Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 03:34:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Голямото пазаруване-кое колко ви струваше? (Прочетена 283251 пъти)
goldi
Баш Майстор
Отг: Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
«
Отговор #495 -:
май 16, 2007, 20:26:15 »
Не знам, може и някакви други да счупим, това е добра идея, а ще си запазя сватбените
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760
щастливо влюбени
«
Отговор #496 -:
май 17, 2007, 08:13:04 »
най- ме е яд, че някои неща дето после ги слагаш на секцията и им забърсваш праха струват майка си и баща си
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #497 -:
май 17, 2007, 09:04:50 »
момичета - няма значение кое колко струва? И аз не искам да се изхвърляме и да даваме "грешни пари" за един път. Но има някои неща, за които най-вероятно и ние ще се прежалим. Като например чашата за църквата. Всичко което сме гледали досега и ни е харесало е в порядъка 100 - 150лв. Ако няма да вземем нещо което ни харесва - няма смисъл да дадем половината пари и да вземем нещо което не ни харесва и със сигурност ще забутаме в някой шкаф още на следващия ден.
И аз съм си харесала ритуални чаши за около 1200лв (да, наистина са горе-долу толкова) - не мога да си ги позволя и ще търся по-евтин вариант, но дори и 200 да излязат и да ми харесват поне на половина толкова, колкото тези за 1200 - ще ги дам. Предпочитам го пред това да си купя чаши за 30лв и да не мога да ги гледам
Всеки си се простира според чергата, е казал народа, и на нас не ни е работа да съдим кой колко пари е дал за сватбата си.
Лично мнение, без да искам да засегна когото и да било!!!
П.С. Радост, много ми е любопитно да ви видя чашите (ритуалните и тази за църквата), моля те пусни снимки когато имаш възможност!
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
щастливо влюбени
«
Отговор #498 -:
май 17, 2007, 09:12:05 »
и аз искам да ги видя, а темата не е " Да се похвалим кой колко е дал" а да се тегли чертата на разходите, на мен например ми е много полезно да се ориентирам преди обикалянето по магазините кое колко върви
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #499 -:
май 17, 2007, 10:29:16 »
Цитат на: tedyemo в май 17, 2007, 09:12:05
и аз искам да ги видя, а темата не е " Да се похвалим кой колко е дал" а да се тегли чертата на разходите, на мен например ми е много полезно да се ориентирам преди обикалянето по магазините кое колко върви
че той никой не е тръгнал да се хвали !!!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #500 -:
май 17, 2007, 10:44:12 »
мисля че тази тема е много полезна защото всеки се ориентира как стоят нещата,но мисля че не трябва да споменаваме цени а може би да пускаме снимчици,и да споделяме от къде са нещата за сватбата (е в другите теми разбира се) за да можем да си помагаме взаимно.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #501 -:
май 17, 2007, 10:48:16 »
Аз мисля, че и цените с аот значени, така човек може да се ориентира по-добре и да прецени правилно дали това, което му се предлага е на добра цена или не!!!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #502 -:
май 17, 2007, 10:53:56 »
абсолютно съм съгласна, че ИМА нужда да се пишат цените на конкретните неща. И не за да видим "кой колко се е изръсил", а за да си направим сметка (поне ние бъдещите булки
) какво можем да очакваме във финансово отношение...
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #503 -:
май 17, 2007, 10:54:22 »
ох аз съм се объркала
исках да кажа че не трябва да споменаваме САМО цените и нищо друго,разбира се цените са много важни
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #504 -:
май 17, 2007, 10:54:43 »
Да, от значение са цените, а също и качеството. Тази темичка е полезна, защото можеш да сравниш кое, колко и като разгледаш снимките и как. А е съвсем логично хората с повече възможности да си позволяват по-скъпи неща. Аз лично също предпочитам по - скъпи неща, но не винаги мога да си ги позволя и се радвам за тези, които могат!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
«
Отговор #505 -:
май 17, 2007, 10:56:34 »
Обаче за съжаление не винаги по-скъпите/услуги неща са по-качествени и хубави!!!
