Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 23, 2025, 00:06:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 10 част  (Прочетена 183392 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 25, 2009, 21:37:56 »

Аз много не се завъртам тука ама имам една много голяма молба.Момичетата при които е станало от първия път или втория престанете да ни го повтаряте на тези дето се мъкнем по година ,че и повече в тази тема.Не ни действа успокояваща а депресиращо.Само ние си знаем какво ни е.

Това към мен ли е отправено? Защото при мен съвсем не е станало  Girl_hide Аз съм един от честите посетители на гинекологичните кабинети  girl_impossible
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 25, 2009, 21:38:41 »

Не е за теб.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 25, 2009, 21:52:30 »

Аз много не се завъртам тука ама имам една много голяма молба.Момичетата при които е станало от първия път или втория престанете да ни го повтаряте на тези дето се мъкнем по година ,че и повече в тази тема.Не ни действа успокояваща а депресиращо.Само ние си знаем какво ни е.

Гери, сладурке, спокойно мила и нашето време ще дойде. Само трябва да сме малко търпеливи.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 25, 2009, 21:56:38 »

Не е за теб.

chee  Защото наистина не исках да засягам никого  Flower

Рени на всички времето ще дойде  give_rose
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 25, 2009, 22:04:59 »

мили момичета,
нека запазим добрите си взаимоотношения!!!

наистина, при някои нещата стават от първи-втори, дори и от трети път и радостта е неописуема;
не се съмнявам, че всички имате само най-добри чувства и съответно - пожеланията ви са искрени...,

но ... има доста момичета в този клуб, които са се задържали повечко време и ... всички знаем, не е по собственото им желание;
тук всеки споделя лични проблеми, които са доста тежки в някои случаи, което, сигурна съм, всички предусещате, е свързано с доста мъка и горчивина;
затова, понякога постовете на вече станали мами съфорумки, които тази радост ги е сполетяла безпроблемно (ха дано повечето са така), макар и с искрени ипожелания и изкази, могат да бъдат доста тежки за други наши съфорумки!!!!

наистина, трудно е да съобразиш, но .... би било добре, предвид горчивината и трудностите, които някои момичета изпитват, защото, както гучи каза, само те си знаят какво им е!!!!

а вие определено не знаете, за което наистина се радвам и то много, но все пак е добре да се има предвид!!!!

п.п. на всички времето ще дойде!!!
... за всяко нещо си има причина, колкото и тежко да е то!!!!!
важното е да се борим и да не се отказваме!!!!!!!!!
а и ние не сме се отказали, нали, момичета???!!!!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 25, 2009, 22:35:23 »

Момичета, надявам се да приемате и нови попълнения. Аз от няколко дни започнах да ви чета, но днес официално искам да се запиша тук.  Ние решихме, че вече няма да се пазим и ще започнем леко полеко да си правим бебче. Е, първите месеци няма да сме особено активни, защото мъжът ми работи в Албена и там спи, но се надявам като му дойде времето всички да си дойде на мястото.
Е, започвам сега да чета усилено всички мнения от началото на темата, за да съм в крак с нещата smilesmilesmile
Успех на всички и дано в скоро време да се местим в други по-напреднали теми (за мамита)  blum blum blum
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #96 -: май 25, 2009, 22:42:39 »

Стаси, добре дошла и успех!  good
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 25, 2009, 22:43:38 »

Stassi, най-накрая се престрашихте бе момиче!!! Bravo и  welcome-2
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #98 -: май 26, 2009, 08:09:01 »

Stassi добре дошла при нас  give_rose и успех!

Макар и да съм в клуба от 7-8 месеца, което не е чак толкова дълго, напълно подкрепям думите на gucci.. Понякога се засягаме и от най - малкото, но то това е допустимо като си има предвид огромното желание на всяка от нас да стане мама... Предполагам, че бъдещите мами или тези, които са вече мами ще ни разберат и ще ни подкрепят в трудните моменти - нали затова сме тук да споделяме и да се подкрепяме  give_rose
Колкото до моя тест - не че не вярвам, че е отрицателен или се надявам да е дефектен - по- скоро си мисля, че може да е рано да отчете резултата  smile и все още си чакам , защото лелка няма.
Благодаря на всички за стиснатите палци  give_rose
Активен
Lili78
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #99 -: май 26, 2009, 09:41:39 »

armani_code, стискам палци да е така и след няколко дни да имаш най-хубавата изненада.

Дано наистина да дойде време всички да се похвалим. А те настоящите мами едва ли имат за цел да дразнят тези, на които отнема време, сигурна съм, че имат добри намерения. И при все това съм съгласна, че особено съвети да не си правим тестове, да не следим овулация, да оставим нещата сами да се случват, защото "ние така направихме и стана от раз" - ами не помагат особено, но не са и злонамерени. Съдба - един на един фронт води битка, друг - на друг. Само ние си знаем какво ни е, но е хубаво, че тук има подкрепа.
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 26, 2009, 13:57:31 »

[b ]Stassi[/b],Добре дошла при нас Сладурке! И хич да не си мислиш да се задържаш тук Wink
armani_code, Мила,не искам да ти пожелавам нищо,защото и аз преди седмица полетях от радост доста на високо ,но се стоварих и доста болеше.Не ме разбирай погрешно ,но не дей да се надяваш,по-добре бебчо самичко да те изненада отколкото да таиш все по-голяма и по-голяма надежда @}->--Наистина не целя да те обидя с нещо,много ми е трудно да говоря за реалността,така се разочароваме всички,че не става и не става и някак не ни се иска да се оставим на течението и да спрем да се ослушваме за симптоми.Много ми се иска,от сърце,да се получи при теб,ще се радвам като за себе си,всъщност ще се радвам за всяка една от Вас!!!
Рени,Щастлива съм като чета,че си добре,Ти ни вдъхваш Позитивизъм give_rose
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 26, 2009, 14:01:57 »

Като чета ми става тъпо за АРМАНИ, всички се опитваме да я разсеем с негативизми cray

Наистина всичко е с най-добри и приятелски чувства @}->--Бъди силна и Успех!!!
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #102 -: май 26, 2009, 14:11:20 »

Амиии...такова....лелка.... sad
Ноооо поне е точна и редовна ако това може да бъде един вид успокоение.. smile
Така, че всички заедно и пак сме си тук   smile
Живот и здраве другия месец пак ще тръпнем  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 26, 2009, 14:25:08 »

Пожелавам ти следващия месец да напуснеш тази темичка и да зарадваш всички ни с добра новина
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 26, 2009, 15:15:47 »

Stassi, добре дошла в тази темичка!!! give_rose

Мили момичета, искам да се извиня, ако с нещо казано/написано от мен съм засегнала несъзнателно някоя от вас!!! give_rose

Стискам палци на всички ви скоро да напуснете тази тема!!! good good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: