Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 19, 2025, 21:24:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки !!!!! част 6  (Прочетена 163125 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: март 31, 2009, 14:20:54 »

Момичета!! Връщам се от Слънчоглед и искам да ви кажа, че там има страхотни неща в момента в бяло, екрю и златно. То не са органзени торбички, вързопчета, панделки, сърчица, мънистенца, перца, красиви хартии.. леле, леле, очите ми останаха! Който е със златна или шампанскена тема на сватбата и е в София, да тича презглава!
а в розово, нямаше ли нищо?
къде се намира магазин Слънчоглед?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: март 31, 2009, 14:38:46 »

ние ще ги хварляме само пред църквата, защото пред нашето гражданско  са разлепени табелки с надписи, че е забранено.
аз също имам един въпрос : някоя от вас да си е правила възглавничка за халки? и от къде мога да си купя малка таква, но не окрасена, имате ли идеи? защото готовите са много натруфени според мен... помагайте blush
А КОЕ Е ВАШЕТО ГРАЖДАНСКО? ние сме в Красно село там мисля, че няма такава забрана
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: март 31, 2009, 14:55:32 »

Момичета!! Връщам се от Слънчоглед и искам да ви кажа, че там има страхотни неща в момента в бяло, екрю и златно. То не са органзени торбички, вързопчета, панделки, сърчица, мънистенца, перца, красиви хартии.. леле, леле, очите ми останаха! Който е със златна или шампанскена тема на сватбата и е в София, да тича презглава!
Ей, браво значи са заредили.  Преди две седмици като ходих  беше като обран бостан и останах много разочарована sad
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: март 31, 2009, 15:43:49 »

ние ще ги хварляме само пред църквата, защото пред нашето гражданско  са разлепени табелки с надписи, че е забранено.
аз също имам един въпрос : някоя от вас да си е правила възглавничка за халки? и от къде мога да си купя малка таква, но не окрасена, имате ли идеи? защото готовите са много натруфени според мен... помагайте blush
Ако си от София, има едно малко магазинче за платове за спално бельо, покривки и други таива на ул. Княз Борис м/у Пиротска и Екзарх Йосиф. Жената там прави възглавнички, избираш си плат и тя може да ти я ушие Wink

Сега да споделя напредъка си с дребосъците smile Имам вече 2 кошнички, късметчета и бонбониери. От остатъка бонбони направих бонбониери. Ето снимки, дано ви харесат! Има още няколко в галерията ми[/url]
« Последна редакция: март 31, 2009, 22:42:14 от ralichka___ » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: март 31, 2009, 16:33:23 »

ralichka___  разкошни са  Bravo
Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: март 31, 2009, 16:38:16 »

Страшни са, верно!  Bravo
Сама ли си прави късметчетата?
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: март 31, 2009, 16:44:46 »

Направо нямам думи!!!  Bravo Bravo Bravo
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 31, 2009, 17:10:05 »

ralichka___ най- красивата кошничка която съм виждала...браво  Bravo
нямам думи направо... yahoo yahoo yahoo и тези нежни розички...
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: март 31, 2009, 17:37:55 »

anbibian, BeRa, mucito, bubetodve, много много ви благодаря! Така се радвам, че ви харесват  Girl_hide give_rose Много сте мили smile
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 31, 2009, 17:50:54 »

ralichka___, страхотни неща, много ми харесаха. А тези бонбониерки как смяташ да ги употребиш? И на мен ми останаха бонбонки, но Детска радост, които едва ли стават за ядене (не смея и да ги опитам Ashamed), и се чудя какво да ги правя. Гузно ми е да хвърлям каквото и да било, а пък имам 2 неотворени пакетчета. Проблем crazy
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: март 31, 2009, 17:54:21 »

pebbles, ще ги сложа на масите за красота, пък и като дребен подарък. Ние ще сме само с приятели в бар и сме 35 човека, така че ще ми стигнат точно. Други ще са ни основните подаръци, ще ги покажа сега в темата за подаръците smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #221 -: март 31, 2009, 18:11:38 »

Рали, страшни са нещата! И сега се вижда ясно, че са златисти  Bravo

Пебълс, ако беше от София ти ги взимам веднага бонбонките. Аз тук не знам и от къде ще намеря изобщо.

Момичета, а вие по колко бонобончета от Детската радост слагате в късметче? Преди бяха по 3. Сега по колко са?
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 31, 2009, 18:22:07 »

Мерси, Амелиа! Аз съм виждала късметчета и с 1 и с 3 бонбончета, зависи колко искаш да са топчести smile
Активен
heathercream
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #223 -: март 31, 2009, 18:23:29 »

Здравеите,

ralichka_ ко6ниците са страхотни.Поздравления.

аз не съм от София,но ме заинтригвахте с този магазин Слън4оглед.

Каде се намира?
Бихте ли ми дали координати да го видя каде е?

Благодаря!!!!!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #224 -: март 31, 2009, 23:13:56 »

Момичета, майка ми сега се върна от Кауфланд и е купила зелени камъчета за декорация за 1.5 една кутия и вътре са 101. Там имало разни неща за декориране, точно какви не мога да ви кажа, но правят промоции и са евтини.

Иначе сега се сещам, че имаше балони хубави и ние взехме лятото за рождения ден на мама. Много са издръжливи и са хубави!
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: