Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:19:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето - колички, креватчета, дрешки .....5  (Прочетена 183526 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: февруари 22, 2009, 16:12:08 »

много благодаря  give_rose
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: февруари 23, 2009, 12:58:02 »

Luv4e,
много са сладки бодитата и е перфектно, че са с предно закопчаване - било най-удобно!  girl_wink
Ние все още нищо не сме купували, освен нещата, които бях поръчала от LaRedoute преди и наскоро поръчах от NEXT и ADAM's Kids от Англия, но още не са пристигнали. Март и Април ще обикалям из нашите магазини  danceg
А вчера се отбихме да гледаме колички и сега съм на тема тази количка на CasualPlay. http://www.roshko-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=170&category_id=10&manufacturer_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=27
Много ми я хвали продавачката. Кошът за новородено става и като стол за кола - Група 0. Има 3 степени на облегалката - легнало, полу- и седнало. Из магазина беше супер маневрена и лека.
Таткото пък се залепи за Лоола-та. Та да видим какво ще е крайното решение следващия месец  tease. А може и други идеи да дойдат. То, човек като се рови, все изскача по нещо друго...

* CasualPlay.jpg (61.22 KB, 374x414 - видяно 2787 пъти.)
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: февруари 24, 2009, 14:00:09 »

Хайде и малко бебешорски одежди от мен  yahoo
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: февруари 24, 2009, 14:02:47 »

Честити ти нови покупки  yahoo
Супер свежи светове, Майче  good
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #409 -: февруари 24, 2009, 14:09:42 »

О, Майче
страхотни неща, особено гащеризончето с патето ми е любимоооооооо yahoo yahoo yahoo
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: февруари 24, 2009, 14:16:26 »

Майче много са хубави бе сладурчета всичките особенно жълтата шапчица много ми хареса ти яко пазариш в неутрални цветове  good
Момичета мен ме изненадаха с една покупка за бебо първо се ядосах малко но после ми мина
Та значи вийчо ми донесъл от Англия шишета 3 в кутия много са сладки и представтре си капки за колики
Инфакол huhhuh.gif че и 2 кутиййки
Ядосах се че е ного рано още пък почнали без мое знание ма после викам майната му каквото е такова
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: февруари 24, 2009, 14:24:14 »

Благодаря ви момичета give_rose и аз не мога да им се накефя yahoo Сега си ге гледам,згъвам ги и пак си ги гледам blush
Диде,не се ядосвай мила и трябва да се настроиш че това няма да е послидния път да те ядосат за такива работи...На мен свекито пък на коледа ми подари хавлийка с розово shok ,а до тогава и понатие си нямахме за пола...не че сега е сигурно ...и още от първия месец ни врачува че ще е момиче nea Но аз се направих на ударена и така...нсе пак не го правят с лоши мисли pardon Даже ще инструктирам милото да и каже никакви розови неща или поне с мярка,че аз хич не съм на ти с тия клишета... pardon
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: февруари 24, 2009, 14:26:48 »

Майче много са хубави покупките !!
Диде не се ядосвай, а пък и тези неща ще са ти от полза наистина !!!! радвай се  yahoo
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: февруари 24, 2009, 19:54:23 »

Нашата люлка на Fisher Price днес пристигна yahoo, мъжо сега я сглоби, но забравихме да купим батерии, та ще ходя сега да взема, че нямам търпение да видя как работи. Иначе е страхотна, в неделя ще идват на гости кумците, те имат бебе на 5 месеца, та ще видим дали ще му хареса в нея.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: февруари 25, 2009, 08:50:38 »

Голди,честито за люлката smile а няма ли да ни я покажеш  Wink
Аз току-що си поръчах ваничка,кофа за памперси да няма  stink,кърпи за обърсване на лигички,комплект за маникюр,термометър,2 шишенца,честка за почистването им,един крем за разранени зърна,силиконови зърна и едно дебелко и меко одеалце за разходки pardon.До 1 седмица трябва да си ги получа  danceg
Не можах да се стърпя да не се похваля blush
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: февруари 25, 2009, 10:03:09 »

Ще я покажа, но снощи не намерих батерии, така че тази вечер ще я снимам в действие и ще пусна направо клипче
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #416 -: февруари 25, 2009, 10:07:10 »

Момичета страхотни покупки  Girl_hide Много се кефя да разглеждам какво сте накупили за бебенцата ви  Girl_hide
Майче, първото комплектче много ми харесва  girl_in_love
Боже, така ми се иска и аз да пазарувам вече  Girl_hide
« Последна редакция: февруари 25, 2009, 10:23:46 от mariana » Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: февруари 25, 2009, 10:18:06 »

Много сладурски бебешорски нещица Girl_hide направо ме хваща едналека носталгия Girl_hide

Goldi, и ние имаме люлка на Fisher price - Rainforest - много добър избор good good good Няма бебешор, дошъл в нас и да не се  е заливал от смях в нея или пък да не е заспал blum Ние малко късно му я взехме (в 6 м.), но за следващото ще е повече в полза girl_wink Браво за покупката danceg
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: февруари 25, 2009, 10:23:53 »

Аз нещо не успях да намеря люлката, само бънджи. Голди, може ли да пуснеш линк?
 Ели., честита количка smile
Майче,нещата са много сладурски Bravo
Активен
goldi
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: февруари 25, 2009, 10:35:51 »

Elle ето линк http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3180
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: