Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:48:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?  (Прочетена 283363 пъти)

junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #435 -: април 30, 2007, 14:17:57 »

да допълня списъка и аз:
покани - 34 лв
ресторант - 200 човека по 20 лв - 4000 лв
оркестър - 300 лв
ди джей - 100 лв
украса - 375 лв
икебани от живи цветя по масите - 120лв
рокля -315 лв
обувки - 38 лв
прическа - 30 лв
Грим - подарък :DANCE:от най-добрата гримьорка на макс фактор give_rose
цвете за коста - 4 лв
силиконови чорапи  - 20 лв (2 броя)
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: май 01, 2007, 10:24:27 »

нека и аз да допълня колко ни струваше всичко(цялата сватба) *THUMBS*спряхме се на 7000 лева(горе-долу)
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: май 01, 2007, 10:30:43 »

Сисис, а колко ви бяха гостите обяо като бройка? И лимузината колко струваше? Знам че е за варна, но все пак...
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: май 01, 2007, 10:34:35 »

предвидени бяха 80,но в крайна сметка бяха 71 pardon,а за лимузината наема й беше 50 лева на час shok от 9 сутринта,до 18 часа=.............незная на колко защото ни беше подарък от нашият шеф(тя е негова)много сме му благодарни за което Bravo
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #439 -: май 02, 2007, 07:38:09 »

браво на вас, и ние се чудим с тези гости кои по- напред да каним и кои може и без канене да минат pleasantry
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: май 02, 2007, 10:46:54 »

Поканете хора с които наистина ще Ви бъде приятно, а не безброй роднини които трябва да се поканят едв ли не по задължение... ;)но пъки гледайте да няма обидени....абе сложен е този момент с гостите на сватбата...smile
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #441 -: май 02, 2007, 12:14:10 »

ами точно, то като поканиш един той пък върви с друг и тн... ама мислех че ще са скъпи ресторантите, сега като чета, 20лв на човек не е много и пак зависи къде и какви ще са другите разходи shok
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: май 02, 2007, 12:19:36 »

Имаме си оркетър за сватбата ве4е. Искат ни 700 лв., като включва цялата сватба (тръгват от младоженеца, взимат кума, после взимат булката, ще свирят пред ритуалната зала, водене на цялото тържество и накрая сваляне на булото), както и заснемането (видеото) на цялата сватба, всичко това от 10:00 ч. сутринта до 20:00 ч. ве4ерта.  DANCE danceg
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: май 02, 2007, 13:19:05 »

Финални приготовления и при нас  danceg
Украса с балони на ресторанта - 96.20 лв, което вкл. надуване с хелий, транспорт и аранжировка
Сватбена торта за 105 човека - 162.40 лв, цената включва украсата на тортата и транспорт до ресторанта. Само за транспорт ни взеха 8.50 лв, но решихме да не рискуваме сами да си я носим  nea

малко  Offtopic , за което се извинявам  blush
Ние поканихме 120 човека, като си мислехме,че може да са малко повече, ако някои от гостите си доведат и половинките (основно тези, за чиито половинки не знаем или не познаваме  pardon ) Към днешна дата - 10 дни преди сватбата гостите са 102, а може и още някой да не дойде  Girl_sing Сега съм се притеснила малко да не се разсърди ресторанта, че ще смалим бройката, но какво да се прави...  Party time
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #444 -: май 02, 2007, 13:24:55 »

къде това mehandjijska? много изгодно ми се вижда pleasantry, Ита винаги така става, дано все пак някой се навие, а как смятате да се направят поканите и след това да се резервира окнчателно ресторанта, може да ми е тъп въпроса ама идеята ми е, да се видят колко хора ще дойдат със сигурност да няма сърдити beating
Активен
Radost
Ентусиаст
**
Публикации: 101

усмивки и любов

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: май 02, 2007, 15:55:24 »

ЛОШОТО НЕ Е ЧЕР ДАВАШ ПАРИ А ЧЕ ВСЕКИ СЕ ОПИТВА ДА ТИ ВЗЕМЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ  beating
НАШАТА СВАТБА ЩЕ Е ВЪВ ВАРНА, ТУК В РИТУАЛНАТА ЗАЛА НИ ИСКАТ ОБЩО 280ЛВ, КОЕТО ВКЮЧВА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ФОТОГРАФ (КОИТО Е КАМ 65ЛВ) ИСКА6 НЕ ИСКА6 ТИ ГО ПЛАЩАШ, РИТУАЛА И 30ЛВ ЗА ДА ВЛЕЗЕ ДА ТЕ СНИМА ОПЕРАТОРА КОИТО СМЕ СИ НАЕЛИ  crazy
А ИНАЧЕ ПИ6Е ЧЕ ВСИЧКО СТРУВАЛО 180ЛВ  Blush
А КАТО ОТИДЕ6 ДА СИ ЗАПИСВАШ ДАТА И ОСТАВАШ НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН  bad
АБЕ БЪЛГАРСКА РАБОТА  cray ВСЕКИ СЕ ЧУДИ КАК ДА ТИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ !!!
Абсолютно съм съгласна!Всеки гледа да ти вземе парите!

Даааам, и аз в началото недоумявах как може ритуалът да струва толкова, при положение, че някои момичета от форума бяха написали за други градове 60-90 лв. И аз съм от варна. Една позната ме предупреди за още нещо - освен всичките тези такси за фото-право и видео-право в залата, когато излезете пред ритуалната зала не може да си направите снимки там (напр. обща снимка на всички), з-то правото за снимки на територията около ритуалната е "закупена" от друг фотограф и за да се снимате трябва да му платите на него отделно, вашия фотограф няма право да снима там. Не знам до колко е вярно, поинтересувай се ако искаш, за да няма изненади на самия ден. Не че толкова ще стане нещо ако нямам снимка пред ритуалната, но е АБСОЛЮТНА излагация и алчност от тяхна страна.

Боже, моя мъж какъвто е боен  beating beating beating beating beating най-много да набие фотографа и да реши въпроса. DANCE DANCE DANCE
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: май 02, 2007, 18:22:35 »

къде това mehandjijska? много изгодно ми се вижда pleasantry, Ита винаги така става, дано все пак някой се навие, а как смятате да се направят поканите и след това да се резервира окнчателно ресторанта, може да ми е тъп въпроса ама идеята ми е, да се видят колко хора ще дойдат със сигурност да няма сърдити beating
Миличка не ти е глупав въпроса, нормално е да питаш неща които незнаеш, обаче според мен, незнам за кога планираш сватбата и колко души сте предвидили, но имай в предвид че доста трудно ще резервираш ресторатн един месец преди свтбата. Особено ако е съботна и вечерна и повечко народ. (Говоря за София)... По принцип поканите се раздават месец-месец и половина преди дата.
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #447 -: май 03, 2007, 08:06:02 »

ами мислим да е само от близки и познати дето се вика дето ще им акжем много преди това, а после поканата е формалност май сватбата ще е чак догодина, за да почна отсега да организирам малко по малко нещата а и от икономическа гледна точка момента не е най- подходящ give_rose
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: май 03, 2007, 09:20:44 »

tedyemo, и ние сме за догодина и сега гледаме да свършим каквото можем по организацията - ние сме решили да резервираме ресторанта около 4-5 месеца предварително (просто защото е "вървежен ресторант" Wink ) за приблизителна бройка. Възнамеряваме поканите да са раздадени не по-късно от 2 месеца преди събитието (ако зависи от мен и 4 месеца по-рано) и да дадем на гостите две седмици за отговор. Така ще имаме време да се ориентираме, ако останат много места - да поканим други хора (може и да звучи лошо, но сме ограничени откъм места), които също да имат време да отговорят. Иначе мисля че една седмица преди събитието е достатъчна, за да информираш ресторанта за точната бройка да направите разпределянето на масите и т.н., но за да си спокойна си го уточни със самия ресторант когато запазваш датата.  good
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #449 -: май 03, 2007, 10:00:30 »

много ми хареса изказването ти и изобщо не е странно ами и така трябва, ама те хората нали да не се разтълкува погрешно..., благодаря ти за информацията и аз искам всичко да е организирано от рано, не искам никакви проблеми и изненади по време на най- щастливия ден в живота ми Wink
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: