Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 06, 2025, 23:54:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръкът който получих от съфорумка :)  (Прочетена 112889 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: януари 05, 2009, 13:39:56 »

Ето и моите снимки на страхотните ми подаръци Bravo. Покривката вече си я използвам, а бодито за Крис е приготвено. Като го обелечем, ще пусна снимки специално за Танчето. give_rose give_rose give_rose

Алекс, радвам се, че покривката така добре ти пасва на масите!!! yahoo
Да нацелуваш Крис!!! kiss2

Аз днес ходих до пощата ими казаха, че пакета е пристигнал още на 23.12.08, ноооо незнайно защо никой не си е направи труда да ни уведоми, направо diablo ама не исках да с екарам, макрче тонът им беше ужасен, едва ли не защо чак сега си търся колета.... ужас направо!!!

Аз затова предпочетох лично да го занеса!!! Wink

Ето и снимки:
Така изглеждаше, когато си го взех от пощата:

А ето и съдържанието:

Много благодаря на "моята Снежанка" - Jasmine (Валентина)
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: януари 05, 2009, 13:52:31 »

Еееее,най-накрая този подарък стана исторически.Как може пък никой да не е пратил уведомителна бележка за колета lacnl8.Радвам се ,че е вече при теб Bulechka Girl_hide.Дано да ти е харесал,исках да ти влезе в употреба,понеже си семейна жена blum
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: януари 05, 2009, 14:44:57 »

Аз пък съм много тъжна, защото още не съм се видяла с послушничкото си детенце, за да му дам подаръка... sad То минаха всички празници, а беше страхотно аз да получа моя от Ина на Бъдни вечер, а моето детенце още си няма...
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: януари 05, 2009, 17:48:06 »

милички и аз още си нямам подарък sad
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #334 -: януари 05, 2009, 18:46:51 »

Пътува, пътува. Ама хайде да не казвам повече, че това ми подшушна едно джудже.  blum
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: януари 05, 2009, 20:48:00 »

Еееее,най-накрая този подарък стана исторически.Как може пък никой да не е пратил уведомителна бележка за колета lacnl8.Радвам се ,че е вече при теб Bulechka Girl_hide.Дано да ти е харесал,исках да ти влезе в употреба,понеже си семейна жена blum

Ами, може! Вече не се учудвам на нищо!!!
Но поне вече е при мен и ще ми е полезен и определено ще влезе в употреба good

П.П. Извинявам се за качеството на снимките, но са правени с телефон! sad

Аз пък съм много тъжна, защото още не съм се видяла с послушничкото си детенце, за да му дам подаръка... sad То минаха всички празници, а беше страхотно аз да получа моя от Ина на Бъдни вечер, а моето детенце още си няма...

Малко/ Offtopic , но най-късно може на прощапулника на Косьо да се видите!!! good Wink funnytooth
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: януари 06, 2009, 00:05:01 »

И аз съм в очакване , ама Снежанката да не се притеснява , то аз имам и още празници yahoo даже май вече е настъпил  oversleep Wink
« Последна редакция: януари 06, 2009, 00:07:20 от [X] dgudge » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: януари 06, 2009, 16:36:57 »

И моя подарък пристигна. danceg danceg :danceg:Имам си гювеч.Снимки по късно.

Благодаря на моята Снежанка Голди.Подаръка ми е характерен за Трявна и е мн красив.
« Последна редакция: януари 07, 2009, 11:30:00 от gucci » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: януари 06, 2009, 22:12:12 »

Аз днес си получих уведомителната бележка, че имам колет! shok
Трябваше да отида да си го потърся и да ги подлудя, diablo заради вчерашното им отношение, ама се отказах!!! Wink

И моя подарък пристигна. danceg danceg :danceg:Имам си гювеч.Снимки по късно.

Честито, gucci, чакаме снимки!!!
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #339 -: януари 07, 2009, 11:47:24 »

Ето че дойде и моя ред да се разпиша в тази тема с подаръка ми  yahoo Моята Снежанка беше Вероника/Вяра/ с която за съжаление, не успяхме да се видим лично, но нищо  smile Дано да имаме други поводи за напред  smile Та така, имам си картичка и прекрасна сребриста елхичка-свещник, в която като се запали свещ, свети много приятно през малки дупки по нея  girl_wink Имам си и индийско слонче за щастие и както Верчето каза - за бъдещия ни дом  girl_wink

Верче, много ти благодаря  give_rose Вече 4 свещички изгоряха в него и ни стоплиха със светлината и топлината си  give_rose Усещането с получаването на подаръчета беше много приятно, като вече почти всички го усетихме май  danceg Слагам само една снимка, другите са в галерията  Wink
« Последна редакция: януари 07, 2009, 11:50:55 от Katitka » Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #340 -: януари 07, 2009, 11:49:47 »

А моето послушно дете - Рени също много ме изненада с ето този Снежко, който стои на бюрото ми и ми намига по цял ден  Wink
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: януари 07, 2009, 16:48:22 »

леле момичета много хубави подаръци сте получили, браво. Не се учудвайте че ви закъсняха, все пак като става въпрос за нашите пощи  Oh my ...
Догодина ще се включа и аз обещавам, обичам да правя подаръци, особенно за такива мили и добри хора като вас!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: януари 07, 2009, 16:56:12 »

Offtopic Защо да чакаме края на годината? Може, например за 8-ми март пак да си разменяме подаръци!!!
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: януари 07, 2009, 16:56:23 »

Е и аз си имам подарък  blum
Мисля , че дойде наистина в най-подходящия момент - аз от днес съм малко болна и си се мъча в нас :'( и Преди малко така ми се оправи настроението, моята Снежанка Сени , ми подари подарък за всички празници , които едва вчера свършиха yahoo
Подаръка е страхотен и за малкия ми котарак има подаръче yahoo
Исках да го заснема така както ме зарадва мен , толкова красиво беше опакован , че ми беше жал ама вътре..... още по красиво станааааа tease
Сени, много ти Благодаря и хич не съжалявам , че е закъснял nea Имаш страхотен вкус-колието което си ми избрала има точния камък , който обичам blush
И сега да започна с изброяването и снимковия материал, че знам колко любопитни са всички Wink
Подаръка е две сладки чаши със снежковци , които с удоволствие ще изпробваме girl_wink, една много забавна играчка за големия ми мъж LOVING , много приятна и весела картичка и само за мен колие angel
Още веднъж Много Благодаря Сени give_rose  first

Още веднъж много Благодаря Сен
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: януари 07, 2009, 17:02:56 »

Много е хубав подаръка, аз абсолютно същите чаши подарих на милото, той си избра тази с дядо коледа, за мен остана снежния човек, даже сега си пия 3в1 от тази чашка  Bravo МНого ти е хубав подаръка и е хубаво че е пристигнал в точния момент
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: