Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 25, 2025, 16:29:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 5 част  (Прочетена 196951 пъти)

Yanche
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: август 14, 2009, 10:44:06 »

Ние решихме, че на семейство ще подаряваме по 1 подарък и допълнително приготвихме за дечицата по един мъничък. За възрастните подаръка е голямо слонче с панделка с нашите имена, а за дечицата е подобно малко слонче smile Много сладки се получиха. Купихме ги от Асеновград за 1.45 (май??) големите с надписа и 1.30 малките. Снимикте са вкъщи...
Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #376 -: август 14, 2009, 11:39:13 »

Много хубави идейки давате, момичета!  Bravo
На мен това с подаръците за гостите като спомен от сватбата ми идва малко в повече, затова мисля, че тази част от подготовката ще я пропуснем. Според мен една красиво изработена оригинална покана, тейбъл-ка или късметче са достатъчни, за да напомнят на всеки за хубавото изживяване, а и спомена от чудесно прекараното време сред приятели и роднини по такъв прекрасен повод остава завинаги в сърцата и на младоженците, и на гостите.  smile
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: август 14, 2009, 11:46:04 »

И моите подаръчета за гостите са готови - решихме да съчетаем подаръче и благодарствен текст и направихме тези магнитчета за хладилник.

* DSCN1850.JPG (71.39 KB, 448x336 - видяно 592 пъти.)
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: август 14, 2009, 11:46:55 »

Ето по-близичко

* DSCN1854.JPG (50.44 KB, 314x235 - видяно 5962 пъти.)
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: август 14, 2009, 11:52:54 »

Мърче, това е много оригинално от ваша страна. До сега не се бях сещала, че може дори да се измисли такъв подарък. Много хитро, наистина. Поздравявам те за идеята. blum Wink
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: август 14, 2009, 12:59:40 »

Мърче, откъде са, къде ви ги направиха?
Направо ми останаха очите в тях!
Аз нали исках много на нашата сватба да са магнити подаръчетата, ама не намерих хубави и много ме беше яд, а въобще не се бях сетила, че може да се поръчат специално отнякъде.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #381 -: август 14, 2009, 13:37:02 »

Мърче,мн оригинални подаръчета  Bravo
аз да ви питам и нашите подаръчета са керамичните гърненца от Троян.тези дни ще ги пълним с мед.после трябва да ги запечатаме с восък.купих обикновена свещ,ама не ми е ясно как точно да го направя  crazy.да запаля свеща и да капя восъка по края на капачето докато е затворено гърненцето ли?или да намажа разстопения восък по края на капачето и тогава да го сложа върху гърненцето? моля за помощ,че въобще не ми е ясно как да го направя  cray.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: август 14, 2009, 13:47:41 »

jewel, аз ти предлагам една друга идея. Набави си станиол и го направи във формата на капачето като оставяш отстрани малко повечко място. Мечо Пух предполагам си го гледала  tease, та там си виждала как неговите гърненца са запечатани. Запечатай и твоите така със станиол, размажи хубаво восъка по краищата на станиола и за да си сигурна, че няма да се разпечата можеш и на самото капаче да сложиш пак малко восък, както ти предлагаш. Според мен така е най-добре, защото ако сложиш восък само на капачето и ако някой от гостите ти от любопитство реши да отвори гърненцето ще му замирише не на мед, а на восък. Така хем ще запазиш аромата на восъка, хем ще си сигурна, че е запечатано.
Дано съм ти помогнала.
Успех Wink
Активен
mirka_ak
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #383 -: август 14, 2009, 14:06:18 »

Роси страхотни подаръчета. Аз също мосля нашите да са такива. Кажи само ако не е тайна кой ти прави папирусчетата.
Активен
vessselu6ka
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #384 -: август 14, 2009, 14:17:54 »

ооо тези магнитчета са страхотни, супер са се получили, браво  Bravo Bravo Bravo
а ние на бутилчиците вино мислим да привържем по едно благодарствено папирусче със следния текст:
Скъпи приятели,
щастието никога не е пълно, ако не е споделено.
Щастливи сме и Ви благодарим, че споделихте нашия празник.
 имена, дата
харесва ли ви? не мога да преценя дали е достатъчно  crazy
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: август 15, 2009, 13:20:50 »

Благодаря ви момичетаа!
Папирусчетата си ги правих сама, и то на Уорд  girl_wink Просто не мога да работя с други програми. Написах текста, купих си зелен паос, нарязах го на листи А4 (че беше по-голям размер), принтирах, после рязах като идиот малките папирусчета, след това навивах на една химиклака, защипвах ги с кламер от едната страна, за да не се разтварят и връзвах панделката.
Мърче, магнитчетата са супеееер! По-едно време и аз исках такива, но милото нещо не одобри идеята...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: август 15, 2009, 13:42:38 »

Роси на мен ми е интересно как направихте диплянката със снимките, много ми хареса  give_rose
Активен
mirka_ak
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #387 -: август 18, 2009, 20:17:37 »

Роси кажи къде в Стара Загора има цветен паус че не мога да намеря Благодаря ти предварително.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: август 18, 2009, 20:35:11 »

Ето ги нашите подаръци за гостите окомплектовани и приготвени за транспортиране в кашонче  danceg

* 005.JPG (28.86 KB, 448x336 - видяно 479 пъти.)
Активен
elndim
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #389 -: август 19, 2009, 13:18:23 »

Аз пък направих ето такива сватбени подаръчета:
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: