Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?

<< < (6/142) > >>

dessi:
hrisi ,molq te kaji v koi restorant ste??za6toto mi zvy4i mnogo priemliv tozi kyvert! :girlhide:

dgudge:
Нашият ресторант беше с куверти от 15 до 30 лв. ние се спряхме на 19 лв. и менюто беше прекрасно , преди сватбата отидохме да го изпробваме пък и те го правят само за сватби това меню. Ресторанта ни побираше 150 човека ние поканихме 120 и ресторанта позволява внасяне на алкохол, безалкохолно без да плащаме за това( видях на едно място че се плаща ако внасяш!). Накрая се оказа че сме похарчили за цялата сватба 6000 със ресторант , рокля , костюм, всичко за сватбеният ден като чаши, бутониери,цветчета и т.н , църквата, съвета, медицински, прически, маникюр, оператор, фотографа и поканите ни бяха подарък  =]. така че не знам как не сте намерили ресторант с голям капацитет на нормални цени. По принцип в хотелите винаги е доста по-скъпо, ние решихме че няма да е в хотел макар и да ни изкушават с страхотна първа брачна нощ. :CHEERS:

dessi:
кажи кой е този ресторант с куверт от 15-30 лв приемливо и изгодно е, а и сте доволни, може и на лични да ми пишеш, Моля!Макар че ми трябва за 50-60 човека, но........ :look:

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
И аз да споделя, докато помня, макарче моите родители се занимаваха с всичко!!!

1. Граждански брак (подписване в неделя)                      - 59 лв.
2. Венчавка в църквата -                                             - 150 лв.
3. Ресторант - 18 лв. на човек (отделно си вкарахме алкохола; между другото доста солидно меню за тази цена), бяхме 60 човека така че ни излезе малко над 1000 лв.
4. Медицински -                                                             55 лв.
5. Рокля - беше подарък от свеки -                                 400 лв.
6. Було (от кумата) -                                                       22 лв.
7. Обувки за булката -                                                    50 лв.
8. Чантичка за булката (подарък от фирмата, шила роклята) -
9. Бельо (малко повечко), но си струваше -                       60 лв.
10. Костюм за младоженеца -                                           80 лв.
11. Риза -                                                                      15 лв.
12. Папионка -                                                               10 лв.
13. Обувки -                                                                110 лв.
14. Прическа, грим и маникюр - сама си ги правих, но си купих някоя и друга глезотийка, която пое свеки -                                                                         65 лв.
15. Украсата беше осигурена, без да я плащаме             -
16. Късметчета за хвърляне, незнам, защото ги купи кумата   -                                     
17. Украса за колата беше подарък заедно с колата         -
18. Чаши за шампанско - от кумата, незнам цена             -
19. Свещи за венчавката -                                              10 лв.
20. Покани -  40 бр. х 1.30 лв. -                                       53 лв.
21. Булченски букет - купи кумата                                  -
22. Фото  -                                                                   150 лв. + отделно снимките
23. Камера -                                                                 130 лв.
24. DJ -                                                                        190 лв.
25. Шампанско и вино (4.50 лв.) за ритуалите - купи кумата    -
26. Сватбена торта беше подарък от ресторанта                     -
27. Жартиера си уших самичка                                             -
28. Алкохол и безалкохолно, което си внесохме ние излезе около 700 лв.

Така, че грубо, всичко излиза някъде около 3000 лв.

blue_mammy:
dgudge и Булечка дали бихте споделили как се казват тези ресторанти? Мисля,че ще е полезно-щом сте останали доволни. По принцип то си е комай най-сериозния разход това + разходите на булката. Мисля, че ще е от полза за нас-бъдещите такива,ако споделите имената на ресторантите, от които сте доволни. Благодаря предварително. *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница