Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 15:16:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Плажна сватбата
Страници:
1
2
3
[
Всички
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Плажна сватбата (Прочетена 37830 пъти)
psi
Новак
Плажна сватбата
«
-:
април 12, 2007, 18:20:42 »
Здравейте! Някой има ли идея или опит от сватба състояла се на плаж в България? Ще се радвам ако споделите, защото мисля да се ориентирам към нещо такова
http://www.beachweddings.com/
beach wed.jpg
(16.41 KB, 300x225 - видяно 961 пъти.)
Активен
ivaiva
Баш Майстор
Re: Плажна сватбата
«
Отговор #1 -:
април 12, 2007, 18:27:09 »
аз съм канена на една такава - иуни месец на Синеморец.
ще разкажа как е минало
Активен
psi
Новак
«
Отговор #2 -:
април 12, 2007, 18:33:39 »
ivaiva случайно да знаеш дали твоите познати ще използват агенция за организацията, защото ако съществува такава която се занимава с по-нетрадиционни сватби, определено ме интересува
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #3 -:
април 12, 2007, 18:38:33 »
ще попитам и ше ти кажа, но едва ли
защото поради разстоянията са поканили само 34 души
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4 -:
април 12, 2007, 20:28:42 »
идеята ти е чудесна
. Аз гледах една такава сватба - беше прекрасно. Изплозвах бар от тези, които са на пясъка. Със сигурност бяха наели агенция, която пристигна сутринта и направи чудеса
.
Направиха масички за разни хапвания, бар за напитките. Беше организирано като коктейл. Булката беше като хавайка имаше много цветя и осветление от факли. Много ми хареса. Хората ходиха боси по плажа изглеждаха доволни
. Дано да успееш да си организираш подобна феерия. А за агенции - има доста, които биха се навили да ти организират подобно мероприятие. Стискам палци са де получи и ти пожелавам успех.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #5 -:
април 12, 2007, 20:33:04 »
Забравих да споделя, че сватбата беше на "Смокиня", което само по себе си е райско кътче
Активен
psi
Новак
«
Отговор #6 -:
април 12, 2007, 22:47:34 »
:bravo:screwball squirrel Благодаря за пожеланията описанието ти е страхотно
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #7 -:
април 12, 2007, 22:48:49 »
Това от мен!
068990122615.jpg
(95.62 KB, 800x640 - видяно 1651 пъти.)
beach%20weddings.jpg
(6.83 KB, 280x278 - видяно 3693 пъти.)
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #8 -:
април 13, 2007, 01:02:43 »
Аз много исках такава сватба, но живея на 500км. от морето и най - вероятно никой няма да дойде
. Затова се надявам да организираме нещо подобно около басейн в планината. Ясно ми е че няма да е толкова райско и романтично, ама ...
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #9 -:
април 13, 2007, 09:57:35 »
Silviya ,страхотна идея!!!Толкова оригинално и романтично!!! :bravo:Пожелавам ти успех в организацията и ще ти стискам палци!!!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #10 -:
април 14, 2007, 01:35:56 »
Тук е доста популярно да се организират сватби на плажа. Много мои приятели го направиха, но аз настоявах нашата сватба да е в родния град на половинката--за мен имаше повече сантиментално значение--градът, в които е израсъл; църквата, която е посещавал, приятелите от детството.
Но ето една снимчица от сватба на моя приятелка от миналото лято:
beachwedding.jpg
(50.6 KB, 604x403 - видяно 1390 пъти.)
Активен
psi
Новак
«
Отговор #11 -:
април 14, 2007, 03:48:28 »
didibaby страхотна снимка всички са много сладки
при мен дилемата произти4а от това 4е тук в Гърция много лесно се организира такава сватба особено на островите които са божествени, но все о6те даржа на варианта да е в БГ и то на морето Софиа ми е абсолютно безли4на и я свързвам само с работа и у4ене
определено морето ме настроива по-добре
Моля пишете на кирилица!
«
Последна редакция: април 14, 2007, 08:00:26 от fiibi_bg
»
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #12 -:
април 14, 2007, 09:00:39 »
didibaby,много сладурско!
Silviya,на теб каква ти е идеята за плажна сватба?!Имаш ли вече конкретни желания,идеи?Цялата сватба ли искаш да е на плажа-от церемонията до купона,или само подписа?!Дневна или вечерна искаш да бъде?!Вечерна на плажа звучи малко невероятно,но всъщност би могло да се направи мнооого романтично и приятно
Мисля,че ако си готова да отделиш повече пари без проблем би могла да си намериш добър сватбен агент и фирма за кетъринг,които могат да реализират мечтаната от теб сватба.Доколкото разбирам ти си в Гърция и там правят много такива плажни сватби.Ами какво по-хубаво от това!"Открадваш" си идеите от там и ги пренасяш тук,на нашето красиво Черноморие!
Според мен една плажна сватба може да има две лица:
-дневна-в леко игрив и закачлив стил,под жарките лъчи на слънцето,с красиви шатри,накацали по плажа,с по-лека морска храна и напитки,лека и ефирна булчинска рокля и младоженец в бяла риза...
-вечерна-романтична,с морския бриз в косите,с блещукащи светлинки навсякъде,вкусна морска храна и засукани хапки,задължително хубаво бяло вино....ох,направо се размечтах
Успех,Silviya!Каквото и да решиш ще се радвам да споделяш с нас
009_primary[1].jpg
(38.95 KB, 293x340 - видяно 1099 пъти.)
0.jpg
(42.42 KB, 252x340 - видяно 1005 пъти.)
Активен
psi
Новак
«
Отговор #13 -:
април 14, 2007, 14:06:12 »
Rossistela имаш страхотни идеи
благодаря
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #14 -:
април 15, 2007, 13:14:09 »
силве,
нашите приятели са се отказали от зватда на морето. Те искаха на едно много худаво местенце на Синеморец, където ходеха често, но сега се оказва, че там са само строежи и са се разочаровали.
дано вие имате повече късмет
Активен
psi
Новак
«
Отговор #15 -:
април 15, 2007, 20:06:43 »
ivaiva от това се притеснявам и аз защото отдавна не съм била по Черноморието
дали все още е останало някое спокойно местенце
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #16 -:
април 16, 2007, 00:33:51 »
определено има спокойни местенца, а в средата на август има толкова перкрасни плажове с цъфнали пясъчни лилии, че ...
sandlily.JPG
(124.92 KB, 1280x960 - видяно 1045 пъти.)
user_id_2346_1093708633.jpg
(86.44 KB, 700x525 - видяно 1071 пъти.)
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #17 -:
април 16, 2007, 00:35:12 »
които са защитени, между другото.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #18 -:
април 16, 2007, 07:25:16 »
Мила, screwball squirrel
страхотни снимки.
дано наистина да се намери хубаво място.
Силве мисли ли сте за плажа на някой комплекс - те се поддържат много добре, пък и ще ви наптавят кетеринг направо от ресторанта на хотела??
Активен
psi
Новак
«
Отговор #19 -:
април 16, 2007, 14:26:43 »
ivaiva иска ми се нещо не толкова лъскаво. Ще имаме 30-тина гости за истински див купон, но ще потърся в нета за някой по-малък семеен хотел, може би...
Пишете само на кирилица!
«
Последна редакция: април 16, 2007, 15:21:04 от maria_lakova
»
Активен
jelly
Регистриран
Публикации: 1
Отг: Плажна сватбата
«
Отговор #20 -:
август 02, 2007, 09:43:30 »
Здравейте момичета,
и ние искаме нашата сватба да бъде на плажа, но още не сме се ориентирали къде точно...от Бургас сме, така че някъде в този край на Черноморието ни ще е. Сватбата ще бъде малка, с около 30 човека, искаме някакъв бар или нещо подобно, където няма да се налага всеки да бъде "заклещен" на маса и да седи...просто да е свободно и красиво...
Ако можете да ми помогнете с препоръки и идеи, ще съм много благодарна!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #21 -:
септември 25, 2007, 14:56:44 »
Весели покани за морска сватба
:
«
Последна редакция: септември 25, 2007, 16:45:08 от Teo
»
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #22 -:
септември 25, 2007, 16:50:36 »
Цитат на: jelly в август 02, 2007, 09:43:30
Здравейте момичета,
и ние искаме нашата сватба да бъде на плажа, но още не сме се ориентирали къде точно...от Бургас сме, така че някъде в този край на Черноморието ни ще е. Сватбата ще бъде малка, с около 30 човека, искаме някакъв бар или нещо подобно, където няма да се налага всеки да бъде "заклещен" на маса и да седи...просто да е свободно и красиво...
Ако можете да ми помогнете с препоръки и идеи, ще съм много благодарна!
С закъснение, но ще пиша.
Хотел Романс
(осигуряват една от наградите в конкурса) до Китен е точно за такива празненства.
Активен
Cardissimo
Любопитен
Cardissimo
«
Отговор #23 -:
април 04, 2011, 10:07:43 »
Много ми харесва тази идея, много, дано някога да съм поканен на такава или пък моята да е на такова място
Активен
smarfietta
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #24 -:
май 16, 2011, 17:55:20 »
Ето снимки от най-красивата плажна сватба според мен
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.410443099437.184982.261198929437
Активен
osobenoaz
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #25 -:
септември 27, 2011, 15:30:42 »
Здравейте!
Ще съм благодарна на актуална информация/ идеи за сватба на българското черноморие и по точно споделен опит за организация на такава от разстояние. Тъй като 2012г. е още далече, време има, не сме се ориентирали към нищо конкретно, засега имаме огромно желание да е морско.
Активен
milinkata
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #26 -:
януари 12, 2012, 23:28:34 »
Страхотна идея! Ще бъде приказно, обаче всички гости ще са от София и региона...как да ги закарам на 500 км. към морето. Ако спечеля от тотото непременно ще сменя локацията на сватбата
Активен
osobenoaz
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #27 -:
януари 15, 2012, 23:25:06 »
Ние започнахме с подготовката година по-рано с идеята да размием във времето разходите и да се опитаме да направим всичко како пожелаем без много сътресения. Е, твърде ранното дава и ужасно много неизвестни, както започвам да се убеждавам все повече. Ние например процедираме така- свеждаме броя на гостите само до най-желаните и роднини, и приятели, не желаем подаръци, но държим на присъствието, с което ще е добре те да покрият пътните си до морето. Дано да ни се получи
Активен
liliette
Ентусиаст
Публикации: 109
Re:Плажна сватбата
«
Отговор #28 -:
януари 01, 2013, 22:21:53 »
Здравейте,
Бих искала пак да върна тази тема. С моя годеник искаме да си направим сватбата на морето това лято. По възможност на южното черноморие около Созопол. Вече ни се иска да намерим мястото и датата, тъй като ще чакаме и гости от чужбина.
Осъзнаваме, че ще е сложно, тъй като сме от София. Иска ни се сватбата да е на самия плаж. Т.е. да има подходящо заведение на плажа, за да може гостите да се чувстват комфортно и в заведението и извън него(на самия плаж).
Ако някой е виждал, бил на подобни сватби и може да помогне с идеи ще съм му страшно благодарна!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #29 -:
януари 02, 2013, 09:56:50 »
аз искам да вметна, тъй като също организирахме сватба в друг град, че даже стана по-лесно от софийската част на сватбата ни, защото се организирахме и за 2 ходения макс свършихме всичко. При вас може да стане дори с едно ходене, ако преди това размениш мейли с конкретни места и фирми, които намериш в гугъл. аз поне така действах.
Просто си направих списък, видях кой е отзивчив и ми допада още по мейл кореспонденцията и после директно издирих адресите и отидохме на място с разпечатани на принтер конкретни идеи.
Активен
liliette
Ентусиаст
«
Отговор #30 -:
януари 02, 2013, 14:58:15 »
Много благодаря за отговора. Дано наистина се окаже по-леко, отколкото предполагам !
«
Последна редакция: март 28, 2014, 07:25:27 от InLove_Girl
»
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #31 -:
януари 07, 2013, 13:18:28 »
Цитат на: liliette в януари 01, 2013, 22:21:53
Здравейте,
Бих искала пак да върна тази тема. С моя годеник искаме да си направим сватбата на морето това лято. По възможност на южното черноморие около Созопол. Вече ни се иска да намерим мястото и датата, тъй като ще чакаме и гости от чужбина.
Осъзнаваме, че ще е сложно, тъй като сме от София. Иска ни се сватбата да е на самия плаж. Т.е. да има подходящо заведение на плажа, за да може гостите да се чувстват комфортно и в заведението и извън него(на самия плаж).
Ако някой е виждал, бил на подобни сватби и може да помогне с идеи ще съм му страшно благодарна!
Миличка, има един хотел в Созопол...казва се Офир
Виж го в интернет. Хубаво е местенцето. Самия хотел разполага с малко ресторантче за около 45 човека ( в случай на кофти време), а отвън терасата му е с изглед към залива.....просто красота
Но пък не е на пясъка. И аз имах същата идея за сватба, но в Бургас и региона не намерих точно това, което си описала
Прегледай темичката Сватба в Бургас за повече инфо
Активен
liliette
Ентусиаст
«
Отговор #32 -:
януари 21, 2013, 01:14:48 »
Здравей ! И мерси ! Влюбих се в този хотел, НО няма как да стане на нашата дата за съжаление... иначе ми звучи перфектно. Много благодаря за отговора. Ако се сетиш за още нещо аз ще следя темата
Активен
katerinaatan
Сватбар
«
Отговор #33 -:
януари 25, 2013, 20:18:30 »
И аз в момента съм се размечтала за тържество на Варненския плаж... Мисля си за Ред Рок-непретенциозно заведение, но и някак си това искам...
Активен
iskrichkavn
Ентусиаст
«
Отговор #34 -:
февруари 14, 2013, 15:39:15 »
Цитат на: katerinaatan в януари 25, 2013, 20:18:30
И аз в момента съм се размечтала за тържество на Варненския плаж... Мисля си за Ред Рок-непретенциозно заведение, но и някак си това искам...
Ориентирала си се към най-чистия варненски плаж
Но пък имай впредвид, че Ред Рок е много посещавано, особено лятото, може би ще трябва да го затвориш за целия ден, незнам дали имат такава опция. Но пък шефовете са луди глави, много готини хора, смело можеш да отидеш и да попиташ
Активен
Favorite
Новак
«
Отговор #35 -:
май 10, 2013, 13:54:08 »
Ние сме замислили църковния брак да е на морето
Варианта е да го направим в църквата на Ахтопол (там имаме къща), самата църква е точно на скалите над морето и ми изглежда доста романтично
Активен
Karis
Любопитен
«
Отговор #36 -:
юни 07, 2013, 14:29:13 »
Ех, как си мечтая и аз за плажна сватба. Много ми хареса тази на Стефка Костадинова, която не беше точно плажна, но беше близко до морето. Единственият проблем лично за мен са гостите и това къде ще отсядат и т.н. Стискам плаци да имаш най-вълнуващата и красива морска сватба
Веднага се сетих обаче колко хора правят символични сватби в Бали, на Малдивите и т.н, ако сватбеното им пътешествие се окаже там... това е идея за двойна церемония.
Активен
Magi_Angelova
Любопитен
Щастливо омъжена 21.06.2014
«
Отговор #37 -:
май 25, 2014, 21:31:22 »
Привет и от мен.И моята сватба ще е на морето между Варна и Бургас в град Бяла
с изнесен ритуал на плажа,взели сме арка и конуси под наем,а самото тържество ще е 3 улици по нагоре от плажа в едно семейно хотелче с капацитет точно колкото са и гостите 30 човека
украсата аз си я поръчвах и правих ръчно някои от нещата като наапример свещниците в специални бурканчета пясък миди вносни рапанчета и посредата свещ мисля че се получи добре
нямам търпение да доиде и датата 21.06.2014
Ние сме от София но тъй като ще е с най близките уважиха решението ни и ще патуват нямат избор
Активен
Страници:
1
2
3
[
Всички
]
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>