Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 04:00:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на BASTET -14.06.2009
Страници: [
1
]
2
3
...
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на BASTET -14.06.2009 (Прочетена 68934 пъти)
tasty
Сватбен ШАМАН
Сватбата на BASTET -14.06.2009
«
-:
април 28, 2009, 15:10:32 »
Я да ти направим една темичка
Честито милика и много весела сватба
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
Отг: Сватбата на BASTET -14.06.2009
«
Отговор #1 -:
април 28, 2009, 15:14:12 »
А, я?
Ауууу, мерсиииии!!! Хихихи, бре, бре, бре то верно наближи вече..
Ще седна тия дни и всичко ще си опиша тука, да си събера зоровете на едно място! Пък който има нерви да чете после
Мерси ти много,
tasty
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #2 -:
април 28, 2009, 15:16:15 »
BASTET
, честита темичка!!!
Ето, че и за теб започна обратното броене!!!
Пожелавам ти незабравим сватбен ден,
изпълнен с най-прекрасните и незабравими емоции и
нека сватбената ти приказка никога не свършва!!!
Теми за сватбени събития се пускат/правят
не по-рано
от 1 месец
преди събитието!!!
«
Последна редакция: май 14, 2009, 09:17:46 от Bulechka™
»
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #3 -:
май 14, 2009, 09:46:21 »
Уаааау, Bulechka™, какво красиво пожелание си ми сътворила.. Благодаря ти!
Еееех, сватба, сватба. Каква я мислехме, тя каква стана.
Една част от джангъра мина вече. Подписахме миналия петък и аз официално вече съм си госпожа. Направихме и вземане на булката. За целта използвах ентусиазма на колегите в работа и офиса, който е супер подходящ - двуетажен мезонет, с вътрешни стълби, три преходни тераси, три тоалетни и
две бани, осем стаи и безброй коридори и врати. Получи се много забавно. Имаме го снимано даже!
http://www.youtube.com/v/o1za8Qe-9ZA&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1
В гражданското бяхме с кумувете, родителите на милото, двойка наши приятели, с които бяхме на вечеря предишната вечер и те като разбраха, се примолиха да дойдат, и двама мои колеги, най-младите програмисти, които също много искаха да дойдат. Закъсняхме стабилно за гражданското, поне едно 20 минути. Но тъй като освен нас друг не се женеше в тоя ден изобщо, нямахме никакъв проблем. Церемонията беше точно толкова тъпа и скучна, колкото очаквах, ама ние се ръгахме, бутахме и щипахме през цялото време и ни беше забавно.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #4 -:
май 14, 2009, 10:29:23 »
Честита ти темичка, BASTET! Аз вчера дебнах да напиша, но все още беше заключена. Като си рових в темите и гледам, а, ти си имаш друго аватарче. И си наврях любопитния нос да разгледам за какво става въпрос и разбрах, че вече си госпожа. Честито и ти пожелавам да си все така оригинална и забавна, много ми харесват идеите ти и със сигурност вземането на булката е било много забавно
!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #5 -:
май 14, 2009, 10:33:48 »
Честито, госпожо !!!
Много си готина
Хубаво сте се позабавлявали и браво за идеята изглежда е станало супер сполучливо. Дай Боже на всеки такива колеги !
Много се радвам за вас и нямам търепние да дойде другото тържество
*INLOVE*Обичайте се !
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #6 -:
май 14, 2009, 10:53:10 »
Честито!!!! наистина си много готина и оригинална, напраили сте си незабравимо подписване, а и кой като теб, с две сватби и то все за един и същи човек! ( всъщост аз се сещам за една двойка като вас
) Пожелавам ви много щастие
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #7 -:
май 14, 2009, 11:07:29 »
Честита темичка, BASTEТ! Очаквам с нетърпение да следя какво се случва с вас, и най-вече, разказано от теб. Фенка съм на писателските ти умения
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #8 -:
май 14, 2009, 12:28:49 »
Честита темичка и от мен.
за страхотната сватба, която сте си организирали. Наистина - кой като теб - с две сватби за един и същи мъж
Е, ще чакаме вече да се изповядваш какво остава за същинската част
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #9 -:
май 14, 2009, 12:30:08 »
Момичета, благодаря за поздравлениятааа! Наистина май ще се окажа аз с две сватби.. бре-бре-бре!
Ще ви разкажа моите впечатления от гражданското, защото съм в уникалната позиция да съм минала половината сватба вече. Допуснах някои грешки, но имах и някои добри идеи.. Иска ми се да споделя, защото тук си надничаме по темичките предимно момичетата "на финалната права". А някои неща, ако ги знаех.. можех да ги избегна като проблеми.
По-малко хубавите моменти от гражданското
Закъсняхме.
Трафикът може да се струпа в най-неочаквания момент точно на твоя път.
Съвет:
ставете си повече време за придвижване, защото никога не се знае.
Опитаха се да ни свият шампанското
- дават ти го без тапата и бързат да го.. "приберат" накрая.
Съвет:
премислете украсяването на шампанското, да не ви иде зян. Носете си резервна тапа и нека някой от близките се погрижи да го прибере своевременно.
Поставката за халките изобщо не се вижда
по никакъв начин и е тотално излишен разход.
Съвет:
спестете си го.
В залата аз си мислех, че ще е като пещера - хладно. Нищо подобно. Беше задушно, спарено и горещо -
истински бич за прически, грим и букети
. А това беше първият топъл ден за тази година, кажи-речи. Лятото не ми се мисли какво ще е. В колата също температурите бяха подобаващи. Трудно е да съобразиш, че климатика трябва да е пуснат от по-рано, па като отвориш няколко пъти вратата и прозореца и.. пак става фурна.
Съвет:
изберете възможно най-трайните цветя, (най-добре да издържат до +70С и на прегазване от камион до 5 тона, защото условията, на които ще бъдат подложени, са подобни) най-здравия лак за коса и най-водоустойчивия грим.
Бяхме 10 души и пак
настана суматоха
. Оказа се, че никой от тях не знае какво трябва да прави и накрая всички ме зяпнаха мене, аз да им казвам. Много ми беше трудно да им обясня, че просто нищо не трябва да правят.
Съвет:
не знам и аз какво да ви посъветвам, но има вероятност на сватбата ви да има хора, които да се вълнуват повече и стават по-неадекватни и от вас. Опитът с други сватби и възрастта им не е гаранция, че ще се справят. Може би американците дето правят репетиции, то тая работа не е напразно.
Забравихме за бонбоните и
не се почерпихме
след гражданското с гостите на място. Възрастните приемат черпенето много лично - ако не са почерпени. Искат младите да ги черпят. На младите пък това им е последна грижа.
Съвет:
Нека възрастните купят и донесат каквото е за черпене, да си изберат кой искат да ги черпи и така.. иначе угодия няма.
Не ми стигна времето да гравирам
чашите
. Украсата им на живо изглежда даже малко нещо твърде лъщяща и блестяща, пък по снимките хич се не види..
Съвет:
По-важно е декорацията да е голяма, отколкото да е лъскава.
По-хубавите моменти от гражданското
Да се ожениш в деничен ден е супер. Истинска ВИП-персона си. Няма други булки, няма напрежение, ти си кралицата на деня.
В делничен ден таксата е само 61 лева. Няма никакви досадници, като цигански оркестри, или нежелани фотографи.
Медицинските ни отнеха 15 минути за кръвния тест с попълването на формуляри и държането на памука след боденето и 15 минути по кабинетите, където основно ни разпитваха и съветваха за сватбата, радваха ни се и ни пожелаваха хубави неща. Промеждутъкът между двете петнайсетминутия е по наше желание, минимума е 2 часа.
Офис-вземането на булката беше супер забавно. Понякога приятелите се справят по-добре от роднините с такива неща. Важно е хората да искат, а да не са отишли насила, да лицемерничат, да завиждат и т.н.
Младите хора са винаги забавни. Колегите, които дойдоха с мене, ми украсиха колата, заместиха с веселите си крясъци из трафика изгорелия ни клаксон.. успяха да гепят шампанското преди лелката от гражданското (е, и да го изпият, де..).
Непрофесионалните снимки, които си направихме, се получиха много по-добре от очакваното, запечатаха момента и са ни скъп спомен.
Свекърва ми ми подари страхотен букет от бели лалета, които аз много харесвам.
Минах тънкана с роклята, а сега като гледам снимките, ми се вижда страхотна. Струва 28 лева.
Подписването в друг ден от сватбения е нещо като репетиция.. сега се чувствам много по-уверена и спокойна.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #10 -:
май 14, 2009, 12:35:34 »
Страшни изводи !!!!!
Това за бонбоните е вярно и на братока на сватбата бехме забравили бонбони
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #11 -:
май 14, 2009, 13:49:26 »
колко се смях само! bastet ти си просто уникална
най-много ми хареса това със суматохата ! а пък роклята ти е чудесна
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #12 -:
май 14, 2009, 14:20:55 »
Ей, колко бързо реагираха всички и точно на деня темичката ти се напълни.
Аз вече бях гледала снимките от гражданския ви ритуал и "краденето" на булката
от офиса
(честно, не знам за друг такъв случай и супер много ви се кефя), но сега гледах и кличето. Искам в тази връзка да поздравя колегите ти, които се справят чудесно
Аз също ще имам подписване в ден различен от сватбения и си мисля, че ще имам 2 празненства и ще е двойно по-забавно. А това за по-голямата увереност и спокойствие не се бях сещала, но щом казваш, сигурно е така
Пожелавам ви спокоен и спорен месец на подготовка за голямото събитие
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
пак съм се размечтала..
«
Отговор #13 -:
май 14, 2009, 14:31:01 »
Слънчице, мила, ще видиш, повярвай ми! Просто ще се чувстваш мнооого по-спокойна като си минала половината сватба. Аз сега съм в някакво безметежно блаженство.. за нищо не ми пука
Съветвам те да си направиш и ти втори празник покрай подписването. Не оскъпява толко нещата, а усещането си е неповторимо.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #14 -:
май 14, 2009, 14:44:59 »
Задължително
Даже сега се оглеждам за рокличка за подписването. Така ще ми се сбъдне и желанието да съм и с къса, и с дълга рокля (на сватбата ще съм с дълга)
Ти разказвай какви ги вършите, а също усещаш ли се по-различно след като си вече госпожа ?
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
17
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>