Ритуална зала Варна. Внимание!

<< < (17/25) > >>

dzidzo:
 Здравейте,ние ще сключваме ритуал през седмицата,а на самата дата в арт галерия,в която  преди са правили ритуали към обредния дом.Спокойно е,никой не те притеснява,че идва следващата сватба,няма такси фотограф,досадници и обстановката е супер!!!!!

diavalo:
Момичета от Варна помагайте моля ви!
Гледах сватбата на моя приятелка и тя за гражданския ритуал си беше поръчала народния.
И когато влизат вече в самата ритуална след като е минал ритуала от вън с обръсването и забулването им пускат една много тъжна песен на която аз се разплаках  cray cray cray
Не е " Ела се вие" а друга, която искам да намеря и да я вмъкна и в нашият ритуал във Враца.Текста е следния : " Стъпвай престъпвай булчице млада,
                 стъпвай престъпвай назад на гледай.
                 Да не разплачеш булчице млада
                 баща и майка, братя и сестри......"
Моля ви помагайте да я намеря тази песен

ками:
  :offtopic: тази песен е наистина страшна, аз на ела се вие... не се разплаках но с тази песен ни поспещнаха в ресторанта и се разплаках 
ще опитам да се свържа с нашия ди джей и ако мога/ ако имам/  ще и дам инфо

diavalo:
Ками много ти благодаря! Аз само като гледах жидео записа се просълзих  :'(

didi_vla1983:
По отношение на въпросния чичко на нашата сватба на влизане като го видях и директно се развиках, защото почнаха д ами обясяват как трябва да спрем да ни снимат и аз им казах, че не искам, да си гледат работата, че въобще не съм ги викала и че си имам оператори... P-( P-( P-( Ама те, не та не, не се правело така, обаче аз въобще не се спрях и директно влязох без да чакам да ме пускат или поканват вътре- всички бяха изумени от мен  ohmy и повтаряха не си разваляй сватбата, а на мен ми беше дори забавно, така се бях настроила предварително, че ням ада им се дам на тия лешояди отвън.....Само дето на излизане на ни пуснаха да излезем докато не се наредят всички, за да могат да снимта и естествено тогава си изпросиха от родителите да си купуват снимки!Но поне аз им казах каквото имах д аим казвам  :laugh: :laugh: :laugh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница