Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 20, 2025, 08:52:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 4
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4 (Прочетена 158609 пъти)
Били
Сватбар
Публикации: 171
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 4
«
Отговор #195 -:
март 20, 2009, 22:08:53 »
Ето няколко линка с координати
http://www.need.bg/search.php
http://www.alfamarket.biz/
http://catalog.stara-zagora.org/index.php?page=catalog&c1=8&c2=54
Аз съм работила в тази от втория линк- много висок професионализъм, но цените са малко по- високи (поне бяха преди 2 години). Дано да съм била полезна
Активен
Wedding_lady
Регистриран
«
Отговор #196 -:
март 21, 2009, 22:19:58 »
Здравейте!!! Дойде и моят ред да се включа!!! Веднага започвам с въпросите и предварително благодаря за съдействието!!!
Обмисляме сватба за това лято и май се насочваме към ресторанта на хотел Сити.
Някой има ли впечатления от там?
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #197 -:
март 22, 2009, 13:59:02 »
Wedding_lady, нямам преки впечатления, но съм чувала добри отзиви за Сити. Ние искахме да ходим там за Нова година, но ни дадох някакви невероятни цени и се отказахме. Е, менюто не беше като в другите ресторанти, в смисъл бяха по- префърцунени неща и може би затова беше по- скъпо.
Момичета, на няколко пъти тук се споменава за форумска булченска среща, но никой нищо не казва. Дайте да я осъществим най- накрая тази среща. Да се видим и да обменим опит на живо
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #198 -:
март 22, 2009, 17:48:13 »
И аз съм за форумска среща. Ако искате да организираме нещо. Който има желание да дойде, да каже кога горе долу му е удобно. Ако искате април месец, да се позатопли малко времето.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #199 -:
март 23, 2009, 10:24:23 »
здравейте мацки.
както обещах ще споделя за Сити - бяхме събота на сватба там.
първо да кажа че впечатленията са ми от гледната точка на гост, за друго не мога да кажа - как е протекла организацията и т.н. предврително, само крайния резултат ще кажа.
значи първо - бяхме 134 човека - масите подредени СТРАХОТНО!!!!!! имаше място!!!!!!!! подчертавам това, защото всеки ми казваше че ресторанта бил за 100 човек - да, ама друг път!
зависи как ще подредиш масите - бяхме по около 20 човека на маса. по скоро има друг недостатък - че има 4 колони и малко ако си на сепаренцето не виждаш всичко на дансинга, но другото е 6!
ОГРОМНО поздравления за храната - просто страшно вкусна, топла, токущо приготвено беше както предястието, така и вечерята. страшно вкусно! незнам колко струва куверта, но заслужаваше всеки лев храната.
на тази сватба нямаше сватбена агенция да украсява, но ресторанта са им казали така - самият ресторант беше със страхотни покривки, много красиво сгънати салфетки от плат, декорация на сватбената маса имаше от ресторанта - много стилно и красиво. цветовете на ресторанта са жълти стени - бледо жълто, светло лилави лампи и сивкави покривки - всичко много красиво и изтънчено.
столовете са големи и облечени целите в бежаво - сиво, лилави имаше - различни са.
така, мисля че това са положителните за които се сещам, но разбира се имаше и нещо отрицателно...
незнам дали с ди джея или с ресторанта са се били разбрали така, но в 2:30 водещата на сватбата каза - "и както всичко красиво и тази сватба си има край" и така намалиха музиката малко и се предполагаше да си ходим.. младоженците застанаха навън и изпращаха гостите..
незнам дали ресоторанта е казал - до 2:30 и край или дали ди джея или дали самите младоженци са искали до тогава, защото да ви кажа булката миличката беше скапана.....
хайде, че много дълго стана , но се опитах да съм доста изчерпателна.
Активен
pepita_b
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #200 -:
март 23, 2009, 12:41:59 »
еееххоо!Здравейте!Аз съм от Хасково но това лято 6те правя сватба в Стара загора.Немога да намеря агенция която да ми украси ресторанта.Ако можете да ми кажете и каде има хубави покани.Много благодаря предварително!
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #201 -:
март 23, 2009, 12:48:12 »
Добре дошла.Моята украса ще е от една сватбена агенция казва се Ами Сега.Поканите също от там си ги поръчах.Ако искаш напиши в Гугъл Ами сега и той сайта ще ти излезе.Има страхотни украси аз съм много доволна а мацката е супер готина.Дано съм полезна!!!
Активен
pepita_b
Новак
«
Отговор #202 -:
март 23, 2009, 13:11:19 »
Благодаря ти!Но вече ми отказаха от там.Мацката била заета за моята дата.Видях саита наистина има много хубави неща но...Ходих до Стелина но там нещо не ми харесха.Трябва да измисля нещо,че ако се помотая още малко всичко ще се резервира.
Активен
meryy
Любопитен
«
Отговор #203 -:
март 23, 2009, 13:35:31 »
здравей pepita_b моята украса и всичко необходимо без поканите и тейбъл картичките беше от Стелина може да разгледаш в сватбения ми албум да видиш как изглежда тя е в екрю,като цяло беше добре подразни ме че младата жена която е май шефка е доста настъпателна и гледа да ти пробута всичко възможно хубаво е да те подсеща ама то нейното беше малко прекалено,но иначе нямаше въпроси за вземане на украсата в някакъв час ние бяхме в ресторанта до 12:30ч и оставихме всичко така само украсата на колата си я взеха още щом слязохме от нея но както и да е.Ако имаш някакви вапросчета питай и успехх
Активен
pepita_b
Новак
«
Отговор #204 -:
март 23, 2009, 13:48:03 »
Ами аз гледах в техния саит и ми се сториха доста добри,гледах и на моя преятелка снимки и там ми хареса,сега гледах и твоите снимки също ми хареса,НО когато отидох там ми изглеждаха доста зле.В смисъл,че изкуствените цветя някак си доста изхабени,ако мога така да се изразя.Като гледам как варвят нещата може и те да украсяват.А в СЗ нямали други агенции?
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #205 -:
март 23, 2009, 14:59:01 »
Ами другия вариант е сватбен салон ГалиналТам имаха хубава украса аз първоначално мислех да е от там.Може да идеш да разгледаш може и да ти хареса нещо.
Активен
meryy
Любопитен
«
Отговор #206 -:
март 23, 2009, 18:09:01 »
В Стелина мисля че правят украса и от естествени цветя но излиза по скъпичко наистина не изглеждат кой знае какво изкуствените им украси ама стават пак избора на сватбени агенции в Стара Загора е доста ограничен за жалост и за това не се стараят да обновяват атрибутите си
Активен
Wedding_lady
Регистриран
«
Отговор #207 -:
март 23, 2009, 21:47:31 »
Roshko, много се зарадвах след като прочетох постинга ти за сватбата в ресторант Сити!
Ние почти се бяхме спряли на него, но друго си е да получиш отзиви от първа ръка!!!
Ако си спомниш нещо друго, което може да ми е полезно, моля те да го споделиш.
Активен
Били
Сватбар
«
Отговор #208 -:
март 23, 2009, 21:55:13 »
Ето още една сватбена агенция, но нямам представа как работят
http://www.letensnqg.com/
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #209 -:
март 24, 2009, 08:40:02 »
wedding lady - кажи ми какво точно те интересува друго? всичко което се сещам го споделих, но сигурно съм пропуснала нещо което те вълнува - питай, насреща съм
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...