Голямото пазаруване-кое колко ви струваше?
mariya:
за Варна *THUMBS*
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
silverarrow, ние сме с куверт 18 лв. и менюто никак не е лошо!!! 8P
Сватабата няма да е много голяма около 50 - 70 човека, нашия ресторант се намира в София, на централно място е, няма месец от откриването му и е много приятен!!! :hiphip:
И ни казаха, че можем да сме там до сутринта, ако искаме, което също е чудесно!!!
А иначе още нямам ясна представа колко точно ще ни струва цялото това удоволствие, но за някои неща мога да ти кажа, ако искаш!!! Нашата сватба ще е сепември, та цените са актуални!!!
silverarrow:
ЗДрасти Булечка, при мене нещата са доста напреднали - има 9 дни до сватбата така че, каквото било било. Нашата сватба от приатно събиране с роднини и познати се превърна в сериозно hoopalah, разбира се само по наша вина защото малко се изпуснахме с харчовете. Когато мине, в тази секция ще публикувам бюджета ако някой се интересува. Сега мога да кажа че с пръстените, роклята и т.н. общото гони 40 хил (но храната и напитките + халките са половината от това).
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
silverarrow, пожелавам ти едно прекрасно сватбено тържество!!! Да сте много щастливи и да си изживеете Приказния ден по възможно най-хубавия начин!!! Забавлявайте се!!! И само хубави моменти и емоциии за двама ви!!! *INLOVE* @}->-- O:) :loving: :* :dance: *DRINK*
И сигурно не само аз - качете снимки в "Албум", аз ще си направя, като мине сватбата!!! ;)
silverarrow:
Bulechka, най-сърдечни благодарности - да ти се връща стократно. Мене ме тресе такава треска, НЯМАМ търпение. Разбира се че ще кача снимки, дано всичко мине добре. ;)
Навигация
[0] Списък на темите