Координатор на сватбата!
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ:
Кординатор - хостес е най- трудното съчетание на дейности в един ден. Отговорно споделям, че кординатор- организатор трябва да бъде професионалист. На едно сватбено събитие се събират различни възрастови групи хора, който никога не са се виждали и имат различни вкусове и интереси. По протокол сватбата е 5 часа. Всички ритуали , сервиране на храна, програми,се разпределят в това време . Професионалиста - кординатор, съгласува всяко следващо действие с управител ресторант, екипа - видеооператор, фотограф, ди джей, фолклор, шоу програми, пироефекти и не на последно място младоженците. Хората оценяват тази отговорност и все по често ангажират кординатор. *THUMBS*
Pachoran:
Абсолютно не съм съгласен с горе изложеното ! Аз като видеооператор или флорист нямам абсолютно никакви взаимоотношения с координатора и не считам, че дейността му за 150 лв като възнаграждение трябва да влияе на моята работа. Никога в практиката ми съм нямал договор с координатор и финансови взаимоотношения. Координаторът на сватбата най-често има функции и задължения при тържеството в ресторанта. Какво ще ме координира примерно мен, когато 5 часа преди ресторанта аз работя, а него го няма ? На какво основание дори в ресторанта той ще упражнява координираща функция на моята работа ? Той ще бъде ли запознат с моите договорености с младоженците и на какво основание ще се явява страна по договора ? Какво ще ми съобщава той ? Внасянето на обяда, първия танц, следващо музикално изпълнение или.... ? Моля агенциите да не си предават фантастични задължения и отговорности. Когато конкретна агенция ме наеме има право да изисква и координира моята работа. Но това не се случва често, просто защото агенциите работят масово с изпаднали без работа свои роднински или приятелски кръгове. Няма такъв филм просто, не си преписвайте измислени задължения моля !
blackisback:
Цитат на: Сватбена агенция Ваняя СТИЛ в декември 20, 2013, 10:24:24
Кординатор - хостес е най- трудното съчетание на дейности в един ден. Отговорно споделям, че кординатор- организатор трябва да бъде професионалист. На едно сватбено събитие се събират различни възрастови групи хора, който никога не са се виждали и имат различни вкусове и интереси. По протокол сватбата е 5 часа. Всички ритуали , сервиране на храна, програми,се разпределят в това време . Професионалиста - кординатор, съгласува всяко следващо действие с управител ресторант, екипа - видеооператор, фотограф, ди джей, фолклор, шоу програми, пироефекти и не на последно място младоженците. Хората оценяват тази отговорност и все по често ангажират кординатор. *THUMBS*
Извинявам се, но не разбрах каква е реалната работа на координатор (пише с две букви "о", идва от координирам, а не от корда). Той разпределя гостите на място? Не е ли моя работа да реша как да си разпределя гостите? Та аз ги познавам и знам, че на пример чичо ми Гошо не се понася с леля ми Пенка и няма да ги сложа на една маса, въпреки че и двамата са набор 61 (пример). И какво значи "всички ритуали, сервиране на храна..."? Те в ресторанта първо тортата ли носят? Тоест първо се реже, пък после свекървата посреща (някого?!). И как се разпределят младоженци във времето? Съжалявам, но от цитираното аз не мога да разбера какъв е смисълът да се наеме координатор.
stoyanov:
Не знам в другите градове как е, но във Варна не виждам да има координатори по сватбите. Много от младоженците не ползват и сватбени агенции, а си организират всичко сами. Самите булки са ми споделяли, че е голямо удоволствие да си организираш сватбата. : )
KrassyAndreev:
Аз мога да споделя едно мое наблюдение...
Да, имат координатор някои сватби и колкото по "тузарска" и богата е, толкова повече хора от някоя агенция търчат непред назад за да се грижат за тържеството.
Защото повечето "лъскави" сватби са пропити от показност, мнителност и суета и е нужен двигател, който да им казва какво да правят и как да се забавляват, на тях им трябват също така фойерверки, повече "екстри" към празненството, повече хореографски представления и забавни игри...
Защото те са свикнали да са наблюдатели, които се забавляват съпреживявайки, но никога част от шоуто, изживявайки го.
Ако едно сватбено тържество е изградено от емоционално отворени и дейни хора, които повярвайте ми много по добре знаят да се забавляват сами, отколкото някой да им казва къде да се смеят и на кои въпроси за награда да отговарят.
Също така ако на същото това тържество присъства екип от обиграни професионалисти - диджей, видео, фото и подобни, на тях изобщо не им е нужен координатор, за да им казва какво и кога да го правят. Дори ще им пречи...
Както виждате аз не отричам координатора или фирмата, само слагам нещата по местата им :)
Навигация
[0] Списък на темите