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #506 -:
май 17, 2007, 11:02:21 »
Не винаги, но почти винаги! Когато избираш утвърдени имена в даден бранш е нормално цените им да са по - високи, но в никъкъв случай не отричам, че ако търсиш дълго време можеш да откриеш добро качество и на по- ниска цена, но то разбира се не е гарантирано.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
«
Отговор #507 -:
май 17, 2007, 11:03:46 »
Цитат на: screwball squirrel в май 17, 2007, 11:02:21
Не винаги, но почти винаги! Когато избираш утвърдени имена в даден бранш е нормално цените им да са по - високи, но в никъкъв случай не отричам, че ако търсиш дълго време можеш да откриеш добро качество и на по- ниска цена, но то разбира се не е гарантирано.
Съгласна съм!
А и нали всяко правило си има изключния!!!
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
щастливо влюбени
«
Отговор #508 -:
май 17, 2007, 13:30:30 »
Цитат на: Ели ...... в май 17, 2007, 10:29:16
Цитат на: tedyemo в май 17, 2007, 09:12:05
че той никой не е тръгнал да се хвали !!!
не не е за това, понеже Alucinado каза че няма значение, просто исках да обясня, че е за да сме си полезни, не да се хвалим
Активен
Radost
Ентусиаст
усмивки и любов
«
Отговор #509 -:
май 17, 2007, 13:42:22 »
Цитат на: Alucinado в май 17, 2007, 09:04:50
момичета - няма значение кое колко струва? И аз не искам да се изхвърляме и да даваме "грешни пари" за един път. Но има някои неща, за които най-вероятно и ние ще се прежалим. Като например чашата за църквата. Всичко което сме гледали досега и ни е харесало е в порядъка 100 - 150лв. Ако няма да вземем нещо което ни харесва - няма смисъл да дадем половината пари и да вземем нещо което не ни харесва и със сигурност ще забутаме в някой шкаф още на следващия ден.
И аз съм си харесала ритуални чаши за около 1200лв (да, наистина са горе-долу толкова) - не мога да си ги позволя и ще търся по-евтин вариант, но дори и 200 да излязат и да ми харесват поне на половина толкова, колкото тези за 1200 - ще ги дам. Предпочитам го пред това да си купя чаши за 30лв и да не мога да ги гледам
Всеки си се простира според чергата, е казал народа, и на нас не ни е работа да съдим кой колко пари е дал за сватбата си.
Лично мнение, без да искам да засегна когото и да било!!!
П.С. Радост, много ми е любопитно да ви видя чашите (ритуалните и тази за църквата), моля те пусни снимки когато имаш възможност!
Момичета, момичета,
Не знаех, че ще предизвикам такава дискусия. И хич не искам да се хваля - напротив беше ми неудобно да споменавам такива цени, но както и казал народа (а и от теб Alucinado) всеки се простира според чергата. Не твърдя, че скъпото е гаранция за качество, но в повечето случаи е така. Пример за това, че скъпото не винаги е качествено е следният: Бъдещата ми свекърва има фабрика за производство на дрехи. Шият колекции на някои от бутиците на бул. "Витоша" и аз съм много разочарована от материалите, които им дават за да работят. Скъпи платове, а некачествени, а след това ти продават едно потниче за 200 лв.
Всеки сам следва да прецени - какво може и какво не си струва да дава за своята сватба. Била съм на няколко сватби на мои приятели и честно да си кажа само една ми хареса като организация, визия и излъчване. Не че на другите сватби хората не са били щастливи, а пък и всеки има различни представи за хубаво и нехубаво. На последната сватба, на която бях - в Пловдив, самите младоженци в края на тържеството споделиха, че са искали да е по-така и ги беше яд, че не са се постарали. (Имам предвид, че хората имаха възможност, а не си бяха дали труд да го организират)
Но извинете ме, за пространните съчинения
иска ми се да споделяме и обменяме информация, която винаги може да ни е полезна.
P.S. Имам само снимки на чашите, но ще трябва да ги кача и на компютъра в офиса, защото са в компютъра ми в къщи, а нещо имаме проблеми с интернета (много е бавен) и го сменяме в момента. Халките още не са готови - поръчали сме ги и ги очакваме в края на следващата седмица от Турция. Като дойдат ще ги снимам и ще ги покажа. Подсещате ме, че не съм си снимала другите неща, но и това ще стане. Просто след работа с милото обикаляме за сватбата, срещаме се с разниш хора и се прибираме късно вече капнали. И все не се сещам да снимам нещата.
Целувки от мен
Активен
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
48
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума