Ритуална зала Варна. Внимание!
veselyshko:
В ритуалната зала наистина са обирджии, само се чудят откъде да ти вземат пари :hysteric: По въпроса за снимките и за техният фотограф направо не ми се говори!!! Ами ако искаш да се жениш през седмицата цената е 40лв., ако исакш да ти свирят Менделсон или нещо друго цената вече е 70лв. като че ще ти свирят 1 час без прекъсване :womanfuy:
ROSI KRASTEVA:
днес приклщчих ме и в ритуалната зала
засега всичко е наред там и остана само да чакаме датата :girlhide:
Rodi:
Браво :)дано да нямате проблеми .Ние с милото имаме час за другия понеделник.Като мине вашата сватба ще чакаме отзиви да се подготвим и ния че сме една седмица след вас
Мама Дидка на бебе Влади:
Нашата сватба беше на 20.05.2006 г., при което ние си платихме тогава само снимане с камера, като естествнно след това бях решила сама да се захвана да си направя снимките чрез плеъра. На самия сватбен ден, точно преди ритуала една леля дойде и каза че трябва да си платим още еди колко си лева за снимки вътре и то сме били задължени. Съпруга ми като се ядоса и нищо не им дадохме.
Сега незнам как е, но от дисковете със сватбата излизат много сполучливи снимки, така че успеххх!
Мая:
Да не би dilyanailieva да е бившата Диди Недева :girl_wink: :*
А при нас беше следното..Платихме си 30лв вход за камера, 65лв за фотоправо, като в тази цена влизаха и 12 снимки от фотографа на ритуалната зала/от самото подписване/. В интерес на истината снимките не са никак добри =] :\. След ритуала фотографа ни събра за обща снимка и снимки за гостите и каза родителите да отидат при него и да платят още. Аз ги бях предопредила да не се дават никакви пари и че ние сме си платили какво трябва. А и от това което видях извадено на таблото и снимките закупени от гостите никак не харесах видяното...Много от близо снимано, никакъв фокус...а аз на всички бях като спящата красавица 8P :laugh:.....3 дена след сватбата свекърва ми отиде на вземе снимките от ритуална зала и решила да попита фотографа дали е останала някоя обща снимка да си купим..Тогава и отговорили че той много се ядосал че никой не му е платил е казал да се изтрият всички снимки....Голям праз :no: :womanfuy:...така или иначе нищо не стува като фотограф...Така че момичета изобщо не разчитайте на фотографските му умения ако държите да имате качествено и красиви снимки =]
Навигация
[0] Списък на темите