Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 14:20:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на nia - 20.06.2009г.  (Прочетена 46799 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 24, 2009, 12:00:43 »

nia , честито! Много хармония и усмихнати дни ви пожелавам оттук нататък!  give_rose
Много сте сладки!
Гледам, че ви е снимала нашата фотографка - Гери от "Гея"  Bravo Значи, професионалните снимки ще са супер, можеш да бъдеш сигурна!   good
Чакам с нетърпение да ги показваш и да разказваш!

А за форумската агитка май разпознах ina_lemon и skylife (ако си е отрязала косата, значи тя е), plamik не съм много убедена, по-скоро мъжът й ми се стори на една от снимките  crazy
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 24, 2009, 13:17:42 »

Girl_hide Мдааа, аз съм... Girl_hide
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 24, 2009, 14:11:45 »

nia, страхотни бяхте!!!
Kiksi, мдаааааааааа и аз съм там. А вие старите кучета се разпознавате от далече../шегувам се  Wink/
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 24, 2009, 14:16:34 »

Абе всички сме там, то е ясно .....
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 24, 2009, 14:28:53 »

Прелестни сте smile Както и съфорумките,а тази снимка  е   judges judges
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 24, 2009, 15:31:03 »

Offtopic

skylife, ами с тоя нов имидж не може да те познае човек направо - отслабнала и с променена прическа  good Браво на тебе  Bravo
Пламик, хихи, вярно е това за старите кучета, фиксираме се от раз   Wink /и аз се шегувам/
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 24, 2009, 17:16:16 »

хахаххахаххаххахахха

ще кача още снимки през почивните дни, а на качените добавих пояснения.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 25, 2009, 22:00:34 »

поздравлениа,била си страхотна Bravo
Страшен купон сте си спретнали.... danceg
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 26, 2009, 12:05:19 »

Благодаря ти Telesfora.

Имаме толкова много снимки , но след 10-тина дни ще кача по-професионални.
 И ти ще имаш много хубава сватба скоро.  Ако мога с нещо да ти помогна от тук(фото, дж и др.)- кажи.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 26, 2009, 12:27:55 »

Takaaaaa......
Я да драсна един сбит разказ за сватбения ден, докато чакам майсторите в другата стая да си свършат работата.

На 20.06 си станах като пич 5 минути преди часовника да звънне , от там душ и в 9:оо вече бях на фризиьор с кафето и колата в ръка. Там 3 часа почти направо се схванах на тоя стол. После грим и в 13:30  цъфнах в къщи. През това време 100 пъти се чувахме с Гого по телефона. Тъй като уй щяхме да сме с една кола , ама пропадна , после втората-някво минало годишно BMW, обаче отзад е с бар посредата и кум , кума и младоженец не могат да се съберат и това пропадна. После  един приятел намери няква S-класа, която се развали във вторник и ако не станела до петък сме без кола. И така си останахме без кола и бяхме с на Гого на брат му колата, което пък на мен ми беше супер удобно.
И в събота сутринта брат му трябваше да взима цветята и ми звъни и вика "Всичките ли?" . А не "половината"- му казвам аз , "и да не подарите моя букет на кумата , като отивате в тях"!
 Такаааа всичко в кума минало спокойно, но като дойдоха в нас на една приятелка мъжът й , който варди вратата 5 часа ги държа и изнерви цялата обстановка и закъсняхме малко със времето ANGRY
 Минаха всички в къщи, кумата ги закичи, малко снимки ........
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 26, 2009, 13:58:55 »

........... и така майсторите ме викнаха.

Снимки в къщи , излязох под ръка с татко от къщи без тъпъни и гайди и тръгнахме към ритуалната.
 А през целият сватбен ден ми беше толкоооова смешно , незнайно защо? crazy

Отидохме на "Вардар" дъра-бъра стандартните работи. После на излизане кумата метна късметите-един ме уцели ама не болят funnytooth.
 Докато чакахме за църковният ритуал имахме 20 мин и седнахме на една пейка фотографката да ни снима. Незнайно от къде изкочи една топкаи кум и младоженец започнаха да си бият дуспи. funnytooth Викаха ме и мен ама не отидох. В църквата пак дъра-бъра и на излизане кумата тъй го метна и тва жито , че оператора ми каза , че две птички могата да се нахранят от косата ми. funnytooth- ама ме и заболя1
 После фотосесия - а и там какви лиготии бяха ......За да се начекна още на първото дърво си скъсах с токчето дантелата на роклята. После пак на едни работи се качвах да сядам и от зад пак надърпах дантелата. Ама капака беше , като на мястото на непостроения небостъргач в морската се снимахме и там си дръпнах и съдрах панделата на роклята , а те беше здраво зашита. crazy

Влязохме в ресторанта и се почна веселата част. Исках повторение , защото взех по-голямото парче ама-нямаааа.
 Танци , работии т.н.  стандартните неща.
 Обаче когато дойде момента за букета - момите стоят пред булчинската маса , а зад нея един момък. Мятам аз букета - хваща го момъка----СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ laugh. Втори опит- пак го хваща той. пак смяхххх. Н трятия опит аз минавам още три крачки напред и го хвърлям - хваща го момиче.
  Обаче кокато Гого хвърли жартиера познайте пак кой го хвана- същият господин с букета funnytooth

Цветът на тортата , определено не беше бордо , но вече нямаше никакво значение.
  Един приятел който се занимава с ДЖ-ство (не в Бургас) изкараедни лазари и от ресторанта загасиха част от лампитеи стана малко дискотечна обстановка.

В общи линии сватбата мина с леки ексзеции , като например  че забравиха балоните на моето легло и брат ми като замятка майка ми...........
Активен
nia
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 26, 2009, 14:54:03 »

...........изкочи нещо.... та до къде бях стигнала, а да! Брат ми като замятка майка ми направо как не стана някой сакътлък по- голям незнам. Само резиииил diablo diablo diablo

Такаааа, после продължихме купона в къщи и си легнах в 5 сутринта.
Всички ми казваха "свали си роклята ама аз -"не, днес ми е ден"

И така искам и се този ден да не беше минал като сън, а той мина толкова бързо и толкова забавно поне за мен. cray

П.п. Преди малко се чух с майката на главната шаферка и детето казало , че и то искало да е шаферка пак. Дори щяло да ме покани на рожденият си ден , който е след 7 месеца , само и само за отида с роклята пак. funnytooth

« Последна редакция: юни 26, 2009, 15:43:48 от nia » Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #162 -: юни 27, 2009, 10:57:48 »

Браво душе, много хубаво разказче си спретнала. Наистина имаше и инфарктни ситуации (даже сигурно и не подозираш за някои), но аз незнам да има сватба, на която всичко върви гладко.

Чакаме с нетърпение професионалните снимки и твоите обяснения към тях  Wink.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 30, 2009, 22:02:00 »

Честито на младото семейство  twohearts
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180