Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 23:48:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 8 9 [10]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Обувките или роклята-кое първо?  (Прочетена 21318 пъти)

emmmmmy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1482

Разгледай галерията на emmmmmy

« Отговор #135 -: декември 14, 2011, 17:11:45 »

аз си избрах първо роклята, оставих я за корекции-стесняване и се разбрахме до пробата да съм си купила обувки, за да може да ми коректира и дължината. Wink
Активен
milinkata
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #136 -: януари 12, 2012, 23:25:45 »

Онзи ден се чудех дали да не взема едни. Обаче се замислих, че хич може да не си паснат  nea Попадах на страхотни обувки, а рокля изобщо не мога да си харесам.
Активен
Andreina
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #137 -: януари 27, 2012, 02:08:41 »

Аз, като препатила: първо обувките! Те се намират по - трудно. Съчетанието красота + удобство + цена е достатъчно трудно постижимо, за да се стеснява и чрез съобразяване с вече налична рокля. На рокли изборът е по - голям и търпят корекции.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 690

Разгледай галерията на sunset

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 27, 2012, 10:04:25 »

Аз мисля да си избера първо обувки и с тях да ходя на проба. Вече имам някакъв модел за рокля в главата си, но обувки трудно ще си харесам.
Активен
simona77
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #139 -: януари 27, 2012, 10:28:24 »

Аз пък не мога да си представя първо да избера обувките. Вярно е, че всички фактори в едно трудно се намират, но някакси не мога да поставя роклята на втори план. Все пак хората предимно нея ще гледат, обувката естествено е важна, но все пак само отвреме навреме ще се подава...
Активен
Deliysky
Сватбен ГУРУ
Публикации: 589

www.Deliysky.com

« Отговор #140 -: февруари 28, 2012, 19:51:25 »

Избирате рокля, но веднага след това и обувки. Роклята се пробва с обувките, защото седи различно. особенно ако говорим за 10-12см разлика.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 577

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 28, 2012, 20:47:57 »

Аз първо си взех обувките. Стечение на обстоятелствата. Но пък ми е по-лесно с корекцията на роклята...
Активен
cveta_d86
Професор
Публикации: 498

Разгледай галерията на cveta_d86

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 28, 2012, 20:52:33 »

По стечение на обстоятелствата първо си купих обувките ии сега идва ред и на роклята....но лично аз се радвам, че стана така, тъй като съм нисичка и определено ще пада голямо скъсява  sarcastic та се надявам с високите обувки да не се реже толкова много
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 21, 2012, 11:11:57 »

Смятам за по правилно да се купят първо обувките, за да може да се прецени дължината на роклята. Във вторник ще излизам със шаферката си и ще огледам и за мен нещо. И до края на месеца ще гледам да купя нещо, че сигурно през Май ще поръчвам роклята или най - малкото ще отивам да меря рокли и не се знае дали няма да харесам нещо.
Активен
emmmmmy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1482

Разгледай галерията на emmmmmy

« Отговор #144 -: април 21, 2012, 11:25:05 »

и аз сега за втората рокля изчаквам да минат баловете, пък междувременно ще купя първо обувките като посъбера пари. За да може като меря роклята, да я скъсяват на място с тези обувки.

yahoo
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: