Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:53:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите - 7 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите - 7 част (Прочетена 157808 пъти)
Дидето
Баш Майстор
Отг: Клуб на бебеправещите - 7 част
«
Отговор #240 -:
януари 25, 2009, 14:11:35 »
Рени товаозначава ли че ти е дошло
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #241 -:
януари 25, 2009, 14:37:04 »
Незнам, сега е едно кафяво. Затова писах, че до довечера ще видим какво ще стане. Но ако ми е дошло, поне ще знам ккаво се случва
, а не да съм в неизвестност и да умирам от притеснение и да
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #242 -:
януари 25, 2009, 14:49:34 »
Ренка, я без такива - все ще съм бебеправеща!!!
При мен няма нищо ново, само дето днес приключих с хапчетата и утре ще трябва да се свържа с лекаря, за да разбера кога отново ще ми пуска изледвания. Много се надявам след тази ударна доза да съм се изчистила, ама знае ли човек. Този месец ще пропуснем бебеправенето, за да си изчезнат и следите от антибиотиците. Пък и този полип да ходя да ми ги махнат. Не съм питала след това дали трябва да се пазим, но като чета в нета май не е болка за умиране.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #243 -:
януари 25, 2009, 15:11:34 »
Дани, пожелавам ти всичко да е наред и лекарят да каже, че курса на лечение се е справил с проблема. А що се отнася до това, че съм бебеправеща такава съм, но поне този месец не ми е кофти, а ми идва да изкрещя от кеф, че нещата най-после станаха ясни. Съм, не съм бременна, това противоречие ме убиваше. Сега поне живота продължава спокойно. Още повече лелката ми е културна
и изчака да мине лудия купон на Дарик снощи и тогава да се появи.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #244 -:
януари 25, 2009, 17:41:16 »
Май и аз ще си остана постоянна в тази тема
В1ера си купих тест за овулация , обаче нещо не мога да разбера как да го разчитам. На указанието пише , че резултатът се отчита на 5-та минута и не по-късно от 8-та. Но тази сутрин като го направих, на петата минута показваше 1 чертичка, т.т. няма овулация, но вече на 7-та минута се беше появила бледа втора и не мога да разбера какъв е резултатът.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #245 -:
януари 25, 2009, 17:54:33 »
Аз съвсем се обърках вече. По отношение на цинка и селена, как се пият- след като си засичам овулацията с тестове, трябва да пия цинк и селен до положителен тест за овулация и 3-4 дни след това или постоянно всеки ден, независимо че овулацията е минала вече. А ако не засека овулация спирам да ги пия няколко дни преди началото на цикъла ми. Така ли е или аз нещо не разбрах ?
Рени
радвам се че вече има светлина в тунела
Мири
според мен скоро ще ти е овулацията, вероятно още няколко дни ще е бледа и после ще стане плътно наситена,при мен беше така, все пак не съм сигурна, не спирай да мериш
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #246 -:
януари 25, 2009, 19:48:15 »
Мъжа трябва да пие цинк, за теб не е задължително.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #247 -:
януари 25, 2009, 20:11:55 »
Мири
недей така миличка!И аз се обърквах с тези тестове,но попаднах на една полезна статия и ми стана по-ясно.И аз бях така с бледата черта и един ден отчитащата стана по-наситена от другата,а и ми съвпадна с показанията на БТ :girl_wink:така че явно скоро и на теб ще ти отчете така
Пускам и линк към статията:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=426&Itemid=13
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #248 -:
януари 25, 2009, 22:41:22 »
Miri
, почти съм сигурна, че теста ти е бил положителен. Не можах да отворя линка от Tonitta, no личния ми опит с овулационни и тестове за бременност показва, че слаба чертичка след няколко минути е признак на положителен тест.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #249 -:
януари 26, 2009, 08:07:08 »
На всички тестове за овулация изрично пише,че бледа втора черта не означава положителен тест както е при тестовете за бременност!Ето какво пише в статията относно отчитането:
"Как се отчита резултата?
• Линията, която е по-близо до стрелката е “резултантната линия”, показваща нивото на LH
• По-отдалечената линия е “сравнителната линия”, която показва, че тестът функционира правилно
• Сравнете “сравнителната линия” с “резултантната линия” :
–Ако “резултантната линия” е по-бледа от “сравнителната линия” пикът на LH още не е настъпил
–Ако “резултантната линия” е със същата интензивност или по-тъмна от “сравнителната линия” пикът на LH е настъпил
- Ако “резултантната линия” е по-бледа от “сравнителната линия” – няма пик на LH.
- Ако “резултантната линия” е по-тъмна от “сравнителната линия” – има пик на LH.
- Ако “резултантната линия” е като “сравнителната линия” - има LH.
- Ако и двете линии са тъмни, но еднакво тъмни - има пик на LH.
Много важно е да се спазват изискванията за времето на отчитане на резултата. Резултатът трябва да се отчете след 3 минути! Изхвърлете теста след 10 минути!
Знайте, че “сравнителната линия” трябва да се появи до 3 мин. – това означава, че процедурата е завършена и резултата може да се отчете.
Ако”сравнителната линия” се появи между 3 и 10-та мин. – използвано е недостатъчно количество урина, но резултатът е валиден!
Ако”сравнителната линия” се появи след 10 -та мин. – резултатът е невалиден!
Ако са спазени тези условия,и резултата е валиден, Вие имате един резултат, който е най-точният възможен."
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #250 -:
януари 26, 2009, 10:48:56 »
Рени
, недей така миличка аз имам момиченце на 4 г. и 7 мес., а с второто детенце вече 2 години се опитваме ивсе нищо. Сега в събота ходих да си правя кръвен тест, защото ми закъснява вече 7 дена и то точно в момент, в който вече се бях отказала и си казах каквото стане.......... сега чакам в сряда ще знам окончателно има ли бебче или няма. Успех, знам че е трудно когато някой ти го казва -да се успокоиш, но най-вече спокойствието е важно.
Активен
Милето
Любопитен
«
Отговор #251 -:
януари 26, 2009, 11:57:38 »
здравейте на всички,не съм писала тук.от три години не се пазим от две ходим по доктори.та то не бяха спермограми,хормони,цветна снимка сега ще правя и имунологични,и нищо вече се уморих,но не съм се предала.имам редовен цикъл на 28 дена с тестове си засякох овулацията ще видим имунологичните и после май ще трябва да се направи и лапароскопия.Успех на всички в бебеправенето и дано скоро видим двете чертички ...
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #252 -:
януари 26, 2009, 12:10:15 »
Милето добре дощла - доста неща сте преживяли през тези три години. След всички изследвания които сте правили имали такива които са с лош резултат или всичко е наред. Не падайте духом - ран или късно и вие ще видите двете чертички
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #253 -:
януари 26, 2009, 12:13:20 »
Рени днес ли трябваше да бъде на лекар?
Стискам ти плаци Рени
Активен
Милето
Любопитен
«
Отговор #254 -:
януари 26, 2009, 12:17:14 »
спермограмата е добра правена е при д-р Даскалова-Пловдив,цветната снимка е добра за докторката която ми я прави ,за д-р Даскалов трябва да я повторим ,хормоните са в норма,имах хламидия която мн трудно уморих
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...