Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:18:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 92   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките  (Прочетена 493568 пъти)

ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #555 -: април 12, 2007, 12:15:33 »

mehandjijska
не се притеснявай сигурно няма да имате проблем
на6ите ги бавят понеже знаят 4е има още 4 месеца до сватбата затова
вси4ко 6те бъде наред good
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #556 -: април 12, 2007, 12:23:30 »

Незнам, но чувам от мои приятелки вече омъжени, че поръчвали халките месец преди сватбата и ги бавели. Дано да успеем за една седмица да ги направият, че Мойто иска да участва поне в това................... smile
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #557 -: април 12, 2007, 12:27:08 »

а не е ли по добре да ги избере той от испания......... ти му кажи мярката си а той може да ти праща снимки на това което е харесал.според мен в испания сигорно има по голям избор
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #558 -: април 12, 2007, 12:29:39 »

а не е ли по добре да ги избере той от испания......... ти му кажи мярката си а той може да ти праща снимки на това което е харесал.според мен в испания сигорно има по голям избор
това е много добра идея! Напълно подкрепям мнението на maslinka  good Със сигурност поне няма да се притеснявате ще станат ли готови навреме  smile
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #559 -: април 12, 2007, 12:36:20 »

Да, аз така мисля, 4е там има по - голям избор, но искаме двамата да сме заедно и да си ги харесаме, 4е ще се видим една седмица преди сватбата.
Там избора е толкова голям, влизала съм в такива магазини и направо  Oh my ..., мисля да му поръчам да ми купи колие от там за сватбата, като подарък  girl_wink
« Последна редакция: април 12, 2007, 12:47:48 от maria_lakova » Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #560 -: април 12, 2007, 13:45:36 »

Здравей mehandjijska  give_rose
Незнам от кой град си, но ще ти кажа как стоят нещата тук в София  Curtsey Ние си избрахме халките от фирма "Ювел" по техен каталог, което предполага, че имат готова матрица и все пак доставката е "до 14 дни". За нас не беше проблем ,тък като беше достатъчно рано, но съм сигурна, че могат и по-бързо да работят. Годежният ми пръстен стана готов за 3 ДНИ  Bravo в същия магазин, продавачките се оказаха много мили и влязоха в положението на моя годеник, който им е казал, че просто има спешен повод и му трябва наистина по-скоро. В техния каталог моя пръстен е само от жълто злато, а моят е комбинация от бяло и жълто  offer
Освен това има много магазини, в които има готови халки и можете дори да си ги вземете веднага   good В Сватбен Център София със сигурност е така, даже и момичета от форума са си ги купували по този начин  Bravo
Не се притеснявай за халките, сигурна съм, че всичко ще е ок  give_rose Успех ти желая  air_kiss
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #561 -: април 12, 2007, 13:50:07 »

Благодаря ти Ита, аз съм от гр. Златица, който е на 80 км. от София. Кажи ми къде се намира този магазин Ювел, като обикалям по София за рокля да отида и да питам как стоят нещата с поръчките и да разгледам каталога им.  LOVING
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #562 -: април 12, 2007, 14:11:58 »

Намира се на бул. Мария- Луиза No 66 (почти до Лъвов мост). И нашите халки са оттам  good
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #563 -: април 12, 2007, 14:33:51 »

Аз също съм поръчвала бижута по поръчка от този магазин и съм много доволна от качеството и изработката, още повече, че поръчах модела пръстен в петък и в понеделник сутрин го взех! Така че съм сигурна, че всичко ще бъде наред! Успех!
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #564 -: април 12, 2007, 14:58:26 »

Благодаря Ви много за полезната информация. Много ми помогнахте моми4ета!  girl_in_love
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #565 -: април 12, 2007, 22:22:04 »

Ние днес пак гледахме халки.Тези ни харесват най-много,но нещо се колебаем-били много широки(10мм),пък с камъни не било удобно,мъжката нямало да стои добре на пръстите на младоженеца... Cray
Ще мислим още!

* sara.jpg (11.81 KB, 150x150 - видяно 2519 пъти.)
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #566 -: април 13, 2007, 08:21:29 »

anisp
и на нас ни казаха същото за6тото и ние си бяхме избрали подобни, дори имаха и ускапяване заради изработката
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #567 -: април 13, 2007, 08:51:26 »

anisp  скъпа, халките са 4удесни, но аз съм на мнение, 4е широките халки не са удобни. Имам една приятелка, която си правиха нещо подобно и след една седмица след сватбата пръста и се разрани и беше ужасно и така се наложи да свали халката.
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #568 -: април 13, 2007, 08:54:08 »

anisp  скъпа, халките са 4удесни, но аз съм на мнение, 4е широките халки не са удобни. Имам една приятелка, която си правиха нещо подобно и след една седмица след сватбата пръста и се разрани и беше ужасно и така се наложи да свали халката.
оо това е много неприятно
на6ите 6те са 7мм, мисля 4е е нормална широ4ина и няма да имаме проблеми
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #569 -: април 13, 2007, 09:01:43 »

ох, незнам, аз ли4ни мисля нашите да са класи4еските си халки, само ще искам да са надписани от вътрешната страна с имената ни.
Активен
Страници: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 92   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: