Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?

<< < (2/142) > >>

silverarrow:
Izviniavaite, moje da prozvchi stranno, no  ohmy 4000-5000 lv?????????
Ne jelaia da kazvam kolko shte izleze moiata cialata svatba togava, no samo za hranata shte otidat 9bona (120 choveka). Kade po diavolite ima restauranti po eftini ot 40-50lv na chovek vav sofia??? Kadeto i da otidoh vse mi predlagat  v tozi rang, ta reshihme sas polovinkata kato shte e garga da e roshava,  i otidohme na gornata granica. Ako случайно, ама много случайно се намери нещо по прилично, то заведението събира пък 70 човека.

ani4ka:
 silverarrow нали знаеш че всеки се простира според възможностите си....незнам вие какви ресторанти сте обикаляли, но тези които ние разглеждахме бяха с куверт не по висок от 25лв на човек, а ресторантите бяха много хубави. Нашата сватба в крайна сметка беше в ресторант Биляна срещу зала Христо Ботев в Студентски град и смея да търдя че ресторанта ни беше много хубав...много по хубав от ресторантите на разни известни хотели в София.

silverarrow:
Хм... Аничка, колко човека събра вашия ресторант? И как го намерихте,  аз не живея в София отдавна и не бях запозната, може би  затова малко се набутахме така като не знаем... или малко нямам представа за цените в БГ, просто сега ми идват нанагорнище разходите по сватбата и ме е яд че не потърсихме повече. Просто не съм очаквала такива цени...

ani4ka:
 silverarrow права си за това че от разстояние е доста по трудно...няма ли някой които да е тук в София и да можете да разчитате че ще ви помага? Нашия ресторант е с капацитет 100 места, но ние ползвахме само 71. Ако можем ние да помагаме с нещо казвай...но не бързайте...някой разходи са много неоправдани.

Ирина:
И при нас над 5000, но всичко беше страхотно.
Смятам, че много добре преценихме разходите. Не намерихме най-евтиното, но всичко беше наред. Ресторанта ни предложи 3 вида менюта, ние се спряхме на цена от 28 лв.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница