Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 17:58:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Годежен пръстен - 2"
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Годежен пръстен - 2" (Прочетена 257449 пъти)
peteto77
Сватбар
Публикации: 185
Отг: Годежен пръстен - 2 част
«
Отговор #75 -:
март 03, 2009, 19:52:26 »
Elinora, много е красив и нежен.... и аз искам моят да е такъв.
А за това, че заедно сте го избирали е много добра идея. Вярно губи се ефекта на изненадата, ама по-добре така, отколкото неприятна изненада и приятелят ти да ти подари такъв който хич да не харесваш после, пък и някак си не върви да му кажеш, че не ти харесва. Особено ако подарява подаръци/дрехи, които не отговарят на стила и вкуса ти
Активен
siska_angelova
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #76 -:
март 03, 2009, 21:37:29 »
Момичета, здравейте. Аз съм отскоро в този прекрасен форум, но искам да ви съобщя, че и аз имам годежен пръстен. На 6.03.09г стават 2 месеца от както го имам. Моя любим ми го подари на рожденният ми ден и бях безкрайно щастлива.
Активен
elinora
Ентусиаст
«
Отговор #77 -:
март 04, 2009, 08:19:26 »
Благодаря, момичета!Ние бяхме решили вече,че ще се оженим и след това избирахме пръстен. Нямаше друг начин трябваше да е заедно, иначе с моите малки ръчички щеше да се наложи да го правят на ново
.
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #78 -:
март 04, 2009, 10:45:59 »
Elinora
много е красив и нежен.
Гледам писали сте какво мислите за годежните пръстени и тяхната цена
Аз да ви кажа моят не е с диаманти, но за мен е най-красивият пръстен.Винаги съм имала друга представа за него, но щом милото сам ми го е избрал и най-важното в решил, че е дошъл момента в който да ми го даде няма значение колко струва и дали е този за който съм мечтала.Важен е момента на изненада и онова вълнение, което усетиш когато без дори да подозираш застане пред теб е пълни от любов очи и те помоли да станеш негова жена и да тръгнете по един общ път.Повярвайте ми в този момент дари не помня обърнах ли внимание с колко и какви камъни е пръстена
Активен
Gal_Kam
Новак
Това съм АЗ!
«
Отговор #79 -:
март 04, 2009, 22:56:41 »
Здравейте, това е моето "прохождане" във форумите. До сега бях мним потребител, който само четеше и се възхищаваше на всичко, но днес и аз се реших...
И така... По темата за годежния пръстен. И аз имам
получих го на 29.11.2008 г. в 10.30 часа сутринта в леглото
Може да не е най-романтично поднесения пръстен, но е най-дългоочакваното предложение за брак. А историята е следната... Нямаше ме около седмица у дома (ние живеем заедно) и на сутринта в събота бях решила, че спинкам многоооо. Да, ама не
Погали ме, целуна ме, каза, че не иска да се разделяме вече никога и че иска да прекараме цял живот заедно и ... отвори малката розова китийка, в която беше скрит най-великолепният пръстен в целия свят
И аз казах ДА. Като се опомних звънах на моите родители и като казах на татко, че си имам пръстен той ми каза "ти си имаш пръстен, а аз зет"
Това е в общи линии. Дано да ви хареса
Снимка на пръстена може да видите в моите снимки
«
Последна редакция: март 04, 2009, 23:13:34 от Gal_Kam
»
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185
«
Отговор #80 -:
март 05, 2009, 09:18:20 »
Gal_Kam, чудесна история. Много щастие и да сте все така неразделни и да се разбирате!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
март 05, 2009, 09:25:07 »
Gal_Kam, поздравления и успех в лудницата по организацията на сватбата. Имате ли си дата вече или засега сте решили да се порадвате на себе си?
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #82 -:
март 05, 2009, 17:00:45 »
Всички имате много хубави пръстенчета. Аз вече моето го надушвам, защото милото забравил къде ми е кутийката с пръстенчетата и преди да замине за Русе, докато се обуваше на вратата ми казва...
- Амиии....ти...ами...имаш ли такова?
- Какво такова? Да не забрави нещо от багажа?
-Еми такова...ъъъ...такова...еми..абе...имаш ли?
-
Ама, Магаренце, как ще ти кажа имам ли, ако ни ми кажеш какво ти трябва?
- Е, аз, ако ти кажа, ще се издам.
-
- Ами...ъъъъ...ами имаш ли тук пръстенче, което да ти става.
- Ааа, да, имам, ето ти.
Та така. Аз му бях казала още отдавна къде ми е мярката, но той като е бил на компа и не чул милия, че е в бисквитената кутия с любовните ни нещица и се оказал в небрано лозе.
Сега чакам да видя кога ще ми направи изненадката да ми предложи и да видя пръстенчето.
Моментът с това как да изглежда пръстенчето той го реши по един извънредномноготаен и хитроват начин, като ме питаше в продължение на седмица, какви пръстенчета харесвам и на 14 ни в клин, ни в ръкав ме втъкваше във всеки бижутериен магазин по пътя "да се помотаем". Хихи. Аз пък му показах като какви нещица най - ми хващат окото, той се примири, че мразя диаманти и сега ще видим.
Но дори да вземе нещо, което не ми е в представите пак ще го нося, защото знам, че милото ми романтично момче го е избирало с цялата си любов. Хихих, и това го казвам аз, дето винаги съм твърдяла, че няма да си нося халкиата и годежния. Ех, лебофффффффффф!!!
Активен
Honey_R
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #83 -:
март 05, 2009, 18:50:01 »
Цитат на: dar4eto в март 03, 2009, 10:49:46
Honey_R
, моят годежен пръстен е от Bluenile, но е поръчан от Щатите, въпреки че живеем в UK (не знам защо е направил така годеника ми). Питай ако имаш въпросчетаи ще питам милото, защото аз директно нямам инфо. Той го е купил без да знам
Иначе пръстена ми го има малко по-назад в темата - с диамант във формата на сърце.
dar4eto
, благодаря Ви за отговора! Мен ме притеснява доставката до Бг и по-специално запазването на поръчката " непохитена" до получаването й. Все пак цената на скъпоценностите никак не е ниска...Страхотен пръстен имате от там!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #84 -:
март 06, 2009, 11:58:07 »
момичета, ето го и моят!
Не е типичната форма, но все пак и с това диамантче ми топли душата!
«
Последна редакция: март 06, 2009, 12:05:45 от elean
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
март 06, 2009, 12:01:29 »
Елеан, пръстенчето е много красиво. Поздравявам теб или годеникът ти за избора, който заслужава.
Откривам, че ме радват нетипичните булки.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #86 -:
март 06, 2009, 12:06:37 »
благодаря много, pebbles
Активен
Gal_Kam
Новак
Това съм АЗ!
«
Отговор #87 -:
март 08, 2009, 22:20:27 »
Цитат на: pebbles в март 05, 2009, 09:25:07
Gal_Kam, поздравления и успех в лудницата по организацията на сватбата. Имате ли си дата вече или засега сте решили да се порадвате на себе си?
Радвам се, че ви хареса нашата история
pebbles, имаме си дата - 30 май
Понеже аз съм от Варна, а той от Шумен ще правим 2 в 1
Ще ме вземат от моя град, а сватбата ще я правим в Шумен (че и ценита са по-поносими). Ще се включа и в другите теми, че имам доста въпроси, че наистина тази организация е направо... Ама, ще се справим, че да "каже нявга народа и ний сме дали нещо на света"
Активен
akhala
Ентусиаст
Какво правим с годежния пръстен???
«
Отговор #88 -:
март 09, 2009, 09:41:47 »
Потърсих подобна тема, която би отговорила на въпроса ми, но не можах да намеря. Търсачката също не помогна... Извинявам се, ако случайно се повтаря.
Интересно ми е какво правите с годежния си пръстен по време на сватбата?
Носите го на същата ръка и слагате халката отгоре (и по-късно ги разменяте или не), носите го на другата ръка или изобщо не е с вас???
Лично аз след сватбата определено ще хося халката и над нея годежния. Особено пък и като я поръчвахме да си пасват!
Но не съм сигурна как да постъпя в самия сватбен ден...
Активен
valia_diva
Баш Майстор
Отг: Какво правим с годежния пръстен???
«
Отговор #89 -:
март 09, 2009, 11:43:28 »
Цитат на: akhala в март 09, 2009, 09:41:47
Потърсих подобна тема, която би отговорила на въпроса ми, но не можах да намеря. Търсачката също не помогна... Извинявам се, ако случайно се повтаря.
Интересно ми е какво правите с годежния си пръстен по време на сватбата?
Носите го на същата ръка и слагате халката отгоре (и по-късно ги разменяте или не), носите го на другата ръка или изобщо не е с вас???
Лично аз след сватбата определено ще хося халката и над нея годежния. Особено пък и като я поръчвахме да си пасват!
Но не съм сигурна как да постъпя в самия сватбен ден...
моя годежен е на лявата и смятам на сватбата да си остане там, без да го свалям. така или иначе халката се слага на дясната, а и годежния пръстен ми е с огромен камък и ако са на една ръка ще стане много натруфено, защото смятам хълката също да ми е с камъчета
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...