Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 23:27:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 9 10 [11]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Моите номер едно за Варна  (Прочетена 37211 пъти)

Pachoran
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Разгледай галерията на Pachoran

« Отговор #150 -: ноември 29, 2009, 15:00:17 »

Чета, чета и не мога да повярвам на очите си - Вие булки ли сте или поредните "кандидатбулки". При тези писания Ви се чудя на мъжете - къде са гледали .... Ами спрете се най-накрая бе хора - абсолютен кокошарник стана. Ако знаете как изглеждате отстрани !

Активен
didka-kotze
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #151 -: декември 01, 2009, 09:21:56 »

elixitkova:
"алооо алоо момееее,ти дане си някакв коректив че да съдиш хората кои ква музика да си избере като фон,пак казвам аз съм мн доволна от работата и на двамата,но като всеки заинтересован човек,които си плаща за да получи  аз се срещнах доста време преди сватбата с тях говорихме какво искам и какво не искам  ,те сами ме попитаха за музиката която да съпровожда видеото и аз им казах че искам само 2 песни за останалото напълно се доверих на вкуса на Венци,просто защото тои е мн музикален и си разбира от работата!!Още веднъж -ФОТЕВИ благодаря ви че ви има!!!
И ако Фотеви направиха незабравим нашия сватбен ден запечатвайки го на видео,то DJ-я ни МИТКО НИКОЛОВ-ФЪНКА направи купона на сватбата ми толкова прекрасен, че дори и без видео моите гости и ние с младоженеца да го помним  цял живот!!!
Благодаря ви!!!"

тук е пълно явно с луди и издухани, които се рекламират сами и се фантазират. Мафия. shok
« Последна редакция: декември 01, 2009, 09:43:25 от kostazet » Активен
Ivsen
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #152 -: декември 03, 2009, 11:45:54 »

тук е пълно явно с луди и издухани, които се рекламират сами и се фантазират. Мафия. shok
А вие към кои сте? Лудите или издуханите? Не ми приличате по писането на кандидат булка?!
вече предложих да се модерират ненужните и фалшиви мнения, но явно модератора не проверява какво се пише.

При тези писания Ви се чудя на мъжете - къде са гледали .... Ами спрете се най-накрая бе хора - абсолютен кокошарник стана. Ако знаете как изглеждате отстрани !

А вие професор Пачоран имам чувството, че не спите и сте дежурен пред компютъра...Твърде странно за един мъж??? Това не е ли форум за младоженци (посещеван основно от жени) в който да си пишем за нашите си неща.

Вижте си вашите мнения, Пачоран и тогава давайте оценки!!!

Активен
asinka
Новак
*
Публикации: 16

Разгледай галерията на asinka

« Отговор #153 -: декември 03, 2009, 12:44:41 »

Мнението на elixitkova е обидно и брутално, особено когато се отнася за човек/лице, което дори не познаваш (в случая Sesila). Смятам, че то красноречиво говори за културата и манталитетът на човекът, който го е публикувал и не възнамерявах изобщо да се включвам в поредния спор в този форум....
Но все пак реших да разгледам снимките в албума на въпросната ДАМА. Е резултатът за мен лично - ако това са великолепните снимки, чудото на фотогрфската техника, практика и върхът в творчеството, то аз никога не бих се доверила на тези фотографи при техните цени. Но все пак трябва да отбележим, че става въпрос за възможности (финансови най-вече), критерии и вкус, които са индивидуални. И нека не забравяме, че често ние сме склонни да преувеличаваме нещата и да ги прехваляваме под влияние на хубавите емоции и спомени, свъзрани от този ден. Това, което искам да кажа е, че на вас elixitkova симките ви може да ви харесват, защото си спомняте вълнуващите моменти, но аз като страничен наблюдател изобщо не съм трогната от заснетите кадри, още повече, че те са еднотипни и стандартни за тези фотографи. А повярвайте ми - виждала съм снимки на непознати хора от други фотографи, които са успявали дълбоко да ме трогнат.
А относно музикалното оформление - съгласна съм със Sesila. Трябва да има някаква връзка меджу събитието и текстовете. Все пак това не е филм за раздяла с любимия или изневяра. И ако някой си направи труда да вникне поне малко в текстовете, символиката и т.н. не би сложил тези песни. Още повече, че преди ГОЛЕМИЯТ ден, вие непременно сте се срещали поне 2 пъти с вашите оператори и те са добили някакви впечатления за вас.
Във връзка с това, искам да похваля нашите опратори от "ПРИМА ПАРТИ" за това - бяха взели под внимание всичко, което сме споделили с тях относно любима музика, предпочитан стил и т.н. Да, чакахме дълго филмът и снимките, но си струваше....
Но тук се коментират едни и същи имена и всичко е еднотипно. Повярвайте ми - има достатъчно на брой оператори, гримъори, Ди Джей и т.н.
Активен
stoyanov
Сватбар
Публикации: 151

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

Разгледай галерията на stoyanov

« Отговор #154 -: август 26, 2011, 18:49:53 »

БЛАГОДАРЯ на Тео, че отключи темата!  Благодаря ви, мили момичета, които сте писали добри отзиви за Мен и също, че ме избирате да снимам вашите тържества! Пожелавам ви Вечна Любов! А тези, които обявяват някой за луд искам да кажа, че се открива Международният фестивал "ЛЮБОВТА е Лудост!" във Варна! Заповядайте!  Wink

Ето и линк:  http://loveisfolly.ida.bg/
« Последна редакция: август 26, 2011, 21:30:02 от stoyanov » Активен
_Ezra_
Професор
Публикации: 493

за известно време няма да съм в нета

Разгледай галерията на _Ezra_

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: януари 26, 2012, 11:55:21 »

За мен Фотеви са пфисоаналисти, доказали се в моите очи и от много бройните положителни мнения!!! heart good
Боже, Боже... явно нищо не разбираш от нещо качествено... не бих се спряла на тях и валяк да мине през мен  NO
Активен
darina1980
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #156 -: март 14, 2012, 23:14:52 »

Без да влизам в излишни конфликти и размяна на думи, искам да споделя, че при срещата си с Фотеви, останах с впечатление, че са приятни като хора. Техниката, с която разполагат също е на ниво, снимките ми допадат до някъде, но видеото, което предлагат не ми хареса. Мисля, че Фотеви са име, защото са от дълги години на пазара. На мнение съм, че има млади и талантливи имена, които като, че ли ги изместват. Пример за това са:
 КА Студио - макар, че цената им не е за всеки джоб, включително и моя - работата им много добра.
 Крум - мисля, че снима и във Варна, инъче е от София - също ми харесва. За цена - не знам, предполагам, че е висока.
 Деян Стоев - страхотни снимки, цената е достъпна.
 Красимир Ламбов - за видео мисля, че в момента това е търсеното име.
 Ангел Ненов - кой ли не говори за неговите снимки:)

Честно казано много проучвах, искам сватбения ми ден да бъде заснет професионално, защото май това ще ни остане - спомените, които, ако са запечатани от професионалисти - ще им се радваме за цял живот.
 stopи много моля да се има в предвид, че мнението си е мое и не го натрапвам, макар, че съм сигурна, че професионалистите ще се съгласят с мен danceg danceg danceg.
И не правя реклама на никой, защото не взимам процент yahoo това в кръга на майтапа. Ако все пак някой не е съгласен с мен, да заповяда:) Шегувам се:)
Активен
gerda19
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #157 -: май 14, 2012, 18:29:34 »

Без да влизам в излишни конфликти и размяна на думи, искам да споделя, че при срещата си с Фотеви, останах с впечатление, че са приятни като хора. Техниката, с която разполагат също е на ниво, снимките ми допадат до някъде, но видеото, което предлагат не ми хареса.

Ако все пак някой не е съгласен с мен, да заповяда.

Аз не съм съгласна с някои неща... Фотеви снимаха на моя приятелка и се представиха страхотно. Не знам защо им правите постоянно антиреклама във форума. На мен не ми допаднаха, че са с доста високи цени, но като хора и качество са добри. Скоро гледах снимки на Живка, ами супер са. За хората, които изброяваш  нямам против, но добави, че всички са от Фотостудио Х и са яли хляб от там (вкл. и г-н А. Ненов). Това го знам от техен бивш колега от същото студио. А и единият от тях не искам да ти пиша какво прави и какво снима в свободното си време. Във Варна има доста професионалисти и като фирми, и като имена. Писала съм мнения за моята сватба. И да предупредя - не желая някой да ме напада като в предните теми тук (като порегледах назад се ужасих от писаниците).
Активен
gerda19
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #158 -: май 14, 2012, 18:34:51 »

БЛАГОДАРЯ на Тео, че отключи темата!  Благодаря ви, мили момичета, които сте писали добри отзиви за Мен и също, че ме избирате да снимам вашите тържества! Пожелавам ви Вечна Любов!

Краси, сега виждам, че си писал тук и си ни благодарил и пожелал Вечна любов smile Много мило от твоя страна! Аз също искам за незнам кой ли път да ти благодаря за всичко, което направи за нас и прекрасното заснемане! Много доволни клиенти и успехи ти желая!  Wink
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: