Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 08:09:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО - част 5
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО - част 5 (Прочетена 199270 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4641
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #15 -:
декември 05, 2008, 13:18:02 »
Цитат на: Tеди в декември 04, 2008, 19:17:28
Вчера купих нова "Малка Тайна" /няма я в сайта им да ви я покажа" , за печено пиле с чесън.Пише че вътре има плик за печене пълен с подправките и само слагаш пилето вътре и печеш.
Тази вечер ще го пробвам и после ще кажа как е било
Как беше
аз взех ,но с паприка,че моя мъж не обича чесън
ама мисля да го направя със свински пържоли,че аз заради тях излизах да търся на Магги някоя малка тайна
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #16 -:
декември 05, 2008, 14:40:30 »
Аз зелето не го варя.Нарязвам го на дребно на ивички като за салата.Намачквам го хубаво със сол.След това в една тенджерка задушавам глава лук след това слагам червен пипер и го запържвам и след това доматите и доливам на едно шише домати едно шише вода подправката на маги и една чаена лъжица захар за да не се образуват киселини.Като се по изпържат доматките ги добавям към зелето и хубаво обърквам зелето с доматената част.В отделна тенджерка запържвам месето колкото да си смени цвета и добавям в зелето.Аз го правя в гювеч зелето и го пека захлупено а като стане готово отхлупвам и запичам.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4641
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #17 -:
декември 05, 2008, 15:33:31 »
Помощ
няма такъв смотан плик просто,искам да попитам вие имате ли връзка за плика,защото ако имате ще им дигна луд скандал на тези от Магги
два пакета и вътре няма и помен от връзка,добре че си имам
Отделно аз вяра на плика нямам и добавих сметана и гъби и ще видим какво ще стане
вече съжалих,че отказах китайското
Пълна глупост е този плик
моето мнение е : купувате плик за печене,от качествените с връзка и надупчени на нужното място,слагате пилето/пържолите + подправките от новата малка тайна + готварска сметана и масло и печете,но не го печете в плика даден в пакетчето ще съжалявате
«
Последна редакция: декември 05, 2008, 20:16:42 от little.miss™
»
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1317
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #18 -:
декември 05, 2008, 23:59:23 »
Аз си го пекох както си беше показано , в плика с връзката , и стана супер
И снимки имам и утре ще ги пусна.
А на пакета пише с чесън , ама няма и грам вкус на чесън
Супер е и със сигурност ще го пробвам и с други неща.
А това с паприка пак ли е с плик и за печене ли е ?
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2440
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #19 -:
декември 06, 2008, 01:57:00 »
Цитат на: gucci в декември 05, 2008, 11:53:33
Ако не е късно мога да ти кажа аз как го правя пилето с зеле.Аз напоследък нямам мн време за готвене.А и позабравих да пиша във форума щото няма време.
Но днес ще готвя но и аз не знам още какво.Съсигурност ще правя картофена крем супа.
Гучи, никога не е късно - приемам с удоволствие още една идея за прословутото пиле със зеле
Обожавам да го ям това ядене, ама като никога не бях готвила...Твоето предложение звучи много добре
Направих най-накрая вчера, стана вкусно, ама всичко "хакнах" направо във фурната - домати, зеле, пиле и 3 часа го чаках да се сготви това зеле
, направо умряхме от глад, докато стане и пак ми се виждаше леко сурово, ама съвсем леко, иначе беше вкусно
Теа, сега прочетох това за водата, аз пък сложих малко, може и затова да се е получило така
«
Последна редакция: декември 06, 2008, 02:03:44 от Kiksi
»
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 4641
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #20 -:
декември 06, 2008, 08:49:59 »
Цитат на: Tеди в декември 05, 2008, 23:59:23
А това с паприка пак ли е с плик и за печене ли е ?
Dа то има с чесън и с паприка-два вида-поне в нашия магазин
Обаче и в двата плика,че аз и от двете взех нямаше връзка
и плика беше под всякаква критика,нямаше нищо общо с пликовете за готвене
Но пък станаха вкусни пържолите
Снимки нямам моя всичко изяде
Активен
tea_75
Сватбар
Пол:
Публикации: 230
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #21 -:
декември 06, 2008, 12:00:24 »
Цитат на: Kiksi в декември 06, 2008, 01:57:00
...Теа, сега прочетох това за водата, аз пък сложих малко, може и затова да се е получило така
в случая си избрала башният начин за готвене на зеле. по добре в тенджерата и след това запичаш за 15 мин отколкото обратно. важното е крайният резултат.
аз сега съм сложила един боб да ври, обаче той шарен и едните бобчета увряли, другите не. оставям го и започвам да търся рецепта за риба, но преди това да намеря шаран
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #22 -:
декември 06, 2008, 12:28:34 »
Мацки ще готвите ли риба днес.
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 914
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #23 -:
декември 06, 2008, 16:57:57 »
Аз вече сготвих паламуд
Активен
Lupercola
Гост
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #24 -:
декември 06, 2008, 17:37:55 »
Ние сме канени на вечеря, но ако си бях вкъщи щях да сготвя. Но не шаран, тук шаранът го смятат за неядлив и ако не се лъжа дори не се продава
Обикновено, когато готвя риба правя сьомга или тон. Ааа, и веднъж правих риба-меч за Св. Валентин.
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #25 -:
декември 06, 2008, 18:10:29 »
Ние сме на ципура с моркови
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #26 -:
декември 06, 2008, 18:25:13 »
А ние сме на класиката - шаран на фурна. Само че още е във фурната.
Активен
Lupercola
Гост
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #27 -:
декември 06, 2008, 18:27:54 »
Ципура с моркови звучи много екзотично. Това някаква японска риба ли е ?
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #28 -:
декември 06, 2008, 18:40:35 »
Искам да ви споделя рецептата за невероятната сьомга, която приготви съпруга ми за обяд за мен:
Сос за марината:
зехтин 3/4 части, малко сирене Пармезан, 1 скилидка чесън, черен пипер, сол, копър, 1/4 част оцет (по добре е лимонов сок)- всичко това се пасира до еднородна смес
Стека сьомга се залива в соса и преседява така 1 час, после се пече на скара
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
Пол:
Публикации: 1317
Отг: ГОТВЕНЕТО - част 5
«
Отговор #29 -:
декември 06, 2008, 19:04:06 »
Ние ще сме на класиката - пълнен шаран на фурна , за първи път ми е да правя и ще кажа после резултата
Ето снимки от малката тайна и готовото ястие
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО - част 5
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines