Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 29, 2025, 22:27:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интернет пазаруване!  (Прочетена 200960 пъти)

diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: март 31, 2009, 11:59:37 »

И аз сега получих нещата от моята поръчка.Аз също ще пусна снимки довечера  danceg  Благодаря на Надето  give_rose
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #376 -: март 31, 2009, 13:56:12 »

И аз в петък най-после, след два месеца, си получих поръчката от разпродажбите на Ла Редут.

На митницата нямах проблеми и бяха любезни.

Всичките номера ми съвпадат точно, но определено не всичко е като на картинка.

Като цяло съм доволна и стигнах до два извода, ако мога да съм полезна на някой.

Първо, при пазаруването от разпродажбата е смислено е да се поръчват летните дрехи, защото зимните вече няма кога да се носят. На мен това не ми е проблем, не робувам на това да нося само дрехи от тази година, но хората си менят вкуса и кой знае дали същата дреха ще им харесва до другата година.

Второ, струват си само дрехите от La Redoute Creation, тъй като цените им са добри, материите - също и моделите са хубави. Всичко друго си е съвсем обикновено, дори донопробно и мисля, че единственото му предимство е, че е евтино.

Аз имах доста неща в моята поръчка, като само две неща не ми допадат - една пола, която на снимката изглежда сатенена, а на живо е цигания и лош плат, както и една чантичка, която струва, колкото две сака, а е като купувана от магазин по левче, с крива катарама. Най-качественото са саката и ризите, ако им уцелите цвета, който няма общо с картинките. Не смятам, че си струва рекламацията, прекалено много разправии са.

И като за последно - и аз имам потник, на който пише Made in Bulgaria, който струва две евро и е от много хубава материя, за разлика от индийските... как в тази цена влиза всичко незнам, но е някак иронично. Другите неща са от:

потници - Бангладеш и Мароко
поли - Индия
сака - Украйна
ризи - Китай
тренчове-Мароко.

Кажете за обувките от Go Jane - качествени ли са? Някой да е поръчвал с токчета? Китайски ли са?
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: март 31, 2009, 17:51:39 »

Така сега да кажа за чехличките.На мен си ми харесват, пише че са направени в Китай, иначе са с корк поне така пише.Леки са и са ми точни, добре че поръчах половин номер отгоре че иначе щяха да са ми малки.Сега и снимките

* P3100013.JPG (28.3 KB, 400x300 - видяно 3488 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: март 31, 2009, 17:52:10 »

А сега на крачетата ми

* P3100014.JPG (29.84 KB, 400x300 - видяно 3433 пъти.)
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: март 31, 2009, 18:25:01 »

Да-а обувките са китайски,на мен лично на външен вид ми харесаха много,цветовете са хубави и изработката също good
Дени,мерси за информацията smile аз лично до сега май нямам нещо от което да се оплача,доволна съм от всичко получено,най-вече от евтините чаршафи от последното намаление.  И едни потници по 1,50 евро-след н-тото пране са все така хубави give_rose

Offtopic момичета радвам се,че толкова бързо сте получили нещата give_rose
« Последна редакция: март 31, 2009, 18:28:34 от little.miss™ » Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: април 01, 2009, 08:28:52 »

Милички аз съвсем забравих да се похваля - и аз си взех пратката от Ларедут - още преди седмица и половина - но забравих да се похваля:)
Всичко което получихме е ок:) ще ви пусна снимчици - използвах код за подарър пътни чанти smile и чантите са наистина много сладурски smile 6 кафеви + 1 розова:)
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #381 -: април 01, 2009, 09:14:58 »

И моите обувки от gojane пристигнаха. Даже в момента са на краката ми  girl_wink  Малко са ми хлабави, може би трябваше половин номер по-малък да поръчам. Оказаха се лачени, а на сайта ми изглеждаха като кожа, но няма значение. Като цяло съм доволна  good Ако довечера имаме интернет ще ви пусна снимка.
PS Качих снимка в галерията  good
« Последна редакция: април 01, 2009, 18:59:44 от mariana » Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: април 03, 2009, 09:49:02 »

Мили дами , можете ли да ми кажете как получавате код за подарък blush
Аз получавам някакви неща на пощата с номер на клиент и след това някакъв offer code , но не знам къде и какво трябва да правя и за какво е blush cray
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: април 28, 2009, 09:04:38 »

Момичета, гледам баските в Редута. Как да си оцеля размера на тези модели, които не са със стандартната номерация 75B и. т.н. 75B на колко отговаря-на 36,38, 40 ? 
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: април 28, 2009, 09:57:30 »

На мен ми е много трудно да си определя номера на дрехите и не смея да си поръчам именно заради това. Така като гледах по таблицата ми излиза, че ми отговаря на българските размери, а като съм чувала другите май не е така.  crazy Моля ви кажете тези ,които сте поръчвали дрехи за вас горе-долу каква е разликата между българската и тяхната номерация.  blush
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: април 28, 2009, 11:14:16 »

Марийче,ако говориш за ЛА РЕДУТ-номерата не отговарят с нашите.Аз си поръчвам един номер по-малък от това което ми излиза по техните таблици.Когато поръчах за първи път по техните таблици ми беше голямо и от тогава си знам.Моят съвет е - Поръчай си нещо евтино първия път за да видиш номера.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #386 -: април 28, 2009, 11:46:57 »

И аз имах същите съмнения относно номерата, затова прегледах целия сайт.

Ето какво има в менюто Guide de tailles:

http://www.laredoute.fr/StaticPage/BlankContentPage.aspx?pagename=guide_tailles

Оттук можете да измерете в сантиметри обиколките на бюста, талията и ханша и да видите на кой номер отговаряте. Аз лично проверих оттук номера си, след това в интернет потърсих сравнителна таблица на европейските и българските размери и сравних още веднъж. Всичко, което поръчах от Ла Радут, отговаряше на номера си и ми беше точно. На мен лично дори оттогава ми е по-лесно да си търся номера на дрехите, защото преди влизах в магазините и дори не знаех какво да гледам на етикета и кое ми отговаря на размера.
Разбира се, възможно е да има разминавания, тъй като не всички от нас имат стандартните "шивашки" пропорции - аз например съм един номер от кръста нагоре и друг номер - от талията до долу. С панталони от Ла редут досега не съм посмяла да рискувам, тъй като и тук трудно си ги уцелвам, но с блузите ми е точно всичко.

Дано на някой съм била полезна. Някъде назад май пусках и сравнителни таблици на европейските и световните номера.
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: април 28, 2009, 12:02:28 »

Дени, Кали, благодаря ви момичета! Мисля, че схванах! Значи по таблицата ми излиза, че съм 40. Сравнявам ето тук http://www.85b.org/dress_conv.php но ми излезе UK 12, но аз по UK  номерация съм 10, така, че излиза, че за Редута съм 38.  smile
Хахаха, сметки и чудо!  crazy
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юни 05, 2009, 17:35:22 »

Едно въпросче - от къде поръчвате пици /за София става въпрос/? Ние винаги сме поръчвали от Дон Вито, но напоследък много ги развалиха - 100% полуфабрикати са и едни такива като подметки.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юни 05, 2009, 17:37:57 »

Ние поръчваме от тук http://www.pizza-victoria.com/
       и тук       http://www.oshipka.net/
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: