Ритуална зала Варна. Внимание!
Мая:
Аз не съм се омъжила все още, но миналата седмица се срещах с Валя Фотева относно видеото и фотото.Та стана дума и за снимки в ритуалната - дали ще има. Аз и обясних /това което явно всички ние сме разбрали/, че трябва задължително да се платят 65 лв за 12 снимки и ако искам нашия фотограф да снима трябва да пратя още толкова вход...Тогава тя ми обясни..плащат се 65 за снимките на чичкото и съответно фотографа нает допълнително може да си снима. Дефакто ритуална зала умишлено не разясняват какво и кога може да се снима....С две думи платиш ли си 65 лв може да се снима на воля :hysteric:
Малко ми прозвуча успокоително...все пак Валя всяка събота и неделя е там....повярвах и де.... ;)
Юлия:
Така е ние вчера имахме среща с Нея и точно това си говорихме. Освен това говорихме и за снимките в двора. Те били не повече от 3лв. за всяка.
значи вътре се плаща 65лв и фотографа ти влиза и си снима, а вън плащате снимките на другия фотограф за около 3лв всяка. Като Вашия фотограф няма право да снима само в двора.
ROSI KRASTEVA:
Цитат на: Юлия в юни 15, 2007, 07:42:48
Като Вашия фотограф няма право да снима само в двора.
ето точно за това ставаше на въпрос
maslinka:
аз като бях кума,младоженците платиха 65лв,техния фотограф си ги снимаше в двора,но нямаше право да снима вътре
ROSI KRASTEVA:
ох всеки казва различно, най-добре да питам Фотев
Навигация
[0] Списък на темите