Ритуална зала Варна. Внимание!
Мая:
Миличка права си....но битовия ритуал е приказен и остановката малко му подхожда :laugh:....но за тези които са с класически спокойно могат да си направят изнесен...А за сумата на нас ни излезе 275лв /ритуал, видеовход и фотовход + 12 снимки/
ROSI KRASTEVA:
Цитат на: maichenceto в септември 28, 2007, 09:58:05
А за сумата на нас ни излезе 275лв /ритуал, видеовход и фотовход + 12 снимки/
да и на нас ни излезе точно толкова
veselyshko:
Момичета аз съм с две ръце за предложението да се извикат "Господарите" *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*
Тези в ритуалната са направо отвратителни }:-> Гледат да те издоят максимално и имат ужасно ама направо отвратително отношение- аз съм дълбоко възмутена от тях P-( На самия ден на подписването се държаха ужасно :mad_girl: Имаше една единствена мила и добра женица, много усмихната и лъчезарна, която толкова много ни помогна и се държа страхотно!! Добре че беше тя да ни обясни всичко което трябва да правим,да ни подреди чашите, шампанското и кутийката с халките за снимка и вика "Някой да снима всички тези красоти че е срамота, за какво сте ги правили иначе", защото след това онези харпии ги отнесоха. Те с гаден тон и смръщени лица ни излаяха какво трябва да правим и питаха за снимките и кумата казва да имаме а тая овца "то там трябва предварително да се плати и се ходи с портмоне"!!! И милото отказа и тая "ами тогава няма да снимате вътре" и се врътна и замина- добре че беше добрата женица да ни обясни 5 пъти всичко *THUMBS* И кумата снима отвън и така!
сиска:
и аз не съм очарована от персонала и условията в ритуалната зала :\в самия ден на сватбата ни някакъв фотограф постояно дърпаше родителите ни насам-натам само и само да ги снима и после да си закупят съответните снимки.Предварително кумовете ни предупредиха да внимаваме с този фотограф,на който снимките му дори не струват :!
charli_1:
:girlsigh:Някой знае ли какви са цените в Ритуална-Варна през седмицата?
Навигация
[0] Списък на темите