Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи? час
gucci:
Старата тема е ТУК
Влади Балевски:
Цитат на: gucci в ноември 28, 2008, 09:53:30
Старата тема е ТУК
Искрено се надявам безсмисленият спор да не продължава и темата да бъде полезна за заинтересованите, а не поле за спорове.
Нека се наслаждаваме на хубавите сватбени моменти и да се възхищаваме на красивите булки.
Kiksi:
balevsky, за пореден път шапка ти свалям за страхотното ти изказване в предната част на темата! :bravo: :bravo: :bravo:
Дали Pachoran ще се откаже или не, си е изцяло негова работа, но наистина е по-добре да го направи, щом е толкова демотивиран - тази сфера има нужда от хора, които работят със сърцето си *THUMBS*. Понякога човек, който си обича работата, прави чудеса и е много по-голям професионалист от онзи, който има години опит зад гърба си и е със супер-техника.
Пожелвам на всички бъдещи младоженци да намерят тук така необходимите им съвети за избор на ди джей, оператор и фотограф! *THUMBS* А ние ще помагаме с каквото можем :[
gucci:
Искам да помоля всички нека да ограничим споровете до минимум.
Pachoran:
Интересното е, че на мен работа не ми трябва. Трябват ми обаче пари, но за моя положен труд. Не искам да коментирам мненията по-напред. Под моето достойнство е, а и възпитание! Винаги добрите специалисти или професионалисти работят с ума и сърцето си. Не само фотографът, който лично не познавам /и неговата работа също/ работи с "вътрешен ентусиазъм". Но никога не съм си позволявал да прехвърля работата на друг. Колкото велик и добър да е ! Аз лично поемам отговорност за работата на другите колеги и никога не казвам "Аз работя със...!" Никога не давам примери в единствено число - просто защото добрите са повече от един. Така, че примерът на Балевски за добрия оператор и добрата монтажиска е малко не на място. Просто казано има много добри /и не само в "Телевизията"/, които дори нямат сайт. За незнаещите под "Телевизията" разбирайте БНТ. Господин Балевски добрите отдавна не работят там. Останаха некадърните и тези от ПУЦ /и тези пред пенсия разбира се/. И ето защо казвам по-напред, че няма кадри. Нов бардак със стари к... не се прави ! "Трябва нещо свежо !"
Навигация
[0] Списък на темите