Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:58:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Годежен пръстен - 2"  (Прочетена 257449 пъти)

peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #75 -: март 03, 2009, 19:52:26 »

Elinora, много е красив и нежен.... и аз искам моят да е такъв.
А за това, че заедно сте го избирали е много добра идея. Вярно губи се ефекта на изненадата, ама по-добре така, отколкото неприятна изненада и приятелят ти да ти подари такъв който хич да не харесваш после, пък и някак си не върви да му кажеш, че не ти харесва. Особено ако подарява подаръци/дрехи, които не отговарят на стила и вкуса ти  girl_impossible
Активен
siska_angelova
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: март 03, 2009, 21:37:29 »

Момичета, здравейте. Аз съм отскоро в този прекрасен форум, но искам да ви съобщя, че и аз имам годежен пръстен. На 6.03.09г стават 2 месеца от както го имам. Моя любим ми го подари на рожденният ми ден и бях безкрайно щастлива.
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 04, 2009, 08:19:26 »

Благодаря, момичета!Ние бяхме решили вече,че ще се оженим и след това избирахме пръстен. Нямаше друг начин трябваше да е заедно, иначе с моите малки ръчички щеше да се наложи да го правят на ново smile.
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 04, 2009, 10:45:59 »

Elinora  Bravo много е красив и нежен.
Гледам писали сте какво мислите за годежните пръстени и тяхната цена  girl_impossible
Аз да ви кажа моят не е с диаманти, но за мен е най-красивият пръстен.Винаги съм имала друга представа за него, но щом милото сам ми го е избрал и най-важното в решил, че е дошъл момента в който да ми го даде няма значение колко струва и дали е този за който съм мечтала.Важен е момента на изненада и онова вълнение, което усетиш когато без дори да подозираш застане пред теб е пълни от любов очи и те помоли да станеш негова жена и да тръгнете по един общ път.Повярвайте ми в този момент дари не помня обърнах ли внимание с колко и какви камъни е пръстена  girl_in_love
Активен
Gal_Kam
Новак
*
Публикации: 9

Това съм АЗ!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 04, 2009, 22:56:41 »

Здравейте, това е моето "прохождане" във форумите. До сега бях мним потребител, който само четеше и се възхищаваше на всичко, но днес и аз се реших...  yahoo
И така... По темата за годежния пръстен. И аз имам  danceg получих го на 29.11.2008 г. в 10.30 часа сутринта в леглото  Girl_hide Може да не е най-романтично поднесения пръстен, но е най-дългоочакваното предложение за брак. А историята е следната... Нямаше ме около седмица у дома (ние живеем заедно) и на сутринта в събота бях решила, че спинкам многоооо. Да, ама не  heart Погали ме, целуна ме, каза, че не иска да се разделяме вече никога и че иска да прекараме цял живот заедно и ... отвори малката розова китийка, в която беше скрит най-великолепният пръстен в целия свят  Girl_hide И аз казах ДА. Като се опомних звънах на моите родители и като казах на татко, че си имам пръстен той ми каза "ти си имаш пръстен, а аз зет"  Bravo
Това е в общи линии. Дано да ви хареса  butterfly butterfly butterfly
Снимка на пръстена може да видите в моите снимки   smile
« Последна редакция: март 04, 2009, 23:13:34 от Gal_Kam » Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #80 -: март 05, 2009, 09:18:20 »

Gal_Kam, чудесна история. Много щастие и да сте все така неразделни и да се разбирате! Dance2
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 05, 2009, 09:25:07 »

Gal_Kam, поздравления и успех в лудницата по организацията на сватбата. Имате ли си дата вече или засега сте решили да се порадвате на себе си?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #82 -: март 05, 2009, 17:00:45 »

Всички имате много хубави пръстенчета. Аз вече моето го надушвам, защото милото забравил къде ми е кутийката с пръстенчетата и преди да замине за Русе, докато се обуваше на вратата ми казва...

- Амиии....ти...ами...имаш ли такова?

- Какво такова? Да не забрави нещо от багажа?

-Еми такова...ъъъ...такова...еми..абе...имаш ли?

-  shok  crazy Ама, Магаренце, как ще ти кажа имам ли, ако ни ми кажеш какво ти трябва?

- Е, аз, ако ти кажа, ще се издам.

-  shok  crazy  crazy  shok

- Ами...ъъъъ...ами имаш ли тук пръстенче, което да ти става.

- Ааа, да, имам, ето ти.

Та така. Аз му бях казала още отдавна къде ми е мярката, но той като е бил на компа и не чул милия, че е в бисквитената кутия с любовните ни нещица и се оказал в небрано лозе.

Сега чакам да видя кога ще ми направи изненадката да ми предложи и да видя пръстенчето.

Моментът с това как да изглежда пръстенчето той го реши по един извънредномноготаен и хитроват начин, като ме питаше в продължение на седмица, какви пръстенчета харесвам и на 14 ни в клин, ни в ръкав ме втъкваше във всеки бижутериен магазин по пътя "да се помотаем". Хихи. Аз пък му показах като какви нещица най - ми хващат окото, той се примири, че мразя диаманти и сега ще видим.

Но дори да вземе нещо, което не ми е в представите пак ще го нося, защото знам, че милото ми романтично момче го е избирало с цялата си любов. Хихих, и това го казвам аз, дето винаги съм твърдяла, че няма да си нося халкиата и годежния. Ех, лебофффффффффф!!!
Активен
Honey_R
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #83 -: март 05, 2009, 18:50:01 »

Honey_R, моят годежен пръстен е от Bluenile, но е поръчан от Щатите, въпреки че живеем в UK (не знам защо е направил така годеника ми). Питай ако имаш въпросчетаи ще питам милото, защото аз директно нямам инфо. Той го е купил без да знам  girl_wink Иначе пръстена ми го има малко по-назад в темата - с диамант във формата на сърце.

dar4eto, благодаря Ви за отговора! Мен ме притеснява доставката до Бг и по-специално запазването на поръчката " непохитена" до получаването й. Все пак цената на скъпоценностите никак не е ниска...Страхотен пръстен имате от там! Girl_hide
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 06, 2009, 11:58:07 »

момичета, ето го и моят!
Не е типичната форма, но все пак и с това диамантче ми топли душата!

« Последна редакция: март 06, 2009, 12:05:45 от elean » Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 06, 2009, 12:01:29 »

Елеан, пръстенчето е много красиво. Поздравявам теб или годеникът ти за избора, който заслужава. Bravo Bravo Откривам, че ме радват нетипичните булки.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 06, 2009, 12:06:37 »

благодаря много, pebbles smile
Активен
Gal_Kam
Новак
*
Публикации: 9

Това съм АЗ!

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 08, 2009, 22:20:27 »

Gal_Kam, поздравления и успех в лудницата по организацията на сватбата. Имате ли си дата вече или засега сте решили да се порадвате на себе си?
Радвам се, че ви хареса нашата история  Bravo
pebbles, имаме си дата - 30 май  heart Понеже аз съм от Варна, а той от Шумен ще правим 2 в 1  danceg Ще ме вземат от моя град, а сватбата ще я правим в Шумен (че и ценита са по-поносими). Ще се включа и в другите теми, че имам доста въпроси, че наистина тази организация е направо... Ама, ще се справим, че да "каже нявга народа и ний сме дали нещо на света"  chee
Активен
akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 09, 2009, 09:41:47 »

Потърсих подобна тема, която би отговорила на въпроса ми, но не можах да намеря. Търсачката също не помогна... Извинявам се, ако случайно се повтаря.

Интересно ми е какво правите с годежния си пръстен по време на сватбата?

Носите го на същата ръка и слагате халката отгоре (и по-късно ги разменяте или не), носите го на другата ръка или изобщо не е с вас???

Лично аз след сватбата определено ще хося халката и над нея годежния. Особено пък и като я поръчвахме да си пасват!

Но не съм сигурна как да постъпя в самия сватбен ден...   blush
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 09, 2009, 11:43:28 »

Потърсих подобна тема, която би отговорила на въпроса ми, но не можах да намеря. Търсачката също не помогна... Извинявам се, ако случайно се повтаря.

Интересно ми е какво правите с годежния си пръстен по време на сватбата?

Носите го на същата ръка и слагате халката отгоре (и по-късно ги разменяте или не), носите го на другата ръка или изобщо не е с вас???

Лично аз след сватбата определено ще хося халката и над нея годежния. Особено пък и като я поръчвахме да си пасват!

Но не съм сигурна как да постъпя в самия сватбен ден...   blush

моя годежен е на лявата и смятам на сватбата да си остане там, без да го свалям. така или иначе халката се слага на дясната, а и годежния пръстен ми е с огромен камък и ако са на една ръка ще стане много натруфено, защото смятам хълката също да ми е с камъчета
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: