Ритуална зала Варна. Внимание!
shtastliva:
мисля че беше около 60 лв, или 40?! не съм съвсем сигурна :girlsigh:
Мая:
Аз знам за 80 =]...а ако сте много на зор и бързате, и не искате излишни церемонии покрай подписването...става безплатно в канцеларията /на нас ни го предложиха докато разпитвахме навремето кое колко струва - явно сме изглеждали като прошляци :laugh: :laugh: :laugh:/
veselyshko:
Аз знам че беше 40лв. през седмицата, а ако искаш да ти свирят Менделсон е 70лв. Поне допреди 1 месец им бяха такива цените *THUMBS*
tonitta:
И аз да се включа в тая тема....
Не ги понасям тия в ритуалната зала!Направо имам алергия вече!Толкова сватби зигледах там и вече...Добре,че само подписахме там през седмицата и аз не знам как успяха да ни убедят да си платим 70лв. за живо изпълнение,нали веднъж в живота било!ДА!Определено веднъж в живота може да ти се случи да дадеш 70 лв. за музика дето свири 2-3 мин. и около 100лв. за снимки,които не стават за нищо и на половината съм със затворени очи,а някои липсват въобще като тази,на която ми се връчва свидетелството....И тия просяци отвън са направо много сладък декор на снимките!И оня с балоните дето вика "хайде всички деца при мен-кума плаща!"Ох направо ми се повръща от тая цигания!
Дано не обидя някой,но съм адски щастлива,че имахме изнесен ритуал и то от агенция...излезе ни освен това барабар с окрасата по-ефтино от колкото да бяхме викали гражданско лице и сами да окрасяваме и да й слушам момотонните заучени фрази!
Съжелявам,но това си е мое лично мнение...Дано всички,които са имали ритуал там да са останали с по-позитивни и добри чувства!
сиска:
Не...не сме останали с по-позитивни чувства-даже напротив :\
И моето мнение е същото като твоето tonitta Пълна отврат,ама няма как-нали веденъж се жени човек-трябва да има и такъв ритуал =]
Навигация
[0] Списък на темите