Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 02:26:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на svetli - 27.09.2008 год.  (Прочетена 45781 пъти)

Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: октомври 27, 2008, 17:05:31 »

Скъпа Светли, честита първа месечинка!! Пожелава ви все така да сте всеотдайно влюбени един в друг, нежни и верни!! хубаво и романтично изкарване довечера, сигурна съм, че ще измислиш нещо много хубаво!!Прегръдки! give_rose
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: октомври 27, 2008, 17:23:00 »

Светлииии, честита първа месечинка! Да сте усмихнати и щастливи като на сватбения си ден цял живот! give_rose give_rose give_rose
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: октомври 28, 2008, 10:35:08 »

Ванили, Снежи, благодаря ви за пожеланията! Да ви се връща и на вас!
Момичета, май е крайно време да споделя впечатленията си от сватбения ден, преди да съм ги забравила. Не знам дали е възможно да се забрави този ден, но осъзнавам, че голяма част от времето ми се губи. Абсолютно бели петна са ми в главата за доста моменти. Ясно си спомням обаче, че бях мноооооооооооооооооооооооого щастлива и ми беше ужааааааааааааааааааааасно забавно абсолютно през цялото време. Най-голямото ми притеснение беше дъжда. Продъни се да вали цяла седмица преди нашата сватба, дори сутринта преди сватбата поваля малко. Но пък след това за ритуала ни, даже слънчице се показа.  danceg
Много нерви и безсъние беше преди сватбата, но като с магическа пръчка всичко изчезна в петък вечер. Обзе ме едно особено чувство... Казвам особено, защото не съм толкова добра, за да намеря точната дума да го опиша - напрегнато, но хубаво и приятно напрежение, трепетно, възторжено, весело, но и малко притеснено, че нещо се променя в живота ми... абе, особено е точната дума. Като седнахме да вечеряме с моя мъж (и двамата си спахме отново заедно и в къщи, понеже така беше най-удобно за всички), се оказа, че и той се чувства по същия начин.
Поприготвихме последно багажа за хотела, гледахме телевизия и за пръв път от две седмици, спах наистина добре.
Сутринта той стана преди мен да отива у тях, че имаха рано срещ с фотографа (да снима обличането му), а след това фотографа да може да дойде да снима моя грим и прическа. Напълно хладнокръвно и без никакво притеснение за нищо, станах, оправих леглото, облякох се и бегом при фризьорката. Горе долу по това време си залепих една усмивка на муцуната и цял ден не я свалих. В общи линии голямо хилене падно, но от сърце.
Излизам аз и пред блока срещам една колежка. Тя горката много се изненада - ти каза нямаше ли да си булка днес?  smile Съм разбира се, ама по-късно.  girl_wink
Отивам при фризьорката - тя още правеше баба ми и малко се помотах. Успях да се сетя, че не сме взели украсената кошничка и бутониерите от орхидеи от цветарката, че прескочих (то добре, че е съседния магазин) да ги взема и баба да ги занесе в къщи.
Прави ме фризьорката, щрака фотографа, след това грим и на края помолих фризьорката да ми сложи и булото, че да не мъча кумата с такива тежки задачи. Като се видях в огледалото на края и не можех да повярвам, че това съм аз и че мога да бъда толкова красива.  Girl_hide
Понеже фризьрката и гримьорката са в блока съседен на този на нашите, разпънах чадъра, че да не се вижда много - много булката и набързичко между блоковете и у майкини. Забавното беше, че младоженеца с цялата си свита, трябваше в 12 да е пред цветарския магазин, за да вземат с кумата букетите и украсата за кола. Аз точно около този час изчезвах от фризьорката. Добре, че имат и заден вход че иначе  tease
Сега ще бягам и после пак разказче...
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: октомври 28, 2008, 11:11:36 »

Страхотно разказваш...Ама не спирай. Искаме още.

п.с. Това за задния вход много ми хареса - умни главици smilesmilesmile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: октомври 28, 2008, 11:12:56 »

Светли, и аз следя с интерес разказа ти... yahoo
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: октомври 28, 2008, 11:17:03 »

И аз следя с голям интерес и искам още... yahoo
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: октомври 28, 2008, 13:36:57 »

много добре си разказваш smile
чакаме продължението
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: октомври 28, 2008, 14:04:41 »

ами, щом искате...
отивам аз в къщи (у майкини де, вече две години живеем в наше си жилище и аз още не мога да се оправя с това в къщи. Като ме пита мъжа ми къде съм и аз като кажа "в къщи", той пита кое къщи  blum )
Та отивам и фотографите строени пред вратата, пушат, понеже вътре пълен хаос и те на площадката намерили спокойствие. Голям майтап, като отишли там питали майка къде е булката и роклята. Тя казала, че булката още я няма, ама роклята е в спалнята и да правят там каквото искат  tease .
Между другото не помня, май ви разказвах за фотографите, че без да искам се оказах с двама. Нищо лошо, даже напротив - направили са около 3000 снимки. Луда работа!
Та отидох аз и се обадих на младоженеца, че трябва да позакъснеят малко. Той горкия сърцето му паднало в петите като чул. Какъвто си е принципен, почнал да се притеснява какво ще правим с това закъснение. Уж пили кафе в барчето до цветарския магазин, ама той си призна, че около стотина пъти ходил от бара до магазина  girl_impossible . Явно доста се е шашнал, за разлика от мен, дето цял ден бях ама супер спокойна. Та човека се притеснява, а ние с фотографите - застани тук, застани там, гледай към мен, не гледай към мен, усмихни се, не се усмихвай...
Майка ми беше прекалено притеснена, че тя самата не е готова, за да се занимава с мен, та помолих за помощ една приятелка (тази дето е на снимките като булка в галерията ми). Реших, че не си заслужава риска да разваля нещо по прическата си и макар голямото деколте, срязахме едното рамо на блузата ми, за да я съблека през краката. Аз именно заради прическата облякох тази блуза, че е с голямо деколте, ама накрая и тя стана жертва на красотата ми  blum . Не че е голяма загуба, и без това беше поизбеляла и може би така е по-добре, че няма да я нося повече. Аз така като си харесам някоя дреха и много трудно я оставям.
Докарах се аз, пощракахме се и горе долу накрая се сетих, че не съм си сложила бижутата - та на повечето снимки съм без тях, ама чудо голямо. То само аз си го знам, другите не забелязват  tease (поне аз така си мисля)
Като приключихме, звъня на младоженеца - айде идвайте! В този момент съм много благодарна на мобилните телефони, щото иначе щяха да си вземат булка по дънки  laugh
айде после пак....
Активен
villii
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #98 -: октомври 28, 2008, 18:45:09 »

Здравей Светле,
наистина разказваш много интересно и се радвам, че пишеш във форума. Така все едно сме заедно с теб и това, което си изживяла.Иначе кой знае кога ще се видим за да разкажеш. А да и от мен честит месец. Всъщност кога мина цял месец? Хайде за сега от мен целувки и до скоро
 Wink kiss2
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: октомври 28, 2008, 18:52:19 »

...ами хайде де!  Wink
Много се забавлявах, докато четох разказчето и искам още!  girl_wink
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: октомври 29, 2008, 08:57:47 »

Вили да знаеш как ми липсваш! Лошото е, че изобщо нямам идея кога ще се видим. Не се бях сетила, че това, което разказвам и ти не го знаеш. Ще продължавам с разказа за всички, които се интересуват, ама май съм доста многословна и подробна, съжелявам за което, ама то като взема думата по принцип... не можеш ме спря.
Вили, видя ли снимките на Катя? Не за друго, ами аз бях много прекрасна  Ashamed pullpigtails tease
Активен
Kiksi

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: октомври 29, 2008, 09:06:11 »

Ще продължавам с разказа за всички, които се интересуват, ама май съм доста многословна и подробна, съжелявам за което, ама то като взема думата по принцип... не можеш ме спря.

И аз съм същата в разказването - Мара подробната lol и затова точно такива хора харесвам - многословни и подробни като мен smile, а и така е много по-увлекателно и лично аз мога да се потопя много по-добре във всяка една емоция, която се опитваш да ни предадеш. Така 1че давай смело напред в същия дух!  good
Активен
villii
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #102 -: октомври 29, 2008, 21:52:19 »

Светле, наистина си много хубава на сватбата на Катя.Явно семейният живот ти се отразява добре  good Bravo И не си пести думите - продължавай в същия дух. Скоро трябва да се чуем, а не само така във форумите. bye girl_wink
Активен
svetli
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: ноември 10, 2008, 11:02:12 »

Най-после имам нещо от албума, който толкова време вече чакам. Самия албум го няма още, но поне може да се придобие представа за него. Надявам се да ви хареса!

http://albumbg.eu/wedding1.html
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #104 -: ноември 10, 2008, 11:16:01 »

Светли, разгледах албума ви  give_rose Много хубаво е направен, а и вие самите сте си много хубави  give_rose Bravo Bravo Bravo Даже на някои снимки силно ми приличаш на едната мацка от Секса и Града - Шарлът blum
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: