Въпрос за халките

<< < (272/274) > >>

Mrs.™:
Купи си една обикновена,т.н. тенекиена и пробвай как ще изглежда изчистена халка =]
иначе това май е единственият вариант,отвън надписа,отвътре имената...а някой не пишат нищо,а след време добавят имената на децата си :[

divna:
Цитат на: d_petrovska в февруари 05, 2008, 09:31:38

Ако не е тайна, каква е вашата фраза  :[ Ако е нещо много лично, поне като символи колко излизат, за да мога да си преценя за моята  дали  ще стане :)

Semper fidelis,което означава винаги верни! Не е много дълга,но все пак ще си сложим само инициалите!Въпреки че сега като видях идеята на krasunkata и ми се струва страхотна ! Така ще може да си съберете надписа ,а и имената и датата!
В сватбения център гравират латиница ръкописно,а кирилицата е печатен шрифт! Човека там ми се видя много любезен и ми обясни как се подреждат буквите и се вижда точно дали се събира,тъй като те работят с шаблони! В друго бижутерско студио ми казаха ,че ги пращали на майстор,който ги гравирал ръчно и не се знаело предварително как ще стане!  :[

d_petrovska:
Момичета, да ви се похваля.. Снощи говорих с милото и той беше възхитен от идеята да си направим по този начин халките  :bravo:
Решихме да са златни и по средата бяло злато. Върху бялото злато ще бъде изписана нашата фраза. Ще станат страхотни...  *YAHOO*

MMariana:
здравейте, ето ги и нашите халки, тези които сме си харесали но сега търсим къде да ни ги изпълнят точно в този вариант.

gerjo_k:
MMariana страхотни са:bravo:
Моля те сподели ако намериш някое златарско ателие, за което имаш впечатление, че рааботят качествено, че толкова много златарски ателиета има...
А от къде си хареса модела, от някой онлайн каталог ли?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница