Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 23:26:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Моите номер едно за Варна  (Прочетена 37211 пъти)

blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: ноември 23, 2009, 00:16:32 »

Всъщност говорех за ФОТЕВСТИЛ, видях че никъде не съм го споменала, а знам че и аз в началото се чудех дали ФОТЕВСТИЛ и ФОТЕВ ФИЛМ са едно и също, НО НЕ СА - ФОТЕВСТИЛ са хората!!! good
Активен
rositaborisova
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: ноември 23, 2009, 13:51:39 »

НЕКА ЗАПОЧНА ТАКА:
Нашата сватба беше началото на септември и се доверих на Венци и Живка Фотеви за фото и видео заснемането. Да ви кажа честно -досега не бях оставала по доволна от някаква услуга!!!!!  good Толкова добър подход и професионализъм не бях срещала. И двамата бяха много отзивчиви и угаждаха на всяка моя претенция-а не бяха длъжни да го правят.Видяхме се само веднъж преди сватбатаи и изцяло се доверих на тяхния вкус-ЗА ВСИЧКО. Като стана въпрос за музиката използвана във филма и за това че карали всичко като на конвеир- ИЗОБЩО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!!! Когато човек незнае какво иска и как да си предяви претенциите по повод на използвана музика, начален час на идване на фотографа и т.н -не може да обвинява другите че не са се съобразили с него. На мен лично Живка ми се обади поне три пъти да ме попита дали не искам да ми сложат музика по мой избор, и като казваш че се доверяваш на нечии избор означава че той ще направи нещата по свой вкус. А по повод на "Музикалната инвалидност" мисля че е доста грубо изказване от старна на "Sisilla".  И както всички знаем всяка услуга си има своята цена и за извънредно време или всякакви промени в уговорките се заплаща !!!! Последното нещо което искам да направя е да благодаря от сърце за добре свършената работа и индивидуалността на Живка и Венци И ДА ГИ ПРЕПОРЪЧАМ НА ВСИЧКИ НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ТАКОВА СЪБИТИЕ- ЗАЩОТО ИМЕННО СНИМКИТЕ И ФИЛМА СА НЕЩАТА КОИТО ОСТАВАТ ВЪВ ВРЕМЕТО И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НЯПРАВЯТ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!!!!!!
« Последна редакция: ноември 23, 2009, 13:53:16 от rositaborisova » Активен
veslanina
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 23, 2009, 15:14:05 »

Здравей Sisilla,

Казвам се Веселина и със съпругът ми Емил сключихме брак на 20.10.2008 г.
За фото и видео заснемането ползвахме услугите на Венци и Живка Фотеви.

Не искам да коментирам професионализма им, защото опита зад гърба им говори повече.
Или не, всъщност остави опита, има хора които работят с години и пак си остават некадърници. Ти сама си забелязала мненията на други двойки по форумите.

Тъй като считам нашата сватба за по-нетрадиционна от гледна точна на местата на които Живка и Венци снимаха, искам да се опитам да ти обясня защо според мен не си права и проблема не във Фотевстил, а във теб самата.

Да, съгласна съм че тяхната работа е супер важна и това ще ти остане от сватбения ден. Но те са хора и имат собствено виждане за нещата. Те харесват едно, ти харесваш друго. Венци слуша рок, ти слушаш попфолк (примерно казано, не те познавам и нямам нищо против чалгата, просто искам да ти визулизирам различията).

Ти казваш: „Моята грешка беше, че се доверих за музиката към видеото на Венци.”

Това е много интересно. Аз сама избрах музиката към видеото си. Познаваш ли Венци, че да знаеш каква музика той би сложил към филма ти? Мен лично супер много ме дразнят клишираните любовни песни и музиката която монтираха няма нищо общо с тях. Но аз за разлика от теб попитах може ли филма да бъде с избрана от мен музика преди монтажа, колко песни трябва да подготвя и им записах на един диск точно толкова колкото трябваше. Всички си бяха на мястото.
Ако ти си беше направила труда да проявиш малко заинтересованост, щеше да разбереш колко гъвкави са и как могат да напаснат всичко по твое желание и вкус.

Цените им не искам да коментирам, това е труд като всеки друг. Ако искаш качество, то трябва да си платиш за него. Като отидеш в магазина и си купиш сирене Дунавия плащаш за Дунавия, а не за извара и не правиш въпрос за това.

Това е общо взето. Надявам се да не съм нарушила добрият тон. Всеки има право да е доволен или НЕдоволен от получена услуга. Въпросът не е в това, а във факта че твоето недоволство се дължи на продукт, който ТИ си позволила да бъде в разрез с твоите разбирания.

Считам Венци и Живка за професионалисти на 100%.

Не всички сватби се правят на конвейер (да, така се пише тази дума smile Нашата фотосесия беше доста нетрадиционна и идея на Живка:)

Не ми се сърди, била си много хубава булка, нещата които казах по-горе са просто моето мнение по изказването ти за Фотеви, които аз много уважавам за начина по който си вършат работата.

Поздрав:
Веселина
« Последна редакция: ноември 23, 2009, 19:05:03 от veslanina » Активен
mira_slavova
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #138 -: ноември 23, 2009, 15:21:03 »

Здравейте на всички!

От моят сватбен ден минаха 2 години, но т.к. и аз съм варненско момиче и съм ползвала услугите на професионалисти от нашия град, мога също да разкажа, кои са моите №1 за Варна!
Първо искам да споделя, че организирах сама цялата си сватба. Вярно, много хора помагаха, но аз бях човека, който влезе в детайли на всяко едно нещо, което щеше да се случи в сватбения ми ден.
Смятам /и до сега/, че булката е тази, с коята абсолютно всички трябва да се съобразяват, и чиито желания са на първо място.
И така - моите №1  danceg
Фото и видеозаснемане - ФОТЕВ СТИЛ!
Изключително съм доволна от Живка и Венци Фотеви!!!
Срещнах се с тях само два пъти преди големия ден. По начина, по който водеха разговорите, просто си личеше, че са професионалисти! Влязоха и в най-малките детайли за това как ще протече деня, кой кога ще дойде, кой какво ще прави. Още на предварителния разговор си личеше, че може да разчиташ по време на сватбата, че ще са на ниво. Споделиха някой примери от опита си, предложиха ми варианти, за да мога да си избера, това което най-много ми допада. Много ми беше лесно да работя с тях. 
Sisilla , чесно, не те разбрах за каква музикална инвалидност говориш и за каква липса на индивидуален подход? Според мен нещо не си обяснила какво търсиш или какви са ти изискванията - мен например Живка Фотева ме помоли няколко пъти да й дам любимите си музикални парчета за филма. Признавам си, че нищо не съм дала, но задължително уточних, каква музика не искам /между другото след забранените беше и Roxette  smile/ , с какво да започне - Андреа Бочели, да бъде включен и Графа - всичко това беше записано в бележник и беше направено точно така.
По отношение на снимките - оказах се доста вдървена за фотосесия. Въпреки това, Фотеви намериха начин да ме отпуснат и като резултат - на всички снимки съм усмихната. Не знам какво разбира Sisilla под "Заложени еднакви макети и рамки", но и аз като много други варненски булки исках снимки на вълнолома, да се вижда моренцето, и в някоя градина. Какво от това, че всички правили така? Това е моят сватбен ден и моите снимки и аз си ги исках такива!
Моята кумичка, година по-късно, отново ползва техните услуги, но фотосесията й е коренно различна.
И още нещо - след сватбата бяхме 2 седмици на меден месец - Венци няколко пъти ме беше търсил през това време, защото се притеснил, че никой не търси видеото и снимките. Много ми стана приятно, на това аз му казвам внимание и лично отношение!

Прическа
На всички горещо препоръчвам Тони!!! В момента работи в "ТМ студио" до Старо село.
Много млад, много готин, много внимателен и многооо добър!
За светбения ми ден дойде много рано, беше отделил 3 часа само за мен   girl_wink /за всеки случай!/.
Всичко се получи много добре, къдриците ми издържаха целия ден!
Всеки път като отивам при него се чувствам специална.
Винаги излизам от салона му с чувство, че съм невероятно красива!

Другите неща, които бяха №1 в моя сбатбен ден - светбената рокля, халките, не са купувани от Варна и ще ги спомена мимоходом. Рокля - Бутик "M-Tyler" /собственичката Светлана е страхотна, и досега получавам новогодишни картички/, Халки - Royal Hоuse на бул. Витошка /цените са просто космически, но отношението им беше просто като към кралски персони/.

Дано да съм била полезна на бъдещите варненски булки!
Пожелавам Ви най-незабравимия сватбен ден!   heart  heart  heart
« Последна редакция: ноември 23, 2009, 15:26:17 от mira_slavova » Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 23, 2009, 17:54:55 »

По отношение на снимките - оказах се доста вдървена за фотосесия. Въпреки това, Фотеви намериха начин да ме отпуснат и като резултат - на всички снимки съм усмихната. Не знам какво разбира Sisilla под "Заложени еднакви макети и рамки", но и аз като много други варненски булки исках снимки на вълнолома, да се вижда моренцето, и в някоя градина. Какво от това, че всички правили така? Това е моят сватбен ден и моите снимки и аз си ги исках такива!

да и при мен беше така,затова много съм им благодарна Живка и Венци  give_rose give_rose,и днес майка като гледа снимките и вика:"Ама как те омагюсаха тези фотографи,че си така хубаво усмихната на сватбените снимки,а все друг път на снимки се толкова скована и смешна pardon"
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #140 -: ноември 25, 2009, 09:43:02 »

Интересното е, че от толкова много мнения и коментари няма нито един недоволен/а или критика. Това е изумително! Не само в тази тема, а в почти всички други в всички градове.
Интересно е и как една булка след сватба сяда и хвали всички от организацията на празника си или дадено лице и то забележете как, пример: http://www.svatbata.bg/
Явно тукашните булки разбират от съвременни технологии и интернет опции и знаят как да похвалят и рекламират някои.
Браво  smile

Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: ноември 25, 2009, 10:34:21 »

Интересното е, че от толкова много мнения и коментари няма нито един недоволен/а или критика.

е как да няма pardon,я прочети по-добре
Активен
aurora_
Регистриран

Публикации: 6

Разгледай галерията на aurora_

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 25, 2009, 11:13:03 »

maslinka е права. А и темата е: Моите номер едно за .... . Аз лично не съм писала от кой не съм доволна, въпреки че имаше такива (особено цветарката, която се нае с изработката на украсата от живи цветя по масите, моя букет и украсата на колата.   beating ). С удоволствие бих казала коя е, но на лични. Все пак хора различни, може пък аз нещо да съм крива в случая, въпреки че едва ли...
Активен
Ivsen
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #143 -: ноември 25, 2009, 16:53:32 »

Здравейте момичета! Според мен трябва да има Бял и Черен списък на фирмите и услугите за сватбените тържества и всеки да си пише впечатленията и мненията, а и самите фирми да могат да отговарят (тук има доста регистрирани сватбени агенти, фотографи, видеооператори). Много е полезна темата "Моите номер 1 за Варна", но повече от половината мнения не са по темата (така да се каже)...Само като пример мога да дам "Моите номер 1 за София" - точна и систематизирана тема. Аз си търся за моята сватба във Варна определени услуги (фото и видео, ресторанти, украса, грим, прически и т.н.) и  се радвам, че има подобна тема за услугите, но мисля, че модератора трябва да изчиства ненужните мнения, които не са по темата. Това си е мое мнение.
Активен
Sisilla
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Разгледай галерията на Sisilla

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 25, 2009, 19:33:35 »

Няма да чета и коментирам постовете по горе, в спорове не ми се влиза. Всеки си решава и всеки има право на мнение. Само ми направи впечатление как се регистрираха няколко потребителя специално да похвалят Фотеви. Много умно. За друго не се регнаха, ама явно за това е важно. Според мен е прекалено скъпо това удоволствие да получиш поредното "копие", вземат парите преди да си видял какво и да е. Некоректно е, други фирми разбирам, че плащаш след като си видял и си доволен от това, което получаваш, ако не си съответно искаш да ти го оправят, но тук не, рекламация не приемат. Другото, което е други дават суровото копие на филма, но и такова отказаха да ми дадат. И не има и други недоволни, но са мнения разводнени в други теми, защото няма тема - пр. "От кого не сте доволни". nea

И да добавя. Тоест да повторя. Да снимките и видеото са хубави, проблема е звуковото оформление, което отказаха да оправят. И съм сигурна, че и при вас, ако се заслушате и ако поне малко знаете песните или английски ще има кофти песни. Дори после като погледнах на сайта им, клипчетата едното беше на фона на песента с текст - Давам всичко за теб, но в живота ти има ДРУГ..... Това е дори на български, да хубава мелодия, но все пак тя върви с текст, който не е удачен за фон на двама влюбени, разберете ме правилно. Ако и те си разберат грешката съм сигурна, че ще им е от полза. nea
« Последна редакция: ноември 25, 2009, 19:44:01 от Sisilla » Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: ноември 26, 2009, 13:44:40 »

Sisilla, аз не виждам никъде грешка, живота не е само любов, в него има както хубави така и лоши моменти, това позволява да се използват безкрайно  много песни за музикално оформление, в които не се пее само за любов. Това е ИЗКУСТВОТО, онази част на нещата, които не се виждат на пръв поглед и с просто око, за тях трябва да се вгледаш, замислиш и осъзнаеш какво е имал в предвид автора и когато го направих виждаш истинския замисъл, колко е дълбок и колко силно е неговото въздействие. Но ако си пезкрайно праволинеен никога няма да успееш да видиш тази красота за която говоря. А друго искам да кажа мисля че твоя въпрос е по скоро личен, едва ли е необходимо толкова много хора да разбират какво е искуството за теб. Това е темата "Моите номер едно за Варна" тук е мястото да похвалиш хората, а не да ги плуеш, а когато правиш това (в подходящата тема)трябва да си сигурна че хората си го зслужат, например: поръчваш си бяла торта за 100 души, а като отиваш да я режеш се оказва кафява за 50 души. Ето това е издънка, достоина да цитираш нечие име,а не това че профисоанист е проявил творчество, което ти не си оценила.
Активен
elixitkova
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: ноември 28, 2009, 13:01:22 »

алооооооооооооооооо Sisilla- госпожата с претенциите ,не те ли е срам????? shokти явно или си мн сдухана или те хапят яко комарите, кои дава  и вафла да помиришеш без да си платиш,в днешно време crazyАз не мога да си обясня що за човек си- ясно не си доволна не си амаа ,кой ти дава правото да плюеш хората angry???????Имала си избор още преди да наемеш тея хора  за свои фотографи,а и пюс това Фотеви имат достатачно материали в интернет,които си можела да гледаш и да видиш какъв е стилът им на работа!!Аз съм страшно доволна от работата и на Живка и на Венци,всичките ми гости бяха възхитени от тях и дори си мислиха че са някакви близки познати на семеиството,защото се държаха страхотно с всички гости и най- вече с нас младоженците,Не им се вярваше на гостите ми че може да имна такива хора които да си вършат така съвестно работата!!! Party time  good good good good dancegза мен Фотеви са най-добрите сред добрите, профисионалисти,вършат работата си с любов и се отнасят към нея много отговорно,съобразяват се с желанието и изискванията на клиентите си иникога не им се пречкат а гледат да заснемат точно онези непринудени моменти които са неволни и наи прочувстени!!!!! good Wink good Wink first first first
Никой не ти е виновен че не си се заинтересувала предварително как работат те,какво представлява труда им как изглежда готовия продукт,........и т.н!! huhhuh.gif
Аз се свързах с тях чрез форуми като този и чрез отзиви за тях,намерих сайта им и прочетох информацията за тяхната работа,с каква техника разполагат, с какво са се занимавали до сега ,какви други и каде са се изявилиии. Трябва да кажа че бях доста приятно изненадана от това което прочетох за тях,оказа се какато и в последствие ми доказаха след заснемаето на сватбата че те,ФОТЕВИ са наистина големи професионалисти Bravo good good good good good good good good goodсамо мога шапка да им свалям hi!!Всеки който гледа снимките оставаше с отворена уста,а мои познати които се омъжиха преди мен се оплакваха от тяхните видео и фото оператори  иии имаше защо,но както и да е важното е че ВЕНЦИ и ЖИВКА  ФОТЕВИ направиха моя сватбен ден незабравим,те бяха не само на работа за мен те бяха мои гости на сватбата!!!Радвам се че ги открих като професионалисти, защотосъм сигурна  че те ще присъстват и на други поводи в нашето семейство,за да може също както сватбения ден и този да баде запечатан професионално за дълги времена!!
Любовта с която си вършат работата  се излива в готовия продукт който те поднасят на семействата и няма как да не го харесаш,защото той е пропит с труд, уважение и мн мн ама много любов!!
ФОТЕВИ поклон пред вашият професионализъм!! first first first first first thank youБлагодаря ви че ви има!!!

И колкото до теб госпожо сърдита сесеила,жалко че си толкова мрачна и се сърдиш за всичко ,хахах ми то на тебе маи нищо от сватбения ти ден не ти е харесало,ни букета, ни халките,ни видеото-а мажът си поне харесваш ли го???хахахах teaseТи маи си отчаяна от живота а?аххаха crazy crazy crazy crazy crazyВий ся варви си пии валеряна и си лягаи не занимаваи хората с проблемите си че дразниш, а като искаш да оплюеш някои много правилно са ти писали не е тук мястото,направи си темичка и я пусни и си  прави каквото искаш,това  тук е за позитивни  мнения,ама то не  може да се проумее маи от закарнялия ти мозък tease tease tease tease!!
« Последна редакция: ноември 28, 2009, 13:11:54 от elixitkova » Активен
elixitkova
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 28, 2009, 13:21:34 »

Няма да чета и коментирам постовете по горе, в спорове не ми се влиза. Всеки си решава и всеки има право на мнение. Само ми направи впечатление как се регистрираха няколко потребителя специално да похвалят Фотеви. Много умно. За друго не се регнаха, ама явно за това е важно. Според мен е прекалено скъпо това удоволствие да получиш поредното "копие", вземат парите преди да си видял какво и да е. Некоректно е, други фирми разбирам, че плащаш след като си видял и си доволен от това, което получаваш, ако не си съответно искаш да ти го оправят, но тук не, рекламация не приемат. Другото, което е други дават суровото копие на филма, но и такова отказаха да ми дадат. И не има и други недоволни, но са мнения разводнени в други теми, защото няма тема - пр. "От кого не сте доволни". nea

И да добавя. Тоест да повторя. Да снимките и видеото са хубави, проблема е звуковото оформление, което отказаха да оправят. И съм сигурна, че и при вас, ако се заслушате и ако поне малко знаете песните или английски ще има кофти песни. Дори после като погледнах на сайта им, клипчетата едното беше на фона на песента с текст - Давам всичко за теб, но в живота ти има ДРУГ..... Това е дори на български, да хубава мелодия, но все пак тя върви с текст, който не е удачен за фон на двама влюбени, разберете ме правилно. Ако и те си разберат грешката съм сигурна, че ще им е от полза. nea
алооо алоо момееее,ти дане си някакв коректив че да съдиш хората кои ква музика да си избере като фон,пак казвам аз съм мн доволна от работата и на двамата,но като всеки заинтересован човек,които си плаща за да получи  аз се срещнах доста време преди сватбата с тях говорихме какво искам и какво не искам  ,те сами ме попитаха за музиката която да съпровожда видеото и аз им казах че искам само 2 песни за останалото напълно се доверих на вкуса на Венци,просто защото тои е мн музикален и си разбира от работата!!Още веднъж -ФОТЕВИ благодаря ви че ви има!!!
И ако Фотеви направиха незабравим нашия сватбен ден запечатвайки го на видео,то DJ-я ни МИТКО НИКОЛОВ-ФЪНКА направи купона на сватбата ми толкова прекрасен, че дори и без видео моите гости и ние с младоженеца да го помним  цял живот!!!

Благодаря ви!!!
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 453

Искам всичко!!!

Разгледай галерията на Мименце

« Отговор #148 -: ноември 28, 2009, 15:19:49 »

elixitkova  прочетох двата ти поста и съм възмутена от речника ти !
Може би  не си се ориентирала в обсдтановката, но това е форум , в който никой с никой не се заяжда , а още по - малко да обижда. Спазвай добрия тон, ако обичаш.
А щом цялата тема се обърна в говорилня за Фотеви да си кажа и аз мнението - папараци, като всички останали. Какво толкова ги прехвалвате , просто незнам. Има една приказка Маймун застанал-маймун излязъл Държат изключително високи цени, които незнам на как оправдават!
Активен
Ivsen
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #149 -: ноември 29, 2009, 13:47:50 »

алооооооооооооооооо Sisilla- госпожата с претенциите ,не те ли е срам????? shokти явно или си мн сдухана или те хапят яко комарите...

elixitkova (Елена) , шокирана съм от двата ти поста... Прочетох ги няколко пъти и също информацията за теб в албума ти... Ти или си пила яко алкохол като си ги писала, или си била дрогирана или не си таман в главата... Нормален човек не би се изразил по този начин! Кой ти дава право да обиждаш най-грубо и вулгарно? Възмутена съм от теб! Като гледам дори си редактирала поста си и си мислила предварително какви глупости да напишеш... Има една поговорка Седем пъти мери - един път режи, но явно не вдяваш... Моят съвет е да посетиш психиатъра си! Погледнах, че си и висшистка?!, но като погледнах начина ти на писане в описанието на вашата среща с мъжа ти и тук (пълно е с грешки и несъчленени изречения) ти си и полуграмотна... Жал ми е за теб и спирам до тук! Редно би било, ако имаш съвест да се извиниш на Сисилия тук или на лични.

Та за Фотеви: Също смятам, че държат безумни цени... и не бих се възползвала от услугите им! Има много фотографи във Варна, които работят на много разумни цени, имат добра техника и правят доста бонуси.

Моля, модератора на форума да изтрие всички ненужни мнения в тази тема, защото се превърна в нещо отвратително!

Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: