Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 18:43:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани - част 6
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани - част 6 (Прочетена 175621 пъти)
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
Отг: Сватбените покани - част 6
«
Отговор #255 -:
юли 14, 2009, 09:18:59 »
Здравейте, момичета! Мисля, че не съм се включвала в точно тази темичка за сега, въпреки че имах какво да споделя. И все пак си кротувах и само четях, че да не си издам творенията и някой от гостите да ги види рано
Тази седмица, обаче, започва голямото канене и няма за къде да си крия поканите. Е, някои от вас сигурно са ги виждали в галерията ми, но за тези, които не са, ето една снимчица, да видите какво сътворих
mix_pokani1.jpg
(38.98 KB, 360x360 - видяно 3005 пъти.)
Активен
gtgg
Ентусиаст
Публикации: 132
«
Отговор #256 -:
юли 14, 2009, 10:13:54 »
много се радвам да прочета положително мнение
То на снимката не се вижда много, затова да поясня, че и на пауса са изобразени морски звезди, но както съм снимала, точно те не се виждат.
Оказа се, че имаме малък проблем с лепилото и ние, но при нас ставъвъпрос за плика. Използвахме сухо лепило и някои пликове цъфнаха целите, че панделката малко раздува... Е, в крайна сметка просто повторихме упражнението, че със всякакви други щеше да се получи по-грубо. В тази връзка и за пауса според мен сухото е най-подходящо, дори и да се наложи някъде да се повтори. Съгласна съм и с мнението, че не трябва да се нанася директно на пауса, а и да не е по много, че тогава прозира... И освен това, гласувам "за" и за идеята с изрязаните ъгълчета. Мисля, че ще си е достатъчно стабилно, а и в общия случай не стои грозно. Успех на все още творящите!
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
«
Отговор #257 -:
юли 14, 2009, 10:32:42 »
Цитат на: leni_beni_ в юли 14, 2009, 09:01:23
*Bibi* така с подпъхването в картона стои ли стабилно? Понеже и за моите покани се двуумя дали да ги лепя или не , та се чудех
Да,перфектно става,аз слагам първо пауса върху картона, и си отбелязвам каде да изрежа,(на 5мм разтояние) ще пратя снимки да видиш как,а понеже има и друг паус който се слага върху картона,отзад изобщо не си личи
снимки в галерията
gtgg поканите са страхотни!! много нежни и стилни
«
Последна редакция: юли 14, 2009, 10:50:12 от *Bibi*
»
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #258 -:
юли 14, 2009, 11:11:59 »
Цитат на: *Bibi* в юли 14, 2009, 10:32:42
а понеже има и друг паус който се слага върху картона,отзад изобщо не си личи
с каква цел е сложен, или така са си самите покани? защото аз сега се замислих , че на моите ще се виждат ъгълчетата отзад
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #259 -:
юли 14, 2009, 11:47:41 »
Хайде да се похваля-вече и на живо си видях поканите и съм много щастливаааааа. Силвето така ме зарадва, че..... нямам думи. Надявам се и на вас да ви харесат
Повечко снимки в галерията
PICT0987.jpg
(18.53 KB, 297x400 - видяно 2929 пъти.)
Активен
anabella
Ентусиаст
«
Отговор #260 -:
юли 14, 2009, 21:08:05 »
perli4ka, много красиви покани! Аз много обичам папируси и по тази причина и моите ще са под тази форма и ще са домашно производство. Имам хартия, имам паус, панделки и шаферка-художник
Надявам се тази седмица да ги отпочнем, че да ви се похваля
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #261 -:
юли 14, 2009, 21:19:59 »
Аз сега не мога да си съчиня хавайски вариант на тъпите покани. Не мога да намеря екзотично цвете, което да сложа на тях и съм в творчески застой!
Въртеше ми се в главата и точно нещо като свитък с бамбукови пръчки или да има такава като елемент на папирусче...уфффф. дайте идеи, ако сте виждали нещо.
П.С. Приказни покани!!!
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #262 -:
юли 15, 2009, 07:16:49 »
Много ви благодаря момичета
Amelia, относно твоята Хавайска темичка-сетих се че тези дни като обикалях из цветарските магазини видях много сладки малки декоративни ананасчета, странното е че са розови-използват ги за украса, а когато решиш някаква част се отрязвала и можело да се засадят в саксийка-страшно ми харесаха. Мисля че нещо подобно би било идеално за този случай.
Активен
Поли
Професор
Отг: Сватбени покани от "Виолет"- БЛАГОДАРЯ
«
Отговор #263 -:
юли 15, 2009, 07:43:20 »
Първо, моите поздравления Муци за това че отвори тази темичка
А сега искам да изкажа своите благодарности към Силвето, въпреки че незнам дали мога да намеря подходящите думи-вчера си получих първата пратка от нея и останах меко казано възхитена. За цялото това време, в което си очаквах поканите нито за миг не съм си и помислила че няма да оправдае доверието ми-напротив всеки път когато се чувахме тя бе толкова мила и любезна, че ти се иска с часове да си говориш с нея :)Днес, гледайки от страната на бъдеща булка осъзнавам колко е трудно да попаднеш на Човека, който е готов да реализира идеите ти, свързани с твоя приказен ден и в същото време да бъде мил и любезен. А Силвето е точно този човек!!!
Силве, благодаря ти за това, че изтърпя всичките ми капризи, за това, че с удоволствие приемаше всяка нова щуротия която измислях и най вече за лъчезарността и доброто настоение
Активен
Gergancheto
Отг: Сватбени покани от "Виолет"- БЛАГОДАРЯ
«
Отговор #264 -:
юли 15, 2009, 07:48:24 »
И аз съм една от многото доволни от Силвето. Очарована съм от позитивизма и енергията с която върши всичко. Освен прекрасен майстор се оказа и прекрасен човек. Жалко че вече не е във Враца, беше толкова приятно винаги да има при кого да отидеш да те зареди с положителния си заряд. Силве надявам се да видиш темичката си и да пишеш какво става с теб, къде си?
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #265 -:
юли 16, 2009, 10:29:27 »
Здравейте!
Бях решена сама да си правя поканите, бях избрала материали и като отидох в рекламната агенция на мои приятели и видях едно преге се влюбих и забравих за моя дизайн...
За 1 ден измислих нов избрах цветове и много бързо ми ги направиха
Сега обаче се чудя как да вържа панделката : ето снимчици и чакам коментари (притеснява ме че тия сатенени лентички се хлъзгат и може да се развържат,но пък мога да ги лепна със силиконче) . И според вас трябвят ли ми отделно и някакви по - специални пликове ... Снимчици в галерията!
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #266 -:
юли 16, 2009, 10:48:53 »
Цитат на: Amelia в юли 14, 2009, 21:19:59
Аз сега не мога да си съчиня хавайски вариант на тъпите покани. Не мога да намеря екзотично цвете, което да сложа на тях и съм в творчески застой!
Въртеше ми се в главата и точно нещо като свитък с бамбукови пръчки или да има такава като елемент на папирусче...уфффф. дайте идеи, ако сте виждали нещо.
П.С. Приказни покани!!!
Мила, някъде бях виждала изкуствени орхидейки и дори покани с такова оформлени, а от това по хавайско и екзотично - здраве !!!
Виж тук примерно:
http://www.deardina.com/gallery.htm
http://www.paperorchiddesigns.co.uk/
А тези са направо страхотни:
http://www.trulymadlydeeply.com.au/store/catalog/DIY_Invitations_Orchids.html
Дано съм помогнала
«
Последна редакция: юли 16, 2009, 10:55:26 от vesince
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #267 -:
юли 17, 2009, 00:26:38 »
Веси, благодаря ти!!! Аз сега се колебая между три варианта и не мога да реша. Но пък имам време и ще помисля. Ще видя и къде мога да намеря съответно материяли,че те са си от значение, както се оказа с подаръчетата.
Единият вариант е с бамбукови пръчици и да се оформи като свитък. За съжаление се повтаря идеята с тази, която е направила Виолет. Явно мислим еднакво. Криво ми е, че ни се дублират вариантите, ама какво да направя.
Другият вариант е на папирус с такива орхидеи, какнит оси ми показала, Веси. Вече намерих от къд ед акупя много добре имитация на истинските.
Третият е в бутилка вътре писамце, отвън етикет с някакъв надпис, примерно за кого е и картинка. А в самото писмо да е вече поканата в целия й вид. Може да има пясък и нещо морско или нищо да няма, а отгоре да има хартиена връзка с някаква мида или звезда.
Активен
MiMka101
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #268 -:
юли 20, 2009, 10:47:31 »
Здравейте
мога ли да ви помоля да ми кажете от къде мога да си купя покани най-много до 1 лв бройката.Благодаря ви предварително
аз съм от Бургас
«
Последна редакция: юли 20, 2009, 10:56:27 от MiMka101
»
Активен
bubka
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #269 -:
юли 20, 2009, 10:52:05 »