Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 26, 2025, 02:18:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на pebbles - 06.06.2009г.
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на pebbles - 06.06.2009г. (Прочетена 50792 пъти)
ceci_8
Любопитен
Отг: Сватбата на pebbles - 06.06.2009г.
«
Отговор #120 -:
юни 08, 2009, 11:15:10 »
ЧЕСТИТО-пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #121 -:
юни 08, 2009, 12:14:58 »
ЧЕСТИТО!!!
Пожелавам Ви Цял куп незабравими моменти и щастливи изживявания,с които да попълните страниците на приказния си семеен роман
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #122 -:
юни 08, 2009, 14:08:54 »
честита сватба! пожелавам ви много щастие и любов.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #123 -:
юни 08, 2009, 14:29:07 »
ЧЕСТИТА СВАТБА НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО ПОЖЕЛАВАМ ВИ БЕЗБРОЙ ДНИ ИЗПЪЛНЕНИ С МНОГО, ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО. БЪДЕТЕ СИ ЗА ВСИЧКО НЕОБХОДИМИ И СЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ В ДОБРИ И ЛОШИ МИГОВЕ;
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
«
Отговор #124 -:
юни 08, 2009, 16:47:23 »
Честито на младото сенейство. Пожелавам ви много любов, разбирателство и попътен вятър.
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #125 -:
юни 08, 2009, 23:26:14 »
Честито, Рали!!! Бъдете винаги мнооого силно и страстно влюбени! Желя ви приказен съвместен живот и чакам снимки с нетърпение
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #126 -:
юни 09, 2009, 07:22:02 »
Честито и от мен :)Бъдете много щастливи и нека дните ви са осеяни с много любов, разбирателство и само красиви моменти!!!
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #127 -:
юни 09, 2009, 10:34:45 »
Ех,още една съфорумка се омъжи,пожелавам на двама ви да имате едно красиво,сплотено и щастливо семейство!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #128 -:
юни 09, 2009, 16:51:57 »
Честито на младото семейство!
Нека годините заедно са изпълнени с мир, любов и доверие!!!
Активен
*trinity*
Професор
«
Отговор #129 -:
юни 09, 2009, 21:31:08 »
Честитоо на новото семейство !!
Нека дните ви са винаги слънчеви и изпълнени с щастливи моменти
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #130 -:
юни 09, 2009, 22:26:17 »
*INLOVE*Ох, аз вече се окопитвам от еуфорията... И минавам да ти пожелая, Пебс, да си винаги влюбена! Да се разбирате, уважавате и подкрепяте, летейки над препятствията в живота с лекота!
И не се спотайвай ами разказвай!:)
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #131 -:
юни 13, 2009, 20:58:52 »
Здравейте, момичета!
Благодаря много за милите думи, трогнахте ме дълбоко!
Ние днес се прибираме от обиколка на родината, ако някога се чудите какво да правите - яхвайте колата и карайте, навсякъде, където бяхме беше страхотно красиво.
А сватбата - ами беше страхотно
. Още нямам снимки, защото не съм си строила приятелите да ми изпратят кой каквото е снимал, а професионалните ще станат сега тази седмица. Но,когато имам нещо, ще показвам веднага.
Сутринта станах към 8, финални оборки у дома, направих си кафе, взех душ, изгоних младоженеца при майка му и отидох на фризьор. Задължително е да похваля фризьорката, защото това, което направи си беше непокътнато след като спах на него и изобщо даже не ме е притеснявало. Момичето е Деница, работи в салон Естетико, срещу Пикадили Център. При фризьорката се засякохме с кумовете - на кумата също Дени й прави прическата, пак със същия успех - и Камен ме докара до вкъщи. Където моите роднини и гаджетата им от женски пол се бяха развихрили и правеха всякакъв вид хапки и други засукани работи, които така и не опитах. Дойде гримьорката, от която също съм много доволна, но не мога да похваля, защото не й разбрах името
, другото Дени, от Органза, да ми помогне, защото трябва това име да се знае. Та, гримьорката, докато ме правеше искрено беше впечатлена от кулинарната суматоха и питаше дали нямаме професионален готвач в рода. До момента, в който не влезе брат ми и я спече, като най-невинно попита "Тутанкамон ли ще се жени тук?" Тя от къде да знае, че той така си говори
. След това аз собственоръчно фризирах шаферчето, имаше малко рев, ама тя хубостта е сложна работа. Повечето ми приятелки вече бяха вкъщи, така че допълваха за работната суматоха. И от тук нататък започва нормалната сватба, чуваме долу хорото, затваряме се ужким, неженените момичета в спалнята, почакахме си, докато се наканят, но поне не ни беше скучно. За бутането на вратата имам много разкази, всичките въодушевени и доста объркани. И на тях им е било весело. Горката ми обувка за малко да отиде преждевременно на ония свят, но са я видели на време и са я използвали по предназначение. Следва малко объркване с това какво трябва да влезе при мен преди младоженеца - но и той дойде, най-накрая. Следват снимки, хоро, каране до ритуалната зала, престой в задръстването от булченски коли, малко напътствия в изолатора за младоженци, където на шаферката й говориха като на малоумничко и то, хлапето, по едно време взе да ме гледа умолително да го спася. И ни ожениха. И на двора тати спече неприятния чичко с фотоапарата, който отиде да си вика мутра, ама като фотографа си беше отишъл - няма да се бият с гостите, я, само с любителски апаратчета ни снимаха. Като изключим това, доволна съм от ритуалната зала, всичко беше стегнато, но не че да ни гонят и имаше организация. Сега публикувам, че ме хваща срам, как не ми свършват думите
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #132 -:
юни 13, 2009, 21:23:32 »
След задръстването от булки пред ритуалната зала се отправихме към следващото задръстване от булки - хотел Естрея
. Голям майтап, на всяка градинка по една булка и се усмихва на фотоапарата
. И една от гостенките на хотела, баба англичанка, дойде при мен да ми каже, че тя правела булченски рокли и понеже моята не била с деколте без презрамки и затова дошла да си поприказваме. Камен каза, че тя направо била уцелила с този хотел - явно не може да се отърве от булки. И се отправихме към хотела на празненството. Поснимахме се малко в градината и дойде време и ние да влизаме. И всичко си протече както трябва. Много съм доволна и от ресторанта и от Органза - и Дени и Тони бяха супер. Трябва да отбележа и фотографа. Дидо от Блясък. С когото и да се чуя, като си говорим за сватбата, все изниква от някъде репликата - "а фотографът беше много голям сладур", или "много симпатично момче", зависи кой говори. Снимките още не съм ги видяла, обаче лъчезарността и добронамереността са безценни. А, всъщност, погледнах няколко на фотоапарата и сме хубави, което аз разбирам от фото.
Като говорим за лъчезарност - DJ-ят нещо не беше на кеф цяла вечер, но дори и той не успя да развали купона. Аз се забавлявах много, приятелите ни също, баба каза, че съм си купила тази вечер фамилията - вече съм Кипрова. Разни хора ми се обаждат да ми кажат колко им е харесала храната, особени овации обра и тортата, тя беше Йогуртова от Юлинел. От ресторанта бяха невероятно коректни, управителката - Красимира е супер готина, не съм очаквала толкова да ми хареса всичко, и ресторанта и хотела, към нас бяха перфектни. Непретенциозна обстановка, но много истинска красота и коректност и изпълнителност, което за мен е същността на нещата. Ресторантът е на хотел Странджа. Специални благодарности на Дени, която, освен цялата работа по ресторанта и гостите, ни беше подготвила специална много мила изненада в стаята. И тъй като беше изненада ни трогна и двамата много. Общо взето тези малките изненадки, като цветчетата по салфетките и цветенцата в стаята са най-милите спомени. И затова, ако имате възможност, позволете на гостите си да се развихрят и да ви подарят нещо предметно. Напълно неописуемо усещане на детска радост е, когато единият носи пакети, а другият отваря и двамата сме изненадани и виждаме как тези хора са помислили за нас като са избирали подарък. Незаменимо е, пак казвам, ако имате възможност, позволете си го! Това е за сега, утре ще преговарям вече за снимки, като имам ще кача веднага.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #133 -:
юни 13, 2009, 21:29:20 »
Пебълсчеее, мила, аз от кога те дьобна да се появиш
. Много се радвам за вас, че сте си изкарали хубаво и всичко е било както трябва! На един дъх ти прочетох разказчето. Хихик, от десетина минути си рефрешвам страничката да видя продължението какво ще е
. Голяма съм любопитка. Ще чакам снимчиците
. А на какви местенца ходихте след сватбата, разказвай
.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #134 -:
юни 13, 2009, 22:50:35 »
И аз откога те чакам да разказваш