Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 17, 2025, 12:31:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 155643 пъти)

karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: април 22, 2009, 14:43:18 »

Ами jeni_candy  прическата ще си правя при Стамен се казва момчето - мнго е добър ,а грима при Рене щях по принцип да ходя в  Фиери но в  посления момент ми отложиха  часа и въобще не съжалявам.Рене ми направи страхотен грим и е много готина - страшно доволна съм!
 danceg yahoo
Активен
summer snow
Любопитен
*
Публикации: 30

« Отговор #316 -: април 22, 2009, 15:18:10 »

Karamele много ти благодаря за информацията  10x мисля май месец да си избера при кой да съм, понеже знам как искам да ме направят, дано да стане както си го представям  smile
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 22, 2009, 16:52:43 »

Надявам се да попаднеш на точния човек.Аз нямах нищо като идея единствено исках да не съм с розов или семпъл грим.Това  което тя ми направи ми хареса и така ,а ти щом Май ще си избираш ще може да видиш как ме е направила и да решиш.Успех с организацията!!! good
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: април 22, 2009, 17:16:23 »

karamele, кои са Рене, Стамен и Фиери? На мен ми препоръчаха две фризьорки- и двете се казват Даниела, но за грима изобщо не знам къде да отида  blush  Дай координати на тези, които си изброила, да си избирам и аз. А за Далила какво са ви отзивите? Аз за там знам само, че е много скъпо, но колко точно- нямам представа  pardon
« Последна редакция: април 22, 2009, 17:20:04 от Били » Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: април 22, 2009, 20:28:16 »

Ами Били "Фиери" е магазина в центъра до Първа инвестициона банка - там предлагат грим, а Рене е гримьор и фризьор ако не греша и се  намира  на Парчевич като тръгнеш от салон Галина на горе по улицата в ляво пише Салон Ники имам и телефон на Рене мога да ти дам.А Стамен моя фризьор той сега се премести в Самара 2 се намира салона ако нещо повече искаш ще ти пиша на личните.Относно Далила там наистина взимат доста скъпичко преди моя позната се подстригваше там и беше 20лв. а за прическа си представи колко ще е.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: април 23, 2009, 15:36:43 »

аз да кажа мнение за Далила - стригнала съм се веднъж... и няма да повторя.
няма да казвам повече, че тука не е мястото за оплюване.
Рене много я препоръчвам аз - страхотен професионалист и човек, дава идеи винаги, много добра!!!
препоръчвам я горещо!
за жалост за кумуването ми няма да може тя да ме направи, но се надявам да се получи да се харесам и с тези които сме избрали за деня smile
аз ще си имам роклята за кумуване на 4 май  yahoo и ще снимам да я кача да ме видите  blum danceg
дано се получи добре де  Girl_hide иначе няма да ви се покажа  blum
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 24, 2009, 09:35:26 »

здравейте, вече и при нас е определена датата  yahoo, малко на бързо стана, но поне съм наясно какво искам и се надявам това да ми е от полза, за да се справя с организацията навреме. Моля за помощ и информация, понеже не съм от стара загора, но сватбата ще е там избрах ресторанта на ТЕЦ-а. В тази връзка искам да попитам някой, ако е правил сватба там, дали има възможност да се сключи гражданския брак на открито, близо до хотела, т.е. дали наоколо има нещо като парк или градина, които са подходящи за фон, на заветното "да". А също ще съм ви благодарна и ако ми препоръчате фото и видео, както и Ди Джей. Съжелявам, че с първия си пост в темата задавам толкова въпроси, но живеем във варна и общо взето разчитам на свекърва ми за помощ по организацията и искам да мога поне да и казвам какво да се провери и да се действа по организацията. Благодаря ВИ!
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: април 24, 2009, 13:04:39 »

Честита дата nevVn_Sm   yahoo
Кажи кога ще е събитието? Нашата сватба също ще е в този ресторант, но не знам дали има красиви градини там  pardon
За DJ, фото и видео сме обсъждали въпроса, но пак ще напиша  girl_wink
Първо- с две ръце препоръчвам сватбената агентка Лети от "Ами сега". Тя може да украси ресторанта, а също така да ти помогне и във всичко останало около организацията.
За DJ- единия вариант е Ники Колев- много е добър, но взима повечко пари (750 лв.); друг, който също е много готин е Миро Събчев. Знам, че има и още добри в Стара Загора, но аз не ги зная, може би другите момичета ще препоръчат още.
За фото и видео- много добри са Дукс, но също са много скъпи. Иначе горещо препоръчвам фото Фокус- фотографката е много готина (Светла), също така и оператора (Митко).
Ако искаш координати- пиши на лични, че не е позволено да се пишат в темата телефони
Активен
Нев
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: април 24, 2009, 13:55:01 »

smile  мерси Били, датата е 30.08, мерси и за инфото, много е полезно и ако не те затруднявам, може на лични да ми изпратиш данните, миро събчев ( на ники вече ги имам) и на фото фокус, в друга тема на форума, четах доста кофти неща за дукс, че давали снимкие само на хартиен носител, а не ти давали и CD.
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: април 24, 2009, 14:55:31 »

Мила, Дукса дават файловете на снимките, но срещу 250 лв., което е лудост направо  crazy
На Миро телефона е 0898618874
Светла (фото)-  0887 70 11 84
Митко(оператор)- 0887 74 27 58

Ако ти трябва нещо друго- само кажи  girl_wink
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: април 24, 2009, 15:51:06 »

да се включа и аз като "бивша" булка на ТЕЦ-а  tease
градинки - много има, но незнам дали са подходящи, зависи какво искаш - искаш ли столове за гостите да има или всички прави ще стоят? дай малко повече подробности какво си представяш....
ако ще използваш сватбена агенция - просто се обади на ЛЕти от Ами сега и тези въпроси обсъди с нея - тя има много идеи за изнесен ритуал... аз лично мисля че можете да направите ритуала и не на самия ТЕЦ - така ще се пофръцкаш малко с роклята и на други места освен Старозагорските бани  pardon
за въпросното фото... - прочети малко по назад, има много полезни неща и много мнения за доста фотота в Стара Загора -обсъждали сме...форума е доста полезен, ти имаш време до 30.08 така че чети - всичко ще намериш  good danceg
хайде, хубаво уикендче от мен
Активен
Нев
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: април 25, 2009, 08:56:09 »

Много ви благодаря Roshko и Били. А за свтбата идеята ми е следната, столове няма да има, ще се направи/украси нещо като олтар с арка, няма да има тръгване от младоженеца, после кумовете и после мен да вземат. Искам цялото действие да се развие във и около ресторанта ГГостите ще са пред олтара, младоженеца, кума и шафера също, ще има застлано бяло платно, а гостите ще са от двете страни, после минава шаферката, кумата, а после едно малко момиченце, ще върви с кошничка и ще пуска розови листенца, а след него съм аз с баща ми, който ще ме даде на младоженеца и така  smile.Докато тече действието тихо ще звучи някоя романтична песен. Може да ви се стори странна идеята ми, но основно така реших, защото, аз съм от Смолян, и не съм мечтала като ме "вземат", това да стане в нечий дом или хотелска стая. Но пак казвам така си мисля яз, но все пак не бих се разсърдила, ако чуя и друго мнение, напротив  smile

П.с.: Искам да попитам още нещо. Ние ще имаме гости и от варна, мислите ли, че трябва да им платим нощувките, това е въпрос върху, който много умуваме, а също така, не съм запозната с традициите във сватбите в стара загора, а и свекърва ми нищо не ми казва, те ще съ ви благодарна, ако ми кажете нещо и за тях. Ох, май вече прекалих и се извинявам, но просто във този форум ми е надеждата, понеже всичко от Варна организирам и направо  crazy. Още веднъж много благодаря!
« Последна редакция: април 25, 2009, 09:03:25 от nevVn_Sm » Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: април 25, 2009, 10:56:04 »

nevVn_Sm, идеята ти е малко като по американските филми  smile
Традициите- за тях говори с DJ- я. Във вашия вариант другите традиции няма как да се спазват. Те общо взето са свързани с взимането на булката и извеждането и от бащиния дом. А за традициите в ресторанта- всички DJ- и си изготвят програма и ще ти предложат варианти  good
Активен
Нев
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: април 25, 2009, 11:17:04 »

Благодаря много Били, а с другия ми проблем сблъсквала ли си се, мислиш ли, че трябва да поемем разходите на гостите от варна?
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: април 25, 2009, 15:09:46 »

Ние с бъдещия ми съпруг и двамата сме от Северозападна България и съответно по- голямата част от гостите ни са от там. Аз лично нямах намерение да поемаме спането, защото това си е доста голям разход (в нашия случай почти 2000лв.), но свекърва ми реши, че иска спането да е подсигурено и в крайна сметка ги поемаме. Не знам при вас как стоят нещата с финансите, но при нас почти цялата сватба я поемат родителите. Те помежду си се разбраха, че всеки си поема хората, които са гости от неговата страна и осигурява спането, а нашите приятели си ги делят помежду си и в крайна сметка поемаме спането на всички, които не са от града  pardon
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: