Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 23:22:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Честита сватба на pleasure!  (Прочетена 63478 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 30, 2007, 20:08:26 »

Успях да кача само 4....и пак ми даде грешка  shok...нещо не ми върви с качването на снимки... Mad girl
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: май 30, 2007, 20:39:15 »

Охо много нежна и красива булка си била.Браво!И много щастливи изглеждате при това!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 30, 2007, 23:29:56 »

pleasure,големи сладури сте!А ти си много естествена и нежна,и роклята е много красива!И полянката са ви я окосили перфектно Wink А,и бутониерката на младоженеца много ми хареса good  Ще чакаме и останалите ти снимки(някакъв проблем ли има с фотото?!дано да не huhhuh.gif ) и бягай към конкурса smile
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 30, 2007, 23:32:51 »

Ааа,сега видях,че си избрала първата от чантите,между които се колебаеше blum -добре ти се съчетава с роклята Wink
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #49 -: май 31, 2007, 08:28:31 »

сладури! много добре се е получило с градинската украса, pleasure!
сияеш!!! give_rose
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #50 -: май 31, 2007, 08:45:34 »

Прекрасни сте и двамата!! Толкова усмихнати и щастливи, дано и ние сме така усмихнати като вас на нашия ден!! Много ви се радвам, винаги да сте така сияещи, когато сте заедно!  Bravo
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: май 31, 2007, 09:47:16 »

pleasure ,просто сте прекрасни!!!Изглеждате толкова щастливи girl_in_love и дано винаги да сте така!!!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 31, 2007, 10:38:52 »

pleasure, много сте хубави, а роклята ти е невероятна  girl_in_love
Желая ви още повече любов и хубави моменти от тук нататък!  give_rose
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #53 -: май 31, 2007, 10:51:02 »

страхотна рокля, булка, всичко  give_rose
честито отново и много щастие!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 31, 2007, 12:45:58 »

Простооо....не знам как да изразя възхищението си! Направо си била като фея от приказките, а снимката на полянката е невероятна. Точно като в най-красивата приказка!  girl_in_love
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 31, 2007, 19:54:55 »

Наистина сте страшно мили.... give_rose give_rose give_rose.Успях да кача малко снимки в галерията.Сега ще чакам тези от официалния фотограф...за да направя истински албум yahoo...!!! Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 31, 2007, 20:30:12 »

pleasure, много хубава булка си била!!! Bravo girl_in_love
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юни 01, 2007, 08:05:16 »

Благодаря!!! blush blush blush
« Последна редакция: юни 01, 2007, 08:19:08 от pleasure » Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 01, 2007, 09:14:04 »

Забравила съм в разказчето за сватбата да ви кажа и за един дълго подготвян елемнт... DANCE който ми отне доста време за реализация и осъществяване...но горе-долу се получи.... yahoo. Някъде в Нет-а бях попаднала на забавни подаръци за младоженици и там видях много сладки блузки с "шеговити" (почти гаврещи се  laugh) надписи...и постепенно се зароди идея за реализирането на едно такова подаръче за милото. По самото изпълнение няма да ви разказвам, то също беше дългоооо...но вечерта преди сватбата едни приятели, които адски много ми помогнаха ми донесоха заветната фланелка (с ухилена до ушите булка и мнооого тъжен младоженец и надпис под тях Game over) laugh laugh laugh
И така на самата сватба, когато трябваше да даруваме гостите, преди да започнем, аз казах че искам да подаря на милото нещо...той погледна доста налудно shokзащото тази постановка не му беше ясна (т.е. уточнена преди това) и аз му подарих блузката надлежно опакована в 10 (поне) хартии.... Wink и започна еднооо отваряне... blum и след малко милото вади блузката и shok shok shok (според мен малкоооо се притесни, но после каза, че било заради изненадващия подарък...да бе да.....) но това беше в първия момент..после естествено дълго се смяхмееее.... laugh laugh laugh На всички адски много им допадна и live мотивът Game over...се превърна в мото на нашата сватба...хехе...шегичка де...!!! Ето и фланелката---
Но за да не му се стори, че това е наистина...в смисъл аз го измислих за да се посмеем и идея съм нямала, някой да се почувства застрашен... blush бях помолила една приятелка, която долетя от USA  за сватбата да ми донесе едно потниче, което бях издирила предварително и на което пише БУЛКА...тя закъсня доста за сватбата, но всичко беше с добър край и успя да го донесе.
На другата сутрин милото без всякакви увещания и уговорки си облече (без бой   beatingдаже... laugh) блузката и аз му казах, че за да бъда спричастна с него също ще си облека нещо...и хоп си сложих потника....и така....весело се получи...... laugh yahoo laugh yahoo laugh yahoo laugh
Ето и потника---
« Последна редакция: юни 01, 2007, 09:39:30 от pleasure » Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юни 01, 2007, 09:19:26 »

супер мила, отново приеми нашит(извинявам се на модераторите за латиницата) air_kiss
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: