Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:10:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Използвахте ли професионален гримьор?
Да good
Не, доверих се на приятелка Wink
Сама се гримирах Curtsey

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 3 част  (Прочетена 173557 пъти)

zoriiv
Регистриран

Публикации: 4

ОБИЧАМ УСМИВКИТЕ!!!!

« Отговор #180 -: април 25, 2009, 14:46:11 »

@}->--Моля препоръчайте ми някой гримьор от Пловдив.Ако може и цени да ми кажете! give_rose
Активен
avgustina25
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #181 -: май 05, 2009, 14:29:57 »

Въпросът ми е към тези, които вечи са си запазили гримьор - колко време преди сватбите си се свързахте с тях ? Аз отправих неангажиращо запитване към Ади за сватба през Юли, но тя ми отговори, че не знае дали няма да пътува по фотосесии тогава и да и звънна в началото на Юли. За Кирил Чалъков съм чела (назад във форума), че често се случва да отидете на пробен грим месец преди деня и после да се обади ден- два преди сватбата, че му се е наложило да пътува за фотосесии и не може да се върне. Не знам как стоят нещата с Джулия Ангелова, не като гримьор, а относно сериозността и към поетия ангажимент. За това много се чудя кога да отида на пробен грим или поне да се свържа с някой гримьор ???

Здравей))...чета тук, защото наскоро и аз ще имам сватбени емоции и е интересно да разговаряш със себеподобни smile. Искам да споделя добрите си отзиви за моята професионална гримьорка- Оливера Арнаудова. Има грим студио в София и тя ме прави и за бала навремето...сега за сватбата. Жената е много любезна , тя и преподава грим, завършила е тази специалност в САЩ. Много е важно , че материалите с които работи са на фирма Kryolan-това са професионални материали, гримът не мърда 12-15 часа! Та, ако гримьорите с които работите са заети...както питаш, Цвети...обади и се, тя работи предимно в града, защото е с дете и не пътува по фотосесии. Сега не знам , мога ли да напиша тук телефон или ще ме санкционират))?...ако имаш интерес, подай ми бележка. Иначе цената на грима е 70лева. Успех))
Активен
avgustina25
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #182 -: май 05, 2009, 14:38:36 »

@}->--Моля препоръчайте ми някой гримьор от Пловдив.Ако може и цени да ми кажете! give_rose

здравей zoriiv))...ще ти дам мейла на гримьорката на моята приятелка там))...много е добра, но сме в различни градове и не мога да и ползвам услугите. Казва се Даниела Гарабедян. Пиши ми на лични!
« Последна редакция: май 05, 2009, 14:46:20 от avgustina25 » Активен
sunflower1985
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: май 05, 2009, 15:22:53 »

Здравейте!Много ще съм ви благодарна,ако някой и на мен ми предложи гримьор в Пловдив.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #184 -: май 05, 2009, 16:21:04 »

Августина, ако може да ми пратиш на лични координатите на жената и да ми кажеш къде се намира салона й. ако имаш снимки на грим, който е правила тя, независимо дали твой или на друг човек също ще се радвам да ги видя. А колко струва пробен при нея?

Ох, много въпроси май станаха, извинявай!
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #185 -: май 07, 2009, 22:05:20 »

Моля всички момичета от Стара Загора да ми препоръчат добър гримьор.Благодаря Ви!!!!В София имам трима, на които мога да разчитам на професионализъм, но няма как да ги ангажирам за там за съжаление..
Активен
max_mara
Ентусиаст
**

« Отговор #186 -: май 09, 2009, 22:20:38 »

Amelia , смело мога да твърдя, че в София в тоя занаят най-добри са Джулия Ангелова и Кирил Чалъков, мис Бони също гримира страхотно, но не го препоръчвам за булка, много тъпен грим слага, което според мен е неподходящо, ако желаеш мога да ти изпратя кординати на ЛС  и разбирасе подробности за всеки от тях
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #187 -: май 09, 2009, 22:44:24 »

Да, ще съм ти благодарна. Аз все пак доста резервирано гледам на Кирил Чалъков след прочетеното за него. Не се съмнявам, че е номер 1 в Б-я, но ме притесняват тези летни пътувания. Все пак, бих искала координатите на споменатите от теб гримьори. А имаш ли представа по колко взимат за пробен грим и такъв в деня?
Активен
max_mara
Ентусиаст
**

« Отговор #188 -: май 09, 2009, 23:27:16 »

Общо взето си права за Кирил Чалъков, много е добър, но не може да се разичита на обещание от него.Ще ти изпратя кординати й на Биляна Симеонова, ако следиш Мюзик Айдъл, можеш да видиш работата й, за втора година гримира кандидатите, аз лично съм много доволна от нея също. А относно цената тя ме гримира за последно декември 50лв. грим и 10 лв., ако желаеш мигли.Тя ходи по домовете, което е много важно за една булка, поне според мен.Другите вземат по 80лв. с мигли, но не ходят по домовете.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: май 09, 2009, 23:36:10 »

Здравейте!Много ще съм ви благодарна,ако някой и на мен ми предложи гримьор в Пловдив.

Аз бих ти препоръчала Гаро Папазян, той е фризьор по принцип но и гримира. Той ми прави косата и грима за сватбата и аз съм много доволна. Отдавна ходя при него и винаги съм доволна от резултата. Сестра му също гримира много добре. Тя си е професионален гримьор, има доста награди и е доста търсена! good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #190 -: май 10, 2009, 20:48:44 »

Момичета, чета старите тема и там масово всички купуват разни продукти за гримиране. Ако ще те гримира професионалист за какво са ти? Нали гримират с техни продукти или бъркам???Аз си мислях, че ще ми трябва само пудра, за да се пооправям през тържеството и червило. Но вече съм объркана...
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: май 10, 2009, 21:26:18 »

Момичета, чета старите тема и там масово всички купуват разни продукти за гримиране. Ако ще те гримира професионалист за какво са ти? Нали гримират с техни продукти или бъркам???Аз си мислях, че ще ми трябва само пудра, за да се пооправям през тържеството и червило. Но вече съм объркана...

Мен ме гримираха с продукти на гримьора и така би трябвало да бъде според мен. По време на сватбата имах в чантичката си гланц, спирала и пудра, обаче съвсем забравих да ги използвам  blush
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #192 -: май 10, 2009, 22:18:27 »

И аз така смятам да направя. То ако си купувам и продуктите, тия 80лв дето ще ги дам за какво са?!?

Но съм затруднена в избора на гримьор. Препоръчват се различни, като гледам гримовете им по сайтовете не ми харесват на някои, а гледам булка, която е гримирала и ми допада. Не знам и аз. Пепа Стоянова не ходила по домовете. Знаете ли кои ходят? Защото това е изключитгелно важно за мен. АЗ съм от Надежда и ако трябва да ходя до центъра, за да ме гримират...сещате се.

И  може за София да ми препоръчате някой, който да не е толкова известен като Джулия Ангелова, Чалъков, Бони и т.н.
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: май 11, 2009, 10:27:43 »

Аз съм при Станислав Анастасов-Слав. Той ще дойде вкъщи. Чувам само добри отзиви за него, но ще кажа със сигурност след сватбата. smile По телефона звучи много мил и приятен. Ако искаш мога да ти пратя координати на лични.
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: май 13, 2009, 14:38:47 »

Здравейте момичета,

От дълго време ви чета, а сега вече съм част от вас, понеже подготвям сватбата си през септември smile.
Имам нужда от съвет относно грима и затова естествено се обръщам към вас. Исках да ме гримира Чалъков, обадих му се (и то от името на негова позната), но той ми отговори доста уклончиво - да съм се обадила месец преди сватбата, сега не знаел дали ще е свободен, пък после ако не бил, евентуално щял да ми препоръча колега sad. Не ми се иска да чакам до последния момент и после да нямам опция на най-важния си ден.
Така реших да пробвам при Пепа, понеже виждам, че доста я хвалите. Ще съм ви много благодарна ако тези от вас които е гримирала пуснат снимки. Все пак ще е хубаво да съм сигурна дали изобщо има смисъл от пробен грим Wink.
Другата гримьорка, която ми припоръчаха е Оливера Арнаудова, но за нея не можах да намеря много неща.
Джули също е доста добра, но знам, че с Чалъков работят заедно пък и ми се струва, че гримът и винаги е доста силен и черен при очите пък аз не си го предтавям съвсем така.
Моля ви помагайте  girl_wink.....и приемам препоръки за фризоьр.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: