Ритуална зала Варна. Внимание!

<< < (16/25) > >>

beb4o_bu:
Здравейте и от мен!
Няма какво да се прави ако искаш да сключиш брак във Варна трябва да си платиш всичко поне да знаеш ,че няма да се занимаваш с глупости на най-хубавия ден от живота ти.

mralien:
Цитат на: beb4o_bu в февруари 08, 2008, 13:03:43

Здравейте и от мен!
Няма какво да се прави ако искаш да сключиш брак във Варна трябва да си платиш всичко поне да знаеш ,че няма да се занимаваш с глупости на най-хубавия ден от живота ти.

Това не е съвсем така, колкото и да си платите, "мутрите" пак ще са на двора и ще Ви снимат, а после ще продават на Вас и гостите Ви снимки със съмнително качество за по 5 лева. Най-добре, както писах току що в една друга тема е да отидете през седмицата в тесен състав, а празненството и църквата в някой друг ден след това.

Юлия:
Честно казано ние сме много доволни от самия ритуал. Вярно е, че има натрапници отвън, но все пак всеки си решава дали ще си къпи снимки на тази цена. Ние предупредихме нашите гости за тази ситуация и им казахме, че снимките ще са скъпи. Който иска си купува. Никого не насилват. Друг е въпроса за онзи чичко който и аз на нашата сватба исках да набия. Става въпрос за онзи с балоните който вика "Айде на балоните кръсника плаща" Маля ако не беше кръсницата да ме спира щеше да падне голям смях.
Та да обобщя ние лично сме много доволни от ритуална зала. Вярно скъпичко е, но на други места съм чувала и по-лоши неща. Така, че ритуална зала си е ритуална.
Винаги може да си организирате изнесен ритуал.

beb4o_bu:
Прави сте за това.Аз исках да кажа,че си плащаме за фото видео и т.н.,и след това гледаме да не се ядосваме с нахалния чичко от вън пред залата.Аз скоро бях на сватба във Варна и този вапросния снимаше постоянно.макар че младоженците си бяха платили всичко снимките отново се продаваха на онова гадно грозно табло и на тях не беше им дадена нито една снимка като подарък.Аз бях възмутена,но ми обясниха че това за фотото което плащаш е за да може твоят фотограф да те снима по време на ритуала и от вън пред залата.Абе общо взето гледат как да ти измъкнат повече пари-ОБИРДЖИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tiholina:
поздравления за всички младоженци :bravo:за невероятното ви търпение към Ритуална зала Варна.
Ние ползвах ме услугите на консултант и ги заобиколихме с изнесен битов ритуал в ресторанта,а направих ме само църковен ритуал и на всичките ни гости много им хареса.А и спестихме доста пари от дребни разходи.   :l_bye_girl: :mail: :mail:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница