Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 08:31:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Годежен пръстен - 2"
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Годежен пръстен - 2" (Прочетена 257489 пъти)
AlexiS
Сватбар
Отг: Годежен пръстен - 2 част
«
Отговор #330 -:
декември 31, 2009, 11:09:47 »
pandanoob не знам какъв пръстен точно искаш. Ако става въпрос за диамантен вече е друго нещо. Подскажи ни точно какво търсиш, за да може да ти помогнем повече. За скъпите диамантени пръстени и а знебих рискувала макар че са на доста добри цени там. Говоря само от гледна точка на моя, който е от там и дори изглежда по-хубав на живо. Бях изключително изненадана за качеството. При стесняването златаря го провери и похвали, че като за поръчан от нета е чудесен, защото редовно му носели някакви ментета. Аз лично съм фен на бялото злато и за нещастие тук все още не могат да ми предложат никакво разнообразие било то на пръстени или други бижута. Да не говорим, че качеството им е ужасно и след някоя година пожълтяват. Не знам какво точно ще се случи с моя годежен след някоя година, но при мен идеята беше цвета на камъка, която не се среща много често и по-разчупения вид и бягането от традиционния годежен пръстен.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #331 -:
януари 02, 2010, 15:20:44 »
Цитат на: pandanoob в януари 01, 2010, 12:52:55
змисля да взема от
http://bg.bluenile.co.uk/
традиционен диамантен годежден пръстен (всичко като го гледах ще излезне към 800 лв. - жълто злато с 0.23 карата камъче). Бях видял че някой от форума вече си е поръчвал от там. Но не знам какво мислите за този сайт. Да не са някакви измамници?
bluenile са реномиран сайт и продават всички диаманти със сертификат и гарантиран произход. Можеш да го върнеш ако не ти харесва без проблем. Познавам хора, които са поръчвали от тях и са оставали доволни. Смятам, че нямаш какво да губиш.
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #332 -:
януари 04, 2010, 13:08:19 »
Цитат на: pandanoob в януари 01, 2010, 12:52:55
здравей
мисля да взема от
http://bg.bluenile.co.uk/
традиционен диамантен годежден пръстен (всичко като го гледах ще излезне към 800 лв. - жълто злато с 0.23 карата камъче). Бях видял че някой от форума вече си е поръчвал от там. Но не знам какво мислите за този сайт. Да не са някакви измамници?
Аз лично не мога да дам съвет за този сайт и изобщо по-висок клас пръстени затова и беше хубаво да ни насочиш какъв тип пръстен ти трябва, за да може да ти помогнем повече.
Но щом ellie_bellie е чувала хубави неща значи може би си заслужава. Така или иначе не вярвам да има нещо кой знае какво, което да ти предложат на родна територия особено като хубава цена и качество.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #333 -:
януари 04, 2010, 13:16:33 »
Ето един сайт с много красиви неща и мисля,но не съм сигурна,че има доставка до БГ-
http://www.maty.com/homepage.aspx
Все се каня да поръчам нещо сребърно за проба и все не поръчвам.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #334 -:
януари 04, 2010, 15:49:59 »
Ето тук има хубави пръстенчета, които са със средна цена около 150 лв.:
http://www.esper-bg.com/new/index.php
«
Последна редакция: януари 04, 2010, 16:02:27 от lunno momiche
»
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #335 -:
януари 04, 2010, 15:55:46 »
Цитат на: pandanoob в януари 04, 2010, 15:45:37
вече не знам сега като сложих и ДДС-то и стана към 1000 лв което мисля че е прекалено много пари за пръстен!!! Започвам да си мисля че ще е по-добре да не вземам диаманд а някакво "по-нормално"
камъче. дайте някой предложения, марки или магазини където да разгледам и да излиза до 500 лв.
до колкото разбрах
изискванията са камъка да е бял и да изглежда като класически годежден пръстен.
1000 лева за диамант не е много, даже напротив
ако искаш по-евтин пръстен и за 100 лева има златни и то хубави с цирконии примерно, в който и магазин да провериш ще намериш хубави пръстени до 200 лева макисмум
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #336 -:
януари 04, 2010, 16:02:41 »
Цитат на: pandanoob в януари 04, 2010, 15:45:37
вече не знам сега като сложих и ДДС-то и стана към 1000 лв което мисля че е прекалено много пари за пръстен!!! Започвам да си мисля че ще е по-добре да не вземам диаманд а някакво "по-нормално"
камъче. дайте някой предложения, марки или магазини където да разгледам и да излиза до 500 лв.
до колкото разбрах
изискванията са камъка да е бял и да изглежда като класически годежден пръстен.
Наистина е добре да прецениш дали имаш възможност и дали си струва да се дават толкова пари за пръстен. Все пак всеки е с различни възможности и разбирания и този момент е хубаво да се обмисли добре. Аз мога да говоря само от моя гледна точка, но все пак женска. В началото еуфорията е голяма, но с времето стихва и пръстена става изключително ценен за жената от гледна точка на това, че е подарък от любимия човек без значение дали е със скъп камък или е дори пластмасов. И аз тайничко съм си мечтала преди за огромен и скъп пръстен, но с времето осъзнах, че това не е толкова важно и въпреки това доста време се тръшках, че много държа да имам пръстен /защото има доста голям процент двойки, при които мъжът изобщо не подарява пръстен на жената или просто взаимно са решили, че не е толкова важен/ и искам да е еди какъв си и упорито се инатих на половинката, защото исках да ми остана спомен. В последствие осъзнах, че какъвто и пръстен да ми беше подарил пак щях да се радвам. Просто самия момент на предложението и след това нещата коренно се променят и всичко се забравя.
Затова си прецени хубаво. Ти си познаваш най-добре половинката, нейните вкусове и представи надявам се
И дали си заслужава да даваш толкова пари и дали не може да ги вложиш в нещо друго вместо това. А щом искаш нещо класическо просто обиколо магазините първо и виж какво предлагат като разннобразие и цени и след това може пак да свериш информацията с тази в интернет. Аз лично много държах на специфичния цвят на камъка и просто бяхме отписали обикалянето по магазините, пък и исках нещо по-нестандартно. Сега даже като се оказа, че сватбата ще е по-скоро отколкото очаквах ми е малко тъжно, че ще нося пръстена по-малко и ще трябва да го местя на другата ръка, а и за съжаление няма как да го нося с халката на един пръст.
Активен
roumyana
«
Отговор #337 -:
януари 04, 2010, 16:38:20 »
Не е задължително да е висок, даже напротив, моя е висок и не стои добре с халката, защото всъщност халката на пръстена е по-широка и там където е коронката се стеснява и стои грозно.
най-добре да е с по-тясна халка пръстена и да е по-равен.
колкото до
"то е много ясно че всяка жена иска супер якия диамант като принцесите
ама аз си мисля че чак толкова няма нужда"
аз ако ти бях годеница и бях прочел това щях да се обидя, все едно че не ти пука, какво мисли приятелката ти и какво иска.
наистина е по-важно предложението, но ако го правиш просто да отбиеш номера, по-добре недей.
Активен
kali_gali
«
Отговор #338 -:
януари 04, 2010, 17:01:14 »
Според мен,дори да не струва 1000лв пръстена,ако е красив и поднесен с фантазия и любов,никоя жена няма да намира кусури на цената.Все пак цената не е от значение.Моя пръстен е от най-обикновенните с цирконий,но съм сигурна,че са малко жените,които са получили предложение като моето,пък било то и с пръстен без диамант.
За височината на пръстена-това е въпрос на вкус.Аз много харесвам пръстен с халка да се носят заедно,но на моята ръка не стоят нито високи нито ниски пръстени в такава комбинация и за това си ги нося по отделно.
Измисли нещо да видиш как би и харесало на бъдещата ти жена-висок или не пръстен до халката и така.
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #339 -:
януари 05, 2010, 13:09:08 »
Момичета, не се ядосвайте, няма смисъл, тук сме заради положителните, а не отрицателните емоции. Вярвам, че модераторите ще се намесят
Исках да ви се оплача - ако помните с милото сами си правихме пръстените - които са страхотни, но нямам си на идея как камъка на милото излезна от легълцето или както се нарича - каса или нещо такова
добре че стана като си бяхме седнали на обяд у дома и сега трябва да го носим на ремонт
и вече втори ден е без него ... той си вглаби че било лош знак, незнам си кво, отгоре на всичко без да иска на нова година гръмнна шампанското 2 мин по-рано и това било лошо ... глупости ама си вярва
Активен
roumyana
«
Отговор #340 -:
януари 05, 2010, 13:19:28 »
меченцето. успокой се, не се притеснявай, това за шампанското е пълн глупост, а камъчета на пръстените се случва често да падат, все пак пръстена си е цял и не е загубен, спокойно, поличбите и суеверията са лоши, ако вярваш в тях, така че мислете позитивно
Активен
AlexiS
Сватбар
«
Отговор #341 -:
януари 08, 2010, 13:19:16 »
Меченце наистина се надявам да ви оправят пръстена и не го мисли. И аз съм много суеверна, но понякога се замислям какви глупости са това. Много ми се иска и моята халка някой ден да е с камъни и предполагам, че доста ще се притеснявам да си направя такава, за да не се развали с времето. От друга страна си мисля, че няма нищо лошо след години халките да се сменят и хората трябва да възприемат това като освежаване на връзката и да го приемат в хубавия смисъл.
Активен
savka
Сватбар
«
Отговор #342 -:
януари 18, 2010, 13:29:40 »
Моят годежен пръстен е избиран само от бъдещия ми мъж и се е справил чудесно с избора
Нося го на дясната ръка-първо незнаехме къде трябва да се носи но първоначалво си го сложих там и така си и остана
Като прочетох от вас че се носел на лявата ръка пробвах но ми е леко широк там не много но достатъчно
Знам че е купен от Ювел и им разгледах страницата един ден -тези пръстени който се водят годежни с диамантите да от 1000лв на горе - не мисля че бих се зарадвала повече на такъв -важното е желанието вниманието което е положил да го избере сам и то
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #343 -:
януари 24, 2010, 17:15:49 »
МОМИЧЕТА, МОМИЧЕТААААААА, НАМЕРИХ СИ ПРЪСТЕНА!!!
Милото ми го е купил и го "крие"...
Аз няма да се издам, ще изчакам да ми предложи, но съм толкова щастлива!
Толкова е хубав. Златен е, с цирконче - във формата на сърце.
Много е красив!!!
Ето това е:
passimage.php.jpeg
(63.22 KB, 360x260 - видяно 9562 пъти.)
«
Последна редакция: януари 24, 2010, 18:06:30 от lunno momiche
»
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«