Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:38:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на eli_m 8.11.2008  (Прочетена 69757 пъти)

eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: ноември 03, 2008, 15:03:18 »

Успях да се свържа с  little_sweet_didka! Свещниците ще са от нея, благодаря за което! give_rose

Пробния маникюр беше повече от върха! yahoo Спрях се на класически френски маникюр с по едно цветенце на безименният пръст и палеца! Лакът е много леко розов с едни блещукащи частици в него! Много нежно стои!

За бутониерите реших всички най-близки да са с живи цветя! Т.е. родителите, кумове, шафери, братята и половинката на моя! Общо 11 броя! Нещо ми се губи.... crazy а да и младоженеца! blum

Vanilly, милото е от там, но ние живеем в София. Преди 2 години си взехме наш апартамент! И така решихме сватбата да е там, защото той е от там!

Купихме бонбони за след подписването! Уиски, ядки, почерпка за нашата стая, докато се подготвяме да има, да пием по едно за успокоение.  girl_wink

Тортата е поръчана, пък ще видим какво ще излезе!

И най важното...на ергенското е било голям купон! Милото се прибра благополучно в 7 ч., сутринта! drinkz
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: ноември 03, 2008, 15:58:36 »

А моминското кога е ? blum
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: ноември 03, 2008, 16:33:05 »

последната права пред Началото на един щастлив семеен живот. как се чувстваш?
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: ноември 04, 2008, 08:12:47 »

Ели, отсега да ти пожелая най-страхотния сватбен ден!
Да сте много щастливи, да се обичате много, и много да се разбирате и уважавате! give_rose
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: ноември 04, 2008, 09:33:56 »

Ели, така като чета сте готови със всичко... Остават само няколко дни до твоя ден- да си починеш хубаво  Wink

Предполагам че сега ще ти е доста "тъкащо в корема"
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: ноември 04, 2008, 10:18:44 »

Ели още малко остана и напускаш нашите редици yahoo една прекрасна сватба ти желая,не се съмнявам че ще е такава blum Браво на младоженеца,а булката няма ли да има моминска вечер tease
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: ноември 04, 2008, 10:23:21 »

Моминското беше от три мацки! Аз, кумата и дъщеря й, която е на годинка и половина!  blum Страшен купон. Малката такива номера ни въртя, че се смяхме с глас цяла вечер! banana

Още не мога да осъзная, че тази събота е сватбата! crazy Малко уморена се чувствам и съм на работа и утре, ама бързо ще мине! Странно е че милото се вълнува повече от мен, докато аз не мога да се осъзная! insane
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: ноември 04, 2008, 10:34:45 »

Ели, ще дойде и ще мине толкова бързо, че представа си нямаш колко. За това му се наслаждавай колкото можеш повече. Това е най-важното! Забрави за всичко и всички освен вас двамата! Не обръщай внимание на никакви гафове и проблеми. Нямат значение! Казвам ти всичко това, защото аз така постъпих и не съжелявам. Милото малко се психира и нервира, но аз бях супер спокойна и за нас сватбата ни беше прекрасна! Пожелавам ти същото и на теб!
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: ноември 04, 2008, 12:53:09 »

Подкрепям с две ръце мнението на Светли.
Наслаждавай се на всеки миг преди сватбата, защото самата сватба минава толкова бързо че все едно сутринта си станал, вдишал си два-три пъти и хоп - трябва да си лягаш. Всичко минава супер, супер бързо....Пък да не си посмяла да се натъжаваш или ядосваш за разни неща в деня на сватбата. Просто не обръщаш внимание и гледаш ти е весело и забавно. После ще видиш, че каквито и гафове и проблеми да е имало на самия ден, след това стават малоценни, по някой път даже и смешни.
Така че -  yahoo yahoo yahoo Coffe chee Makeup MANICURE Torte Sunshine Сватбаааа weddingday. Така трябва да изглежда твоят ден в картинки smilesmilesmile
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: ноември 04, 2008, 16:07:01 »

Изобщо няма да усетите кога ще е минал деня!
Още веднъж да ви пожелая страхотен сватбен ден и луд купон с много танци!
И много снимки!
А после разкази и снимки и за нас! good
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: ноември 04, 2008, 17:42:20 »

Ели ама то не останало и при Теб! Ако ще лудваш сега е момента  blum имаш два дни за лудеене и после трябва да си най усмихната и спокойна булка на света.Всичко ще мине по мед и масло,вярвай го и ще видиш че така е станало,прои мен така се получи (хем бях мнооооого болна)
Пожелавам ти незабравима сватба,много целувки много емоции много приятни изненади,много късмет и много много голям купон danceg
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: ноември 04, 2008, 18:07:08 »

Ели, с теб сме! Най-редовно следя съботните прогнози! Wink Всичко ще е прекрасно, ще видиш! give_rose give_rose give_rose
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: ноември 04, 2008, 18:11:43 »

eli_m, пожелавам ти само да си спокойна и да се наслаждаваш! Това е най-важното, а че ще е прекрасно - няма съмнение  give_rose
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: ноември 05, 2008, 11:28:15 »

Здравейте, chee
днес е последният ми работен ден като госпожица! butterfly
Направо нямам търпение да идва, уж са само три дена, а ми се стува толкова далече! tease
Чувствам се страхотно и само се усмихвам!  banana Направо ми е едно такова приповдигнато!
 bouncinggirl goody banana goody bouncinggirl
« Последна редакция: ноември 05, 2008, 11:30:29 от eli_m » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #119 -: ноември 05, 2008, 11:38:24 »

Супер, супер, супер !!!
Завиждам ти за тея емоции !!! Едни от най-хубавите в живота... Изживей всяка секунда на 200% !!! Мисля за теб непрекъснато. Сигурно няма да можеш да влизаш много във форума - както го е казала най-точно Ночко - бъди спокойна и се наслаждавай - подписвам се с две ръце под това !!!

Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover Good luck Good luck Good luck Clover Clover Clover Clover Clover Clover Clover

Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: