Въпрос за халките

<< < (271/274) > >>

divna:
И ние ще имаме фраза! От сватбения център ни казаха ,че като тръгнем да поръчваме халките ще наложат буквите и ще се види дали ще се събере в размерите,които ще са халките! Нашата фраза не е много дълга,но ще имаме само инициалите ни вместо имената и като гледах шрифта на Сара Трейд-мисля ,че ще се събере!

d_petrovska:
Ако не е тайна, каква е вашата фраза  :[ Ако е нещо много лично, поне като символи колко излизат, за да мога да си преценя за моята  дали  ще стане :)

krasunkata:
Цитат на: d_petrovska в февруари 04, 2008, 11:37:41

А има ли някой от вас, който си е изписал някаква фраза на халките? Аз имам идея да напишем името, датата ма сватбата и Amor omniа vincit (Любовта побеждава всичко), но не знам дали може да се направи с по-малък шрифт и всичко да се събере на халката.  :)

Здравей d_petrovska виж какво намерих като идея:

Фразата ти не е дълга и мисля че ще се събере отвътре на пръстена, но не знам дали ще стигне мястото и за датата и инициалите, така че фразата може да се разположи и отвън, стига да ви харесва, а и халките да го позволяват.  :good_luck: Успех в реализацията и да покажеш снимки после. Намирам идеята ти за страхотна а фразата е много красива  :bravo:

d_petrovska:
Благодаря ти, krasunkata. Това е много добра идея.  *THUMBS* Тънкия момент е да намериш професионалист, който да го направи както трябва  :P Но като цяло ми допада. Само трябва да си купим съвсен изчистени халки. Довечера ще се консултирам с милото  :danceg:

kleo_20:
те и изчистени да са с надписа от вън ще придобият съвсем различен вид и най-важното ще бъдат уникални!няма да намериш или видиш друг човек с такава на ръката си!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница