Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 02:59:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: бижутерии в Бургас :)  (Прочетена 76311 пъти)

tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: декември 01, 2008, 12:36:50 »

Здравейте, момичета! Имам нужда от помощ! Ние си избрахме ето този вариант. Избрахме ги от каталог на Сара Трейд. В ЦУМ не можах да намеря представител на Сара Трейд, затова отидохме до Сватбения Център в Младост, където знам, че се предлагат само техни халки. За съжаление точно този модел го няма. Въпросът ми е дали някой не е виждал такъв модел, но на друга фирма.
В краен случай май ще ходим до гр.Раковски и ще ги поръчаме от там!:)

* Нашата халка!.jpg (22.73 KB, 150x150 - видяно 3579 пъти.)
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: декември 01, 2008, 12:46:27 »

Аз немога да видя модела  sad
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: декември 01, 2008, 13:13:09 »

аз също  cray
Активен
tonibonboni
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: декември 01, 2008, 13:24:19 »

Съжалявам момичета!  blush
Качих я в галерията си!  Wink
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: декември 01, 2008, 13:58:53 »

аз ако не се лъжа съм виждала такива в магазин на Пиротска в началото срещу Халите, но май варианта с ходенето до Раковски е по-добър. До колкото разбрах има и разлика в цените в порядък на 5 лв/грам
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: декември 01, 2008, 20:22:50 »

Мила tonibonboni, позволявам си да ти дам съвет понеже съм работила 3 г и половина в гр. Раковски, града е съставен от три села и е страшно объркан и разпилян, аз лично не знам къде се намира магазина на Сара Трейд, няма градски транспорт, нито таксита и сигурно ще се лутате половин ден и повече, не е ли по добре да намериш вашата халка в сайта им и да я поръчаш онлайн - това е възможно, ако не си знаете размера проверете го в някой близък магазин - стандартни са, или в приложената в сайта табличка има и телефон за контакти ако искаш звънни и се разберете дали да ти я доставят до в къщи, колко ще струва това или е по удобно да я изпратят в техния партньор в гр.София СВАТБЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ. Надявам се да не се обидиш, най добре ще е да си спестиш разкарването и да постигнеш желания резултат. Успех ти желая от сърце!
Прилагам сайта на Сара Трейд в лучай че не го знаеш: http://www.sara-trade.bg/shop/customer/home.php?lang=bg
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: декември 01, 2008, 21:55:07 »

Нека, някой който е ходил до гр. Раковски сподели къде точно се намира магазина и дали изобщо има смисъл човек да ходи до там. Според мен, ако нямат в наличност доста от моделите, които предлагат то тогава е безсмислено да се ходи до там, ако освен изрично не сте им се обадили, за да питате за вашия модел. Аз лично още не съм избрала халки.. на картинка доста модели ми харесват,но като ги вида на живо и нещо се отказвам  smile
Активен
viviv
Ентусиаст
**
Публикации: 58

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: декември 01, 2008, 23:34:49 »

Ооо, Stassi, вашите много ми харесват, поздарвления!
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: декември 02, 2008, 01:38:20 »

Момичета халките наистина са чудесни.Но за тези,които още не са си избрали искам да ви споделч нещо от опит.Когато си избирахме халките ни посъветваха да не са матирани,защото им пада мата.На леля ми, халката и беше от бяло и жълто злато,а сега бялото се изтърка.
Нашите са класически,съвсем изчистени,само по края пречупени.Носим ги от 2 месеца и вече са издраскани.Така,че избирайте внимателно,все пак веднъж се купуват.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: декември 02, 2008, 12:41:02 »

Ооо, Stassi, вашите много ми харесват, поздарвления!
Благодаря ти много viviv. Радвам се, че са ти харесали.

Момичета халките наистина са чудесни.Но за тези,които още не са си избрали искам да ви споделя нещо от опит.Когато си избирахме халките ни посъветваха да не са матирани,защото им пада мата.На леля ми, халката и беше от бяло и жълто злато,а сега бялото се изтърка.
Нашите са класически,съвсем изчистени,само по края пречупени.Носим ги от 2 месеца и вече са издраскани.Така,че избирайте внимателно,все пак веднъж се купуват.

Аз пък мисля, че това че са матирани не е проблем. Да, сигурно мата им ще падне един ден, но това че е паднал мата твърдо не означава, че тази халка става негодна за носене. Напротив. С мат или без мат, тя спокойно пак може да бъде носена. Пък и дори да падне винаги може (за годишнината например) да си ги занесете да ги матират наново. Нашите халки са с матирано бяло злато и няма миг, в който да съм съжалила, че така сме решили. Така че дори и да има мат, който след години да падне, халката си е халка и няма да спрем да ги носим, защото им е паднал мата (т.е. са се изтъркали)...
Активен
tonibonboni
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: декември 02, 2008, 15:01:19 »

Здравей Cinderella, благодаря ти за съвета! smile Значи ще трябва да се подготвя.
Ние харесахме модела точно от този сайт ( на последната страница по средата), отидохме в Сватбения Център в Младост, където нямаше модела, но ни показаха каталог на хартия. На гърба на каталога има точния адрес на Сара Трейд в гр.Раковски. Сега се притесних малко като ми каза,че е доста разпиляно, но се надявам с питане да се ориентираме. Решихме да отидем до там, защото пробвахме няколко модела халки, които изглеждат чудесно, но не ни харесват, когато ги поставим на ръката. За този конкретен модел ни се искаше да ги видим първо наживо, за да преценим дали наистина ни харесват толкова много и дали ни стоят добре. Боже, колко претенции, а?! Но момичето в Сватбения център ни каза, че има случаи, когато хора поръчват и когато го получат, всъщност не ги харесват, но трябва да ги платят. Няма вариант да се върнат!
Благодаря ти още веднъж, но ще тръгнем пък после ще разказвам къде точно е магазина!:))))))))))))0
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: декември 02, 2008, 18:52:56 »

Много си права tonibonboni по този въпрос, че понякога на живо са мн различни, нашите сегашни халки са купени от интернет на тьрг и аз се разочаровах много като пристигнаха, затова като се приберем в БГ и ние ще ходим до Раковски smile Наканили сте се отидете да си свършите работата както трябва, а и щом има точен адрес е добре. Аз града го познавам горе долу, но не мога да те ориентирам добре, защото съм се движила винаги с щофьор тъй като аз самата не съм и по добре да не те забъркам повече, като идете на място ще питате, поне хората са отзивчиви там, току виж някой ви закара направо до магазина smile Успех!
Активен
tonibonboni
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: декември 03, 2008, 10:55:33 »

Wink Ами дано! После ще мога да ориентирам и други желаещи!  good
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: декември 03, 2008, 11:40:55 »

Момичета след като гледах,разглеждах къде ли не и какви ли не халки,след като си бях харесала една,която на мен лично ми харесва страшно много/по напред в темата съм писала и съм пуснала снимка/ сега вече май се спяхме двамата с милото на съвсем различен вариант от първоначалния.Промяната дойде в последствие на това,че милото иска неговата халка да  е изчистена,а пък на мен ми с еиска моята да е малко по интересна или поне д а не е съвсем изчистена затова най-накрая се спяхме на този вариант.Засега и двамата сме доволни,надявам се да не си променяме мнението повече.на мен лично предния вариант повече ми харесваше,но все пак нали трябва и на милото да му харесва,нали ще ги носим и двамата,така че ето това е карйното ни решение  girl_wink/поне до тук/.Между другото снимкат съм я взема от тук,от форума,така че ако някой може да ми каже от къде са халките ще бъда много благодарна.

* dddd.jpg (12.57 KB, 300x318 - видяно 3549 пъти.)
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: декември 03, 2008, 11:45:13 »

Прекрасни халки!
 Bravo Bravo Bravo за избора - много са стилни.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: