Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 18:31:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част (Прочетена 141243 пъти)
elinora
Ентусиаст
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 9 част
«
Отговор #315 -:
май 07, 2009, 11:25:50 »
Цитат на: kali_gali в май 07, 2009, 09:41:22
Ечи,сега спокойно.Първо наистина трябва да имаш второ мнение.Освен това стерилитет не значи че няма да имаш деца.Това просто значи,че може да не стане от раз.
echy_
,спокойно,мила!Правилно си се ориентирала да потърсиш още 2 мнения.
При мен нещата са си същите.Лелката и този месец не ме пропусна.Другата седмица ще ходя на гинеколог за профилактичен преглед (ако нямам проблеми си ходя на веки 6-7 мес.) и се чудя дали да не си пусна после и едни изследвания на кръв и урина?!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #316 -:
май 07, 2009, 12:42:32 »
Цитат на: kali_gali в май 07, 2009, 09:41:22
В коя клиника и коя докторка ти каза това?Ако можеш отиди в клиниката в Плевен-там са най-добрите.
в клиниката на Щерев ходих, чувала съм че са добри, но се подразних на сложена диагноза на база стари резултати от 2 години, през което време аз съм се лекувала.
сега си записах в клиника Панацея - София. не съм я чувала, но ми препоръчаха един лекар там, та утре след работа ще пиша какво той ми е казал.
maca89 , добре дошла в клуба и скоро да се преместиш в следващата тема на очакващите.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #317 -:
май 07, 2009, 12:45:55 »
Ечи, спокойно мила. И аз ходих при една лекарка, която ме прати с София при специалист по стерилитет. Ама аз потърсих още две мнения, едното от който ме доведе до
И как така ще ти поставя диагноза на изследвания от преди години. Това не е лекар, а търговец. Моят съвет е да бъдеш спокойна, защото бебеправите от скоро. А ние от година и половина и пак не съм с диагноза стерилитет. Що се отнася до стимулацията на овулацията не е лошо като цяло, но може да се приложи след година опити. Ще чакам да пишеш какво ти е казал другия лекар.
Моя приятелка ходи в Репробиомед в София и е много доволна. Може да видиш и там.
http://www.reprobiomed.net/
- това е сайта им.
maca89, добре дошла и успех!!!
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #318 -:
май 07, 2009, 19:36:09 »
:(Направо се ужасявам колко некомпетентни хора има и те,моля ти се,доктори се пишат
echy_
и аз съм на мнението да не се притесняваш,само спокойно и поне още две мнения.При нас ,не точно по темата,но относно некадърните доктори-та,заради "лекарско мнение" преди време ,сега съпругът ми е вече седми месец болничен с имплантанти в крака,защото имало неправилни изследвания...За щастие вече е добре
maca89
Добре дошла и от мен! И по-скоро да се местиш оттук
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #319 -:
май 07, 2009, 20:53:47 »
Цитат на: echy_ в май 07, 2009, 12:42:32
в клиниката на Щерев ходих, чувала съм че са добри, но се подразних на сложена диагноза на база стари резултати от 2 години, през което време аз съм се лекувала.
сега си записах в клиника Панацея - София. не съм я чувала, но ми препоръчаха един лекар там, та утре след работа ще пиша какво той ми е казал.
maca89 , добре дошла в клуба и скоро да се преместиш в следващата тема на очакващите.
Това май е мед. център "Панацея" и с енамира срещу арката на Александровска, ако не се лъжа!
Аз ходих там на 4Д и съм много доволна от доктора, е взе повече, от обявената цена, но пък позна пола на бебо на 100% и гледахме всичко много подробно
сърце, дробчета, ребърца броихме, поток на кръвта в пъпната и т.н.
, за съжаление не помня името му точно
(май беше Димитров, но не съм сигурна)
Успокой се и успех!!!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #320 -:
май 07, 2009, 21:09:44 »
Maца
Ечи
всичко е казано да не се повтарям и аз, потърси второ мнение и само не се шашкай
Прегръщам те силно и се надявам всичко да е наред
Аз искам да ви попитам кога се усещат симптомите на ранната бременност - болки в корема, напрегнатост в гърдите, сутрешно гадене?! В смисъл....като време кога - колко време след половия акт при който е станало зачеването?! Не че вече ги имам ...просто ми е любопитно
Искам да знам какво ме очаква, независимо след колко време
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
«
Отговор #321 -:
май 07, 2009, 21:21:46 »
Гери, аз започнах да усещам едно придърпване в яйчниците около 7-8 дни след като беше станало чудото, веднага след това започна да ми се пишка през 30 мин, при което доста сериозно си ме болеше корема ниско долу и имаше на някоко пъти кръвенисто прокапване (после разбрах, че това било периода на имплантиране на яйцеклетката)
Но при всеки е индивидуално и симптомите са напълно различни, но най-късно до седмица след закъснението ти вече ще бъдеш напълно сигурна
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #322 -:
май 07, 2009, 21:29:11 »
Аха, защото аз не смея на разчитам на цикъла че винаги ми е бил нередовен и ми се щеше да се ориентирам по други неща
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #323 -:
май 08, 2009, 10:59:32 »
благодаря на всички за посрещането и аз искренно пожелавам на всички бебеправещи в най- скоро време да се преместят от тази тема и да се похвалят с хубави новини
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #324 -:
май 08, 2009, 11:17:25 »
Момичета, да ви питам нещичко, че ми е малко притеснено...
От 3 месеца цикъла ми никакъв го няма... Ходих при гинеколог, правих изследвания на де що имам хормони... Всичко ми е в нормални граници, без грам отклонение... При тези изследвания, които не сочат за проблеми, не ми изписаха никакви лекарства за предизвикване на цикъл... Оставиха ме да си го чакам... Щял да си дойде сам...
Единственото, което посочиха като евентуална причина за това огромно закъснение е - теглото ми, щото аз съм си пухкаво гадже. Обаче, те килограмите не се свалят никак лесно и макар да се опитвам за пореден път - едва ли ще стане кой знае колко бързо. Възможно е да нямам цикъл и от предсватбените притеснения последните месеци... И честно казано не зная какво да правя..
Мислех си да прибегна към някакъв вид хомеопатия или билколечение, за да въстановя редовността на цикъла, но не зная към кого да се обърна. Някой пил ли е билки за редовен цикъл или може ли да ме насочите към специалист - хомеопат?
Ние по принцип презервативи не ползваме от няколко месеца, но се опасявам, че като нямам цикъл, няма и да забременея, а реално нямам видими проблеми.. Пък така ме е погнал тоя пуст майчински инстинкт напоследък.. Не ме свърта..
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #325 -:
май 08, 2009, 12:14:00 »
Ble6tu4ke, не знам какво да ти кажа, много могат да са факторите, заради които да не ти идва, аз също винаги съм имала проблеми с цикъла, пила съм какво ли не хапчета, хормони, чайове, билки и когато ги спра всичко отначало, естествено с годините това мноог се отрази на килограмите ми, а накрая така ми писна, след поредната опаковка Диане спрях всичко и реших, че ще се оставя на течението, а то пък взе, че стана, аз си мисля, че е заради тва, че бях пила Диането един месец, после обаче като го спрях ми дойде три пъти през една седмица
, но лекарят ми каза, че това се е получило, защото съм го пила само един месец и съм спряла... Естествено, не правете опити като мен, защото всеки организъм е различен, незнам при вас как би подействало!
Колкото до лекаря, който е казал на Ечи тези глупости-аз на какво съм се наслушала...
Полседния път бях решила да отида на лекар в Шейново при Попов, много го хвалят, две мои приятелка имат сериозни операции на яйчниците при него и са доволни- на едното момиче той извади почти целите яйчници, защото имаше ужасно много кисти и беше много зле, и й остави само по една мъничка частичка-спомен от яйчник, а момичето имаше една бременност, но направи по собствено желание аборт, после пак беше бременна, но с близнаци, от който единия май беше "изял" другия, нещо такова и пак направи аборт
Ама тя си имаше причини, не искам да я съдя, всеки си знае...
Та идеята на този преден разказ беше, че като отидох при Попов, той ме погледна, бръкна ми с една ръкавица, гледа ме за две секунди с ехографа и ми каза-"Оооо, вие не знам на какво се надявате, като вие няма да имате деца!" И аз направо щях да падна?!?!?!!?!?!?!?!?
Но ето, че тъпия нещастник не се оказа прав, даже скоро си мислех да отида при него и да се направя на небременна и да му кажа, че знам, че не мога да имам деца, но искам той да ми помогне, да седна на ехографа и да му се смея на тъпата физиономия
Незнам какви са тея хора да говорят така на млади момичета, без да са им правили и изследвания даже-аз тогава бях на 22 или 23, не помня миналата година ли ходих или по-миналата...
КАкто и да е, с този 5-метров пост исках да окуража всички момичета, на които лекарите им говорят пълни простотии и отва, че някой е доволен от едни лекар, не значи, че и вие ще сте, търсете, защото има много некадърници! Пожелавам на всички данамерят своя лекар и с него или без него скоро да се похвалят с прекрасна новина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«
Последна редакция: май 08, 2009, 12:17:04 от BaBy
»
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #326 -:
май 08, 2009, 12:16:30 »
Момичета искам помощ относно едни изследвания дето си ги пуснах днес...
Исках да се уверя, че всичко е наред и си пуснах кръв, урина, токсоплазмоза, хламидии и едно изследване, за което не бях чувала много - цитомегаловирус. Резултатите са добри с изключение на цитомегаловируса, който е положителен но за минал период ми каза момичето от лабораторията... В смисъл не било активно в момента. Някоя от вас да е запозната с това изследване, ще ходя на лекар чак в понеделник и не мога да дочакам дотогава..
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #327 -:
май 08, 2009, 12:18:39 »
Аз за първи път чувам за такова нещо, честно! Ама ти как реши да си го правиш, някой те насочи или???
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #328 -:
май 08, 2009, 12:25:53 »
Ами преди време на съпруга ми го откриха но пак така казаха, че се отнася за минал период и се размина с едни хапчета. Четох в интернет, че този вирус е много разпространен и вреди на плода при бременност, а пък и исках да видя дали и аз не съм се заразила от съпруга ми, за да се действа навреме преди да забременея.. Абе ужас направо, човек да го е страх да ходи по лекари и лаборатории вече..
Исках да питам бъдещите мами дали са им го правили това изследване?
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #329 -:
май 08, 2009, 12:35:08 »
На мен, даже не съм го и чувала, нали ти казвам
Обаче сега като се зачетох в нета по темата ми се изправи косата и аз ще отида да си направя, но освен това, четох, че в България много лекари не са и чували за него, а друго не знаят как да го лекуват...в един форум намерих майки, на които децата им имат този вирус и адекватно лечение имало само в Русия и Щатите...което звучи ужасно, не знам вече на какво да вярвам...
Армани, добре, че ви е за минал период, това, което четох, е , че при силна имунна система, не се хващало-така, че имуностимулатори, витамини, плодове и зеленчуци!!! Но смятам,ч е няма за какво да се притеснявате щом не е активен! А кой кого е заразил, няма никакво значение, и няма как да се разбере, освен ако единия не е по-болнав...но това не ти е важно сега, изчакай да видиш лекаря какво ще ти каже и тогава да се притесняваме!
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...