Въпрос за халките
goldi:
Да съвсем същите са нашите като на снимката, нямаше проблеми, моята малко ми стягаше в началото, но сега е добре.
Little_Sweet_Didka:
Голди, на теб ти стягала...пък аз да питам. Знам че могат да се разширяват халките...а могат ли да се стесняват??? Когато ги поръчвахме нашите и аз му казах на моя мъж: "бе тва ти е широки, направи я по тясна", а той-не. аз кат надебелея да ми става. Та чували ли сте да се стесняват халки....но има малък проблем....нали съм умна глава и измислих най-сложното....
goldi:
Дидка нямам представа дали може да се стесни, но когато каза че моята ми е малка в златарската къща ми казаха, че могата да ги оправят с една мярка надолу или нагоре, което ще рече че сигурно може да се стесни с една мярка
kleo_20:
могат да се стесняват!!но проблема е следния!!на мен ми казаха в ателието първо да ги мерим и ако има нужда от разширяване или стесняване да го направим и тогава да надписваме!губи се ефекта на надписването особено че вашето е отвън Диденце!това го отчетова като проблем!иначе аз с удоволствие да съм я разширила до сега че ми е малко тясна!
Little_Sweet_Didka:
Да но проблема е надписа . Ако нещо се реже...няма как да стане...
Навигация
[0] Списък на темите