Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 20:12:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбоводеща - за или против  (Прочетена 59207 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: ноември 27, 2009, 12:24:33 »

Мда - и на мен ми се вижда множко. На мен ми взеха 200 pardon
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #136 -: ноември 27, 2009, 17:24:42 »

Хм....както и да го смятам, моята сватбоводеща ще ми струва около 150 в най-лошия случай....
Иначе около 100
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 27, 2009, 19:37:15 »

В Пловдив по известните водещи са по 300 , а другите са по 200лв. за друг град се поемат и минимални пътни ! Това , че едната работи за 200 другата за 300 не значи ,че за по малко пари се справя по зле ! Просто по известните и найстина много добри в работата си водещи си знаят цената и си имат доста работа ! Друг е въпроса ,че много момичета решиха ,че това е много лесно и могат да го работят и крайния резултат е просто плачевен . Мога да докажа думите си с DVD на 4 различни водещи и сами да преценят хората, какво значи добра водеща и какво значи да си мислиш ,че си водеща ! На пръв поглед найстина изглежда лесно ,но съвсем не е така ! Един съвет искайте видеоматериал и гледайте как точно се справя водещата или водещ няма значение ! good
« Последна редакция: ноември 27, 2009, 19:39:31 от NINA STYLE » Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #138 -: ноември 28, 2009, 09:58:07 »

В Пловдив по известните водещи са по 300 , а другите са по 200лв. за друг град се поемат и минимални пътни ! Това , че едната работи за 200 другата за 300 не значи ,че за по малко пари се справя по зле ! Просто по известните и найстина много добри в работата си водещи си знаят цената и си имат доста работа ! Друг е въпроса ,че много момичета решиха ,че това е много лесно и могат да го работят и крайния резултат е просто плачевен . Мога да докажа думите си с DVD на 4 различни водещи и сами да преценят хората, какво значи добра водеща и какво значи да си мислиш ,че си водеща ! На пръв поглед найстина изглежда лесно ,но съвсем не е така ! Един съвет искайте видеоматериал и гледайте как точно се справя водещата или водещ няма значение ! good

Абсолютно съм съгласна...аз лично не смятам че е лесно никак...тръпли ме побиват само като си представя че ме гледат 100-тина човека...а водещата трябва и да ги забавлява....УЖАС!!! shok
Активен
waterstar
Регистриран

Публикации: 3

прохождащ ангел :)

« Отговор #139 -: април 12, 2010, 20:40:04 »

Здравейте,

може ли някой да ми препоръ4а добра воде6та в София?
Мерси много! girl_wink
Активен
sii_2003
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юли 06, 2010, 07:55:33 »

Здравейте,ние имахме водеща и добре че сме е викнали.Толкова весела сватба се получи,незнам какво щеше да направи DJ ,водещата се казва Ели и е много добра препорачваме е с две ръце girl_wink говоря за Пловдив. pleasantry
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юли 06, 2010, 09:13:47 »

Здравейте,ние имахме водеща и добре че сме е викнали.Толкова весела сватба се получи,незнам какво щеше да направи DJ ,водещата се казва Ели и е много добра препорачваме е с две ръце girl_wink говоря за Пловдив. pleasantry
Не само ,че е добра водеща ,но и страхотна жена . И аз съм ЗА  с две ръце !  yahoo
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юли 06, 2010, 11:31:06 »

Определено съм ЗА сватбоводеща, стига да предложи нещо ново и интересно, различно от стандартните приказки на ДиДжеи. Иначе няма смисъл... Ние ще имаме и очакваме страхотен худоществен материал от нея.
Активен
ava7
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #143 -: септември 11, 2010, 23:02:06 »

Здравейте,
Ние също искаме да имаме сватбоводеща, но имам въпрос. Можем ли да наемем само нея, без прилежащия й антураж (dj, оператор, фотограф) тъй като вече сме си намерили и ако да, кой бихте ми препоръчали за Пловдив  scratch one-s head
P.S. Мммм ще съм и благодарна ако може и някакви координати, тъй като изчетох цялата тема и видях само имена   god
Активен
stefania1981
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #144 -: октомври 16, 2010, 19:12:29 »

За Пловдив,мога да кажа,че имам добри впечатления от Бояна и Малина от Планета Хера,мисля,че тези момичета доста добре си вършат работата.Били са много пъти в нашия ресторант и много да кажа само хубави неща за тях.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: октомври 18, 2010, 16:31:49 »

При нас въвеждането беше от
свекървата:)
После тържеството го водеше ДиДжея, като ние имахе 2 ДиДжея smile водеха уникално и веселбата беше на 6, да не кажа, че дори на моменти не са и говорили всички искаха само да танцуват, затова и късно ни се изкара тортата, понеже той ги помоли няколко пъти да си починат (демек да си седнат), ама никой не искаше smile ,така че аз не съм за водеща.
Активен
LILIT
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: май 22, 2012, 18:43:16 »

Здравейте,ние имахме водещ и добре че сме го ангажирали.Толкова  интересна и весела сватба се получи,че не знам какво щяхме да правим само с оркестъра и ди джея!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #147 -: май 22, 2012, 19:21:35 »

Разкажете нещо за воденето на сватбата . С какво толкова една водеща превъзхожда оркестър и ДЖ ?
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: