Координатор на сватбата!

<< < (65/70) > >>

Deliysky:
Точно затова мисля, че трябва да има такава тема. Аз имам доста да напиша. Мога да почна с някои по грубички неща. Например - гр. Хасково, клиент от чужбина, харесва най-скъпия фотограф от листата на агентката. Агенцията го "Ангажира". Клиента не познава фотографа. Сватбата се снима от човек който се представя за лицето Х. По една случайност Клиента и Фотографа се запознават след време на нашето черноморие. "Ангажирания фотограф" , ако правилно ме разбрахте. И научава, че е снимал преди 3 месеца някаква сватба, на която не е бил изобщо. За едни супер пари. Дали разбрахте?

Бела:
Ужас !Наистина е добре ,една такава темичка  *THUMBS*
А на моята сватба се получи почти същото ,с тази разлика ,че ми изпратиха човек ,който не съм капарирала да снима събитието и ме уведомиха в деня на   сватбата(аз видях ,то не беше и официално уведомление хах ),т.е. никакво време за реакция.Може би затова съм предубедена към некачествените снимки  :girlhide:
 :offtopic:

Nina Style:
Мисля че достатъчно се раздводни темата и затова си позволих да пусна тема Сватбени агенции / дано да не бъде изтрита / - http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35923.msg626224.html#msg626224

Pachoran:
 Бела, защо не вземеш да обърнеш по-голямо внимание на своя праздник. Остави "НАЛАГАЩИТЕ СЕ ФИРМИ" тук във форума. И до днес повечето не разбраха, че сериозните фирми се занимават със сериозни неща и не правят компания на булките тук. С оборот от сватби фирма не се поддържа в България. Ако не разбираш какво се опитвам да ти кажа ще ти го разясня подробно.
 Имаш изключително погрешно мнение за сватбените агенции. Най-малкото, защото те не са на щат към общината или държавната администрация. Ако една агенция не е комерсиална, то по-добре да затваря и да ходи да си търси препитание като служител някъде. Работата на сватбената агенция е бизнес, който има една цел - парите. Така е във всяка частна фирма. Ако мислиш, че някой ще работи за твоите красиви очи - в заблуждение си.
 И не на последно място - заблуда е , че не е необходим дългогодишен опит в изграждането на агенция. Само с талант, муза и комуникация -НЕ СТАВА. Ако не вярваш - опитай ! Но едно е вярно - пълно е с булки, фризьорки и други талантливи "собственички" на агенции, които са напълнили пазара с присъствие, но и не с работа. Не е достатъчно да си комуникативен само с клиентите, а и с професионалистите. Не е достатъчно само желанието, а е необходимо и капитал, опит, отговорност като човек и професионалист, познания по счетоводство, дизайн, техника...и още и още. Ако толкова много се печелеше от тази дейност, агенциите щяха да са колкото хранителните магазини. С услугите в България нещата винаги са стояли зле. Причина -манталитета ни като нация и население. Българинът сам мие автомобила си на улицата с кофа и четка, сам си сменя гумите, сам си поправя колата, сам си поправя дрехите, сам се снима и му харесва това, сам си вари ракията, сам си поправя електроуредите, сам си боядисва стените и лепи тапети, сам си обръща нивата и сее домати и зеле, сам си прави абсолютно всичко. И му харесва това, което е направил, дори да е примитивно на пръв поглед, и загубеното в тази дейност време спокойно може да използва за много по-стойностни неща.Опита, доброто образование и капитала са решаващи за всичко . И малко късметец разбира се.

KrassyAndreev:
Само ракията не намесвай в общата сметка  :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница