Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 29, 2025, 07:44:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 210506 пъти)

AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #390 -: юли 23, 2009, 15:34:06 »

Дайте идея за ресторант около София за 120 човека да не е много скъп и да има къде да се спи give_rose
Хотел СИТИ на Дондуков.Хотел св.София на Пиротска.И двата са много прилични с голям ресторант,не е скъпо и правят доста сватби. Украсата си я правят те,столовете  с калъфи и.т.н. good
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #391 -: юли 24, 2009, 19:04:36 »

Момичета, имате ли някакви отзиви за ресторанта на хотел Legends?  give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юли 25, 2009, 12:59:45 »

Аз миналата есен им пращах запитване и ми отговориха, че вече не правят сватби
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #393 -: юли 25, 2009, 13:23:53 »

Жалко sad Доста добре изглеждаше... Благодаря за инфото valka27  give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: юли 25, 2009, 13:29:44 »

Е, това беше миналата есен, може пък вече да правят, щом ти харесва - обади им се good
Активен
redreny
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #395 -: юли 27, 2009, 13:28:14 »

Здравейте бъдещи булки!
Бих искала да си споделя впечатленията от нашия ресторант.
Избрахме Чепишев в София. Много сме доволни от цялата организация и обслужване, всичко беше на ниво:)
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #396 -: юли 27, 2009, 14:57:16 »

Колко ви сруваше куверта в ЧЕПИШЕВ? Къде бяхте ,горе или долу?
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: юли 27, 2009, 16:31:27 »

Аз сега се регистрирах и съм нова..., но исках да споделя мнение за ресторантите...Ще започна от това, че аз съм от Стара загора, мъжът ми е от гр. Левски, а ние живеем от 10 г. в София и всичките ни приятели са от София....и изпаднах в затруднено положение...къде да си направя сватбата...кои гости да пътуват и колко ще ми струва да ги настаня на хотел...и така се сетих за един хотел на 13 км. от Стара загора с превъзходен ресторант, който бях посещавала преди мн. години... Отидох да проверя и видях, че инфраструктурата се е подобрила, а хотела са го разширили...имаше 34 легла. Казва се "Сребърно Езеро" и има сайт. В близост до него има още един комлпекс. Ресторанта поема 70 човека и има място за дансинг...Реших се и не съжалявам...това е ресторанта в който не гледат да ти одерат кожата, защото било сватба...обслужването беше превъзходно, храната също, а куверта с преспиването и закуската на другата сутрин ми се върза около...45 лв. Гледката е невероятна, ресторанта е в прозорци, от които се вижда невероятни пейзажи към планини и езеро...На другата сутрин се събудихме, тогава си оправихме сметките, всичкият алкохол който внесохме беше прибран и оставен да си го вземем. Просто не съм имала никакви грижи...Препоръчвам го на всички. Гостите ни въобще не съжаляваха и останаха очаровани. До там се стига много лесно и е на 2 часа път от София по магистрала Тракия. Има и  чудесна тераса и градина за изнесени церемонии. Горещо го препоръчвам. И понеже там постоянно се правят празненства, персоналът е подготвен и е достатъчен и не ми искаха наем за ресторанта, за допълнителни часове...и въобще всички онези глупости, които могат да ти сервират в София...не ми смениха цените на ястията седмица преди сватбата, както беше на сестра ми, не искаха пари от гостите за допълнителните поръчки, които да ги искат и от мен...Ще се опитам да кача и снимки....
Активен
redreny
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #398 -: юли 28, 2009, 13:47:08 »

AIVEN,
кувета ни беше 40 лева. Има и 6% сервиз.
Бяхме горе, което за лятото е по-добрият избор. Освен това на нашата садва валеше като изведро, въпреки че беше 11.07., и добре че беше терасата, за да си направим хбави снимки.
Примерните менюта можеш да ги видиш и в сайта, но цените май не са актуализирани.
Активен
mili
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #399 -: юли 28, 2009, 14:44:56 »

Колко човека побира Чепишев?
Активен
tedi_medi
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #400 -: юли 28, 2009, 14:50:52 »

В Света София на Пиротска моя приятелка много се опариха. Казаха им че спокойно се събират 120 човека, дадоха капаро 500 лв и после като са им дали разположение на масите се оказа, че всъщност повече от 100 човека много трудно се събират ако искаш да има дансинг и място за движение. Трябва да питам дали въобще им върнаха капарото щото имаха проблеми и с това.
Активен
veneciq
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #401 -: юли 28, 2009, 16:28:18 »

Колко време преди сватбата си запазвате ресторант?
Активен
ASIA7777
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #402 -: юли 28, 2009, 16:34:52 »

В Света София управителката се казва Гергана тя е  yahoo NO NO NO наемател на ресторанта а също и на Той и Тя в Драгалевци----Страшно нелоялна и некоректна . За професионализъм и дума да не става добре че лежи на стари ЛАВРИ от предишните наематели. shok shok
Активен
veneciq
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #403 -: юли 29, 2009, 09:04:09 »

Tedi_medi, Asia7777 и аз съм чувала точно такива неща, че са изключително некоректни и се мажат само и само да ти вземат парите, а после хич не им дреме ... Не казват и половината от важните неща като например, че ако си имаш твои DJ плащаш пари на техния като обещетение, че няма да работи. Една приятелка ревеше само че от Тя и Той - управител на него е мъжа, а на Света София жената cray
Активен
tinatsvetina
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #404 -: юли 30, 2009, 23:42:55 »

Момичета, който и ресторант да изберете, обезателно настоявайте за договор или поне за писмено излагане на договорените условия. В моя случай в последния момент се смени управителят, 2 седмици преди сватбата, и се опита да ни извие ръцете с нов куверт и неприемливи условия.Едва спасихме положението. Поне на самото събитие обслужването и храната бяха на ниво.
та колкото и да се дърпат ресторантите-вие настоявайте за нещо в писмен вид.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: