -: юли 12, 2009, 11:07:37 »

Ехоооо, помните ли ме - бъдещата булка, която се малко се позагуби  blum
Истината е, че бях много заета на работа и не ми оставаше време да пиша, а в останалото време все тичахме нанякъде да уреждаме нещо.
Сега да споделя какво още сме свършили, а по-късно ще показвам и снимки smile
- купихме алкохол и ядки;
- мезета, безалкохолни и хляб ще купят родителите тези дни;
- роклята ми е занесена в дома на родителите ми;
- всички аксесоари за шаферките са купени - големите са с розови рокли и гривни с орхидеи, а малките с бели роклички с розови коланчета и диадеми с орхидеи; единственият ми шафер си има риза в тон  Wink ;
- купих си бижута - сребърни морски звезди с камъче в средата - висулка и обици. Бях си харесала морски звезди на Сваровски, но понеже нямат метален обков и ми се струваше, че ще се "губят" с моята рокля. Имам и едни бижута, също с камъчета, които също много подхождат. Като се прибера ще направя проба и с двата варианта и ще избера с кой комплект да бъда на подписването и с кой в събота  pardon ;
- купих си бельо за роклята; все още нямам бельо за първата брачна нощ  blum
- избрах си някои гримове - въпреки, че ще имам гримьор, аз ще си нося червило и пудра в себе си, ако се налага да се пооправя  Makeup ;
- купихме подарък на бебчето на кумовете ни - една хипер сладурска играчка  gu6 За тях все още не сме взели подаръка. Идеята е да отидем на спа процедурки заедно след сватбата. Но ние искаме да им дадем и нещо за спомен, та смятаме на деня да им подарим една осветена икона;
- сега се учим да играем хора, репетираме и първия сватбен танц;
- днес ще напишем "сценария" - подробен план с часове и раздели - ще бъде раздаден на главните помагачи да знаят кога, къде и какво трябва да носят и как ще се случват нещата. Да видим как ще го измислим, че май и ние не сме много наясно  tease

Искам да ви попитам и за мнението ви по една наша чуденка. Ще имаме нещо като игра с вдигане на тостове от гостите. За целта сме купили много забавна книжка с интересни текстове за тост. Чудим се дали ДЖ да подава самата книжка (тя изглежда много добре на външен вид) на гостите, които ще говорят или да разпечатаме отделни текстове на листи, които да са лепнати под столовете им например. Това ще е изненада, и в двата случая няма да знаят предварително - поне докато на първия "късметлия" не му се наложи да вдига тост  Wink

Спирам се засега, че се поулях с дължината на поста.  writer Ама така е - отчитам се рядко, но качествено Speech
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юли 12, 2009, 11:41:00 »

Светленце,  Bravo Bravo Bravo за добре свършената работа. Вече си мислех, (е няма да ни споделиш нищо до сватбата, ама като знам каква е лудвицата в последните дни и те разбирам напълно.

все още нямам бельо за първата брачна нощ  blum
Трябва да поправиш в скоро време този пропуск. Не, че ще те върнат, ама все пак  blum blum blum

Що се отнася до тостовете. За мен лично ще е забавно да си направите листчета с имената на гостите и ДЖ-ят да ги тегли от някаква кошница или нещо подобно и ако този, които трябва да произнесе тоста се затруднява да каже нещо, ДЖ-ят услужливо да му попаде книжката. Или ако няма да има тостове от всички гости идеята с листовете под стола е много добре.
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #89 -: юли 12, 2009, 11:48:27 »

Идеята е именно такава. ДЖ изведнъж казва "Време е за тостове". Тегли от една купа името на някой гост и той, горкия, се чуди откъде да го измисля този тост и тогава:
1) ДЖ му подава книжката (ние предварително ще сме подбрали определени страници)
или
2) казва му се да погледне под стола и там стои лепнат листа с текста.

Лошото при втория вариант е, че трябва да разпечатаме и залепим листи за всички гости, че те като видят първия и всички ще започнат да си гледат под стола. Вече няма и да е такава изненада за следващите. Ние мислим да има 3-4 тоста разделени във времето, не повече, за да не стане досадно.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